Skúsenosti s pôrodom v sanatóriu Koch v roku 2025
Ahojte, chcela by som sa Vás spýtať na pôrod v sanatórium koch, ale len teraz a to teda až v roku 2025, nakoľko som pocula ze prešli veľa zmenami.
Zaujíma ma, ako ste boli spokojne s pôrodom.(plusy a mínusy ktoré ste postrehli)
Tie čo ste chceli ísť sekciou či vám ju umožnili (ak áno či ste museli za to platiť)
Či ste mohli mať partnera/manzela na izbe celý čas- ak hej ako sa to dalo vybaviť a koľko sa za neho doplácalo za deň.
Rovnako by ma zaujimalo, či ste si zanedbávali konkrétneho doktora alebo doktorku, aký balíček pôrodu ste si vybrali, a koľko vás to cele (aj s ubytovaním manžela) vyšlo, plus kompletná recenzia.
Rozhodnujě sa totiž medzi bory a kochom. Vyhra však ta možnosť kde to bude lacnejšie a bude tam celý čas môcť byt somnou partner, keďže je to jeho želanie. 🙂
Ďakujem 🙂
Ahoj, ja este len idem rodit, takze ti neodpoviem na vsetky otazky. Mozes skusit skupinu Koch tu na MK.
Muza na izbe mozes mat, stoji to 400 eur ( do 5 dni). Ale je tam jedno velke ALE a tym je, ze iba ak to kapacita dovoluje. To znamena, ze nejaka dvojlozkova izba by musela byt volna, aby sa tam mohol ubytovat tvoj muz s tebou. Teraz, ked sa plati za porod len 100 eur, tak je dost plno a bohuzial vacsinou sa ti nepodari mat muza so sebou na izbe. Nevies to ani dopredu zajednat, az v den ked prides, ze uz rodis sa vies opytat ci maju kapacitu alebo nie. Jedina istota ako mat muza ubytovaneho s tebou je ten balicek s apartmanom (koch premium za 1600 eur), alebo si doplatis apartman k nizsiemu balicku (1000 eur za 4 dni). Cize ak chces mat na 100 % muza na izbe cena je niekde na urovni 1100 - 1600 eur.
Ja si zazmluvnujem doktorku (600eur) + mam zakladny balicek (100 eur) + mozno ak sa podari jednotka izba (+ 300 eur)
@paradajkova ja iba že recenzie nech si pozrie pani radšej na FB, tu na MK negatívne recenzie samotné sanatórium necháva mazať čiže to nie je moc objektívne 😊

Ahoj, ja este len idem rodit, takze ti neodpoviem na vsetky otazky. Mozes skusit skupinu Koch tu na MK.
Muza na izbe mozes mat, stoji to 400 eur ( do 5 dni). Ale je tam jedno velke ALE a tym je, ze iba ak to kapacita dovoluje. To znamena, ze nejaka dvojlozkova izba by musela byt volna, aby sa tam mohol ubytovat tvoj muz s tebou. Teraz, ked sa plati za porod len 100 eur, tak je dost plno a bohuzial vacsinou sa ti nepodari mat muza so sebou na izbe. Nevies to ani dopredu zajednat, az v den ked prides, ze uz rodis sa vies opytat ci maju kapacitu alebo nie. Jedina istota ako mat muza ubytovaneho s tebou je ten balicek s apartmanom (koch premium za 1600 eur), alebo si doplatis apartman k nizsiemu balicku (1000 eur za 4 dni). Cize ak chces mat na 100 % muza na izbe cena je niekde na urovni 1100 - 1600 eur.
Ja si zazmluvnujem doktorku (600eur) + mam zakladny balicek (100 eur) + mozno ak sa podari jednotka izba (+ 300 eur)