Skúsenosti s odstránením žlčníka na Kramároch a Antolskej
19. nov 2025
Mate niekto skusenosti s odstranenim zlcnika v tychto nemocniciach? Pozitivne/negativne?
Ako dlho ste boli hospitalizovani?
Nejake odporucanie na odbornika s ktorym ste boli spokojni? 🙂

@sandrita_v Ahoj, ved ty si tu kvoli zlcniku zalozila uz tretiu temu😃 To sa tej operacie tak strasne bojis, ci? Lebo nemas sa coho bat (inak uz som ti pisala v tej prvej myslimze), aj tak budes v CA. Mne konkretne kedysi odstranili zlcnik na Kramaroch, ale napriek tomu,ze som v tom case mala 18 tak 365 dni som spadala este pod detske-tak mi vtedy povedali a tam ma aj dali😄 No a na to,ze ja konkretne som mala narocnejsie odstranenie a namiesto 3 lekarov co tam mali byt, boli len dvaja a som tu. U mna sa sice pocas operacie vyskytli aj komplikacie o to sa predlzil aj cas operacie, ale som tu🙂 Po operacii som mala tusim 4 hadicky co zo mna isla este prebytocna zlc (tu som mala cez hrdlo), potom 2 boli nejak z tych raniek a este infuzka. Ale predpokladam,ze keby nebola ta operacia komplikovana, tak by aj zobudenie bolo asi lepsie🙂 Mne este predtym riesili zapal v zlcniku,ktory bol inak uplne nefuncny po teste co mi robili a zapal mi liecili raz hospitalizaciou na infuzkach a nasledne este doma s liekmi. Ale ty pokial nemas nic z toho, tak sa nema co skomplikovat, mne to uz vtedy robili laparoskopicky, cize aj doba pokrocila odvtedy o dost a tym padom aj operacie su na lepsej urovni. Inak s Kramarmi ako takymi som bola spokojna. Kamoska co isla kvoli zlcniku na operaciu cca pred 5rokmi, normalne dosp.odd., tak tiez bola spokojna. No a co sa tyka dlzky pobytu, uz teraz zbytocne ten cas nenatahuhu si myslim. Podla toho ako budes na tom po operacii ti povedia,kedy budes moct ist domov. Potom cca taky mesiac-mesiac aj pol budes dodrziavat zlcnikovu dietu-mne k tomu dali aj papier,ze co mozem a co nie🙂 Takze nemas sa ozaj coho bat, v dnesnej dobe je to uz rutinny laparo zakrok. Takze 4 temu uz nezalozis o operacii zlcnika, vsak? Mas dost info? Ak nie, kludne sa opytaj🙂