Skúsenosti so súkromnými lekármi v Bratislave a okolí
Ahojte, viete poradiť súkromné zdravotnícke zariadenie, s ktorým máte dobré skúsenosti, kde by sme sa mohli s manželom prihlásiť k všeobecnému lekárovi a aj zatiaľ nenarodeného synčeka k pediatrovi? S ročným poplatkom rátame... Manžel lekára aktuálne nemá, ja chodím do Medante v Bratislave, ale teda ísť tam s celou rodinou by chcelo zobrať si ďalšiu hypotéku. V dedine máme detského aj všeobecného spádového lekára, ale nie sú na nich veľmi dobré ohlasy, takže tam ísť nechceme. Bratislava, Pezinok, Senec. Ďakujem za tipy 🙂
@artemis64 ja ti zas poradim pre teba a manzela Solem clinic v Ružinove, vsoebecny lekar. Poplatok pre jedneho je 50€ rocne,takze nic,co by vas zruinovalo. Za niektore odbery sa plati, napr .moc 10€ takze nic, na co by bolo potrebné az hypoteku brat :D
Ďakujem veľmi pekne za rady 🙂
@artemis64 ja ti zas poradim pre teba a manzela Solem clinic v Ružinove, vsoebecny lekar. Poplatok pre jedneho je 50€ rocne,takze nic,co by vas zruinovalo. Za niektore odbery sa plati, napr .moc 10€ takze nic, na co by bolo potrebné az hypoteku brat :D
@lubkovaandrejka A ako to tam funguje, prosím Ťa? Objednáva sa na vyšetrenie? Keď som napríklad chorá, dostanem sa k lekárovi ešte v deň zavolania? Časy objednania sa dodržujú? A ten poplatok je za kalendárny rok alebo za ľubovoľných 365 dní? A nie je problém napríklad s odbermi alebo výtermi, ak treba?
@lubkovaandrejka A ako to tam funguje, prosím Ťa? Objednáva sa na vyšetrenie? Keď som napríklad chorá, dostanem sa k lekárovi ešte v deň zavolania? Časy objednania sa dodržujú? A ten poplatok je za kalendárny rok alebo za ľubovoľných 365 dní? A nie je problém napríklad s odbermi alebo výtermi, ak treba?
@alojzia objednava sa cez portal ecasenka, podla mna aj keby si napisala na recepciu, zwby nebol temrin, tak by ti nejaky dali, recepcna odpisuje promptne. Cas objednanka bol vzdy dodrzany, vacsinou ma o 5-7 minut skor vzali. Myslim,ze poplatok sa rata odo dna,kedy si sluzbu zakupis, ale to neviem na 💯 percent ci to tak je, s odbermi problem nebol, ani s nicim zatial.

@artemis64 ahoj, pre dospelých neviem, ale pre bábätko odporúčam dr. Martinko. Je to v slnecniciach v Petržalke, chodíme sem s malým od narodenia a musím povedať že taký prístup aký majú je presne taký, ako som očakávala. Presne vedia ako na to s detičkami, aj staršími aj s menšími. Majú tam viacero doktorov, my sme zatiaľ boli na pediatrii, u zubarky a na sone a som neskutočne spokojná. Malý sa vôbec nebojí tam ísť, vždy sme objednaný na určitý čas a nikdy sme dlho nečakali a na tu chvíľu čakania sa dieťa môže zahrať v kútiku. Za mňa úplne TOP😊