Skúsenosti s pôrodnicou Antolská. odnotenie personálu a služby
Ahojte, tie čo máte skúsenosť ako by ste to hodnotili? Aký je personál? Na 600n a pôrodnici? Mohli ste si vyberať polohu pri pôrode? Budem rada za každú skúsenosť či pozitívnu alebo negatívnu. Diki.
Ja som rodila v r.2002 a r.2012, a lepsie som nemohla vybrat, personal suoer,dr super, ziadne problem, rodila som obe v noci,
kazdy ma ine skusenosti, ja som tam tiez rodila a vsetko v pohode, lekari prijemni a mili a sestricky tiez ako na 600n aj na rizikovom ked som tam bola. Ale bol den ked mala sluzbu velmi neprijemna sestricka, a teda ze ne a ne sa uvedomit, musela mat velmi zl den, ono je to individualne, ale okrem nej vsetci boli super.
Ja som rodila v marci 2024 cisarskym a bola som spokojna. Izby su v pohode take klasicky nemocnicne jedlo tiez nemocnicne cize nic moc ale sestricky na 600n boli skvele a aj lekari nemala som ziadnu negativnu skusenost.

Ja som mala na pôrodnici zle skúsenosti. Otočili ma domov s tým, že určité nerodim a ze mam prísť o týždeň. O 2h na to som sa znova otočila a dieťa sa skoro narodilo na parkovisku. A pokiaľ viem, môj prípad nie je jediný čo sa takéto niečo udialo na antolskej. Na 6nedeli bol v pohode personal.