icon

Skúsenosti s pôrodnicou Antolská. odnotenie personálu a služby

18. feb 2025

Ahojte, tie čo máte skúsenosť ako by ste to hodnotili? Aký je personál? Na 600n a pôrodnici? Mohli ste si vyberať polohu pri pôrode? Budem rada za každú skúsenosť či pozitívnu alebo negatívnu. Diki.

autumm
19. feb 2025

Ja som mala na pôrodnici zle skúsenosti. Otočili ma domov s tým, že určité nerodim a ze mam prísť o týždeň. O 2h na to som sa znova otočila a dieťa sa skoro narodilo na parkovisku. A pokiaľ viem, môj prípad nie je jediný čo sa takéto niečo udialo na antolskej. Na 6nedeli bol v pohode personal.

janka2501
19. feb 2025

Ja som rodila v r.2002 a r.2012, a lepsie som nemohla vybrat, personal suoer,dr super, ziadne problem, rodila som obe v noci,

nika1122
19. feb 2025

kazdy ma ine skusenosti, ja som tam tiez rodila a vsetko v pohode, lekari prijemni a mili a sestricky tiez ako na 600n aj na rizikovom ked som tam bola. Ale bol den ked mala sluzbu velmi neprijemna sestricka, a teda ze ne a ne sa uvedomit, musela mat velmi zl den, ono je to individualne, ale okrem nej vsetci boli super.

ja87
3. mar 2025

Ja som rodila v marci 2024 cisarskym a bola som spokojna. Izby su v pohode take klasicky nemocnicne jedlo tiez nemocnicne cize nic moc ale sestricky na 600n boli skvele a aj lekari nemala som ziadnu negativnu skusenost.