Skúsenosti s pediatrom MUDr. Janou Görcsovou na Bezručovej?
Zdravim,
ocakavame s partnerkou prve babatko a vyberame si pediatra v Bratislave. Skusam najst recenzie na pediatricke centrum na Poliklinike Bezrucova, aj ked su drahsi ale aspon ju mame v relaticne pesej dostupnosti. Ako pediatricka tam teraz prijma nove deti Mudr. Jana Görcsová - avsak neviem na nu najst recenzie. Mate nahodou uz niekto skusenosti s touto doktorkou?
Vdaka 🙂
Pripadne velmi ocenim odporucania na pediatrov v BA v okoli centra?
my sme k nej chodili do Medissima. Za mna fajn
Má ešte niekto skúsenosti s touto pani doktorkou ?
Sice neskor, ale tiez sa pripajam s recenziou. Sestricka pri pani doktorke je uplny anjel, ta sa k detom sprava ako keby boli jej, radost sa pozerat. Pani doktorka sa pri rodicoch javi ako taky chladny cumak, ale akonahle pride do kontaktu priamo s dietatom, tiez je to super. Mila, usmiata, zabava ich atd. Co sa tyka odbornosti, nemali sme nejake zavaznejsie problemy, ale vzdy odpovedala na nase otazky. Pani doktorka je aj nejaka odbornicka na homeopatiu ci co a paci sa mi, ze vam to nasilu nepcha a da vam alternativy - homeo a lieky a vyber je na vas. Nie je ani proti ockovaniu, takze si myslim, ze pani doktorka je jedna z tych lepsich pediatrov 🙂
Prosím, koľko platíte? Študovala som no nejako sa neviem zorientovať v cenníku. Ďakujem
@pataja 129€ ročne - to je tá basic karta
@pataja 129€ ročne - to je tá basic karta
@hanka_lipka prosím vás a staci to? Mam 3 ročne dieťa. Potom sa platia niektoré úkony navyše? Odber krvi, alebo crp? Ci ak to indikuje lekárka tak v cene? Ďakujem
@al1s my k nej chodime do inej ambulancie, kde sa strieda este s jednou lekarkou a mam z nej zmiesane pocity, odbornost si nedovolim spochybnovat, ale po ludskej stranke ma co dohanat
@zuzkagg ešte stale mate z nej takýto pocit po ľudskej stránke, alebo ste už zmenili na ňu názor? Hľadám vludneho a zároveň skúseného pediatra. Môj je k nam rodicom arogantny a veľmi nepríjemný a chcem ho zmeniť tak rozmýšľam nad súkromným v polikl.Bezrucova. ďakujem
Sice neskor, ale tiez sa pripajam s recenziou. Sestricka pri pani doktorke je uplny anjel, ta sa k detom sprava ako keby boli jej, radost sa pozerat. Pani doktorka sa pri rodicoch javi ako taky chladny cumak, ale akonahle pride do kontaktu priamo s dietatom, tiez je to super. Mila, usmiata, zabava ich atd. Co sa tyka odbornosti, nemali sme nejake zavaznejsie problemy, ale vzdy odpovedala na nase otazky. Pani doktorka je aj nejaka odbornicka na homeopatiu ci co a paci sa mi, ze vam to nasilu nepcha a da vam alternativy - homeo a lieky a vyber je na vas. Nie je ani proti ockovaniu, takze si myslim, ze pani doktorka je jedna z tych lepsich pediatrov 🙂
@hanka_lipka dobrý deň, ste tam stále? Mate stále dobre skusenosti s pediatrickou tam? Dakujem
@hanka_lipka dobrý deň, ste tam stále? Mate stále dobre skusenosti s pediatrickou tam? Dakujem
@pataja áno 🙂 ale máme 7mesačnú a tam nám karta stačí. Možno keď bude staršia a budem potrebovať tak si dáme tu strednú. Čo sa týka pani doktorky a aj sestričky, stále rovnaká spokojnosť.

V BA je situacia s pediatrami taka, ze si rad, ak ti dieta zoberie spadovy 🙂 mimo svojho spadu neberu, max.sukromne kliniky...cize zbytocne ti budu recenzie na roznych pediatrov, lebo ti dieta nezoberu...