icon

Skúsenosti s pôrodom v sanatóriu Koch v roku 2025

lenuskaaaaaaaaa
14. máj 2025

Ahojte, chcela by som sa Vás spýtať na pôrod v sanatórium koch, ale len teraz a to teda až v roku 2025, nakoľko som pocula ze prešli veľa zmenami.

Zaujíma ma, ako ste boli spokojne s pôrodom.(plusy a mínusy ktoré ste postrehli)
Tie čo ste chceli ísť sekciou či vám ju umožnili (ak áno či ste museli za to platiť)
Či ste mohli mať partnera/manzela na izbe celý čas- ak hej ako sa to dalo vybaviť a koľko sa za neho doplácalo za deň.

Rovnako by ma zaujimalo, či ste si zanedbávali konkrétneho doktora alebo doktorku, aký balíček pôrodu ste si vybrali, a koľko vás to cele (aj s ubytovaním manžela) vyšlo, plus kompletná recenzia.

Rozhodnujě sa totiž medzi bory a kochom. Vyhra však ta možnosť kde to bude lacnejšie a bude tam celý čas môcť byt somnou partner, keďže je to jeho želanie. 🙂

Ďakujem 🙂

paradajkova
15. máj 2025

Ahoj, ja este len idem rodit, takze ti neodpoviem na vsetky otazky. Mozes skusit skupinu Koch tu na MK.

Muza na izbe mozes mat, stoji to 400 eur ( do 5 dni). Ale je tam jedno velke ALE a tym je, ze iba ak to kapacita dovoluje. To znamena, ze nejaka dvojlozkova izba by musela byt volna, aby sa tam mohol ubytovat tvoj muz s tebou. Teraz, ked sa plati za porod len 100 eur, tak je dost plno a bohuzial vacsinou sa ti nepodari mat muza so sebou na izbe. Nevies to ani dopredu zajednat, az v den ked prides, ze uz rodis sa vies opytat ci maju kapacitu alebo nie. Jedina istota ako mat muza ubytovaneho s tebou je ten balicek s apartmanom (koch premium za 1600 eur), alebo si doplatis apartman k nizsiemu balicku (1000 eur za 4 dni). Cize ak chces mat na 100 % muza na izbe cena je niekde na urovni 1100 - 1600 eur.

Ja si zazmluvnujem doktorku (600eur) + mam zakladny balicek (100 eur) + mozno ak sa podari jednotka izba (+ 300 eur)

kris_tin257
16. máj 2025
@paradajkova

Ahoj, ja este len idem rodit, takze ti neodpoviem na vsetky otazky. Mozes skusit skupinu Koch tu na MK.

Muza na izbe mozes mat, stoji to 400 eur ( do 5 dni). Ale je tam jedno velke ALE a tym je, ze iba ak to kapacita dovoluje. To znamena, ze nejaka dvojlozkova izba by musela byt volna, aby sa tam mohol ubytovat tvoj muz s tebou. Teraz, ked sa plati za porod len 100 eur, tak je dost plno a bohuzial vacsinou sa ti nepodari mat muza so sebou na izbe. Nevies to ani dopredu zajednat, az v den ked prides, ze uz rodis sa vies opytat ci maju kapacitu alebo nie. Jedina istota ako mat muza ubytovaneho s tebou je ten balicek s apartmanom (koch premium za 1600 eur), alebo si doplatis apartman k nizsiemu balicku (1000 eur za 4 dni). Cize ak chces mat na 100 % muza na izbe cena je niekde na urovni 1100 - 1600 eur.

Ja si zazmluvnujem doktorku (600eur) + mam zakladny balicek (100 eur) + mozno ak sa podari jednotka izba (+ 300 eur)

@paradajkova ja iba že recenzie nech si pozrie pani radšej na FB, tu na MK negatívne recenzie samotné sanatórium necháva mazať čiže to nie je moc objektívne 😊