icon

Skúsenosti s registráciou v nemocnici Bory

21. jan 2025

Ahojte, ti, co ste uz boli niekedy v nemocnici Bory, kolko vam trvali tie prve registracie? Neviem ako skoro prist, lebo najprv mam ist na nejaku prvu registraciu a potom na registraciu priamo k vysetreniu, na ktore idem. Tak ma zaujima, kolko to trva, ci tam byva vela ludi

michaelam2
21. jan 2025

Je to chvilka ale odporucaju cca aspon 20 minut skor prist. Nemusi tam byt nikto ale zazila som aj ze bolo vela ludi.

katkaseiner
21. jan 2025

Mozem sa spytat? ja som este krok pred tebou...kontaktovala si nejakeho lekara s diagnozou, ci ako to vlastne v Boroch prosim funguje? Prepac, pytam sa fakt ako debil, ja mam svojich lekarov ale zakrok ktory velmi pravdepodobne potrebujem, moj lekar nerobi, preto predookladam ze aj mam ist inde, isla by som do Borov, len neviem ako začať

lucik194
21. jan 2025

realne 15-20 minut. nie vzdy budes v rade prva. musis pockat. ale ked budes hned na rade, bude to rychlejsie

autor
21. jan 2025

@katkaseiner ja idem na mamografiu v ramci preventivnej prehliadky a tam mi dali najskorsi termin

lucylaw
21. jan 2025

Odporúčam prísť tých 20 minút vopred,ono je to individuálne,na recepcii môže byť jedna recepčná,ale môžu tam byť aj 3,takisto čakať môžu dvaja ľudia,ale aj 10,takže radšej prísť skôr..

autor
21. jan 2025

Dakujem vam