icon

Skúsenosti so základnou školou Edulienka v Bratislave

mona144
10. apr 2025

Prosím mate niekto deti v tejto skole? Aké máte skusenosti?

marekvasko10
2. sep 2025

Edulienka : bol som sa tam pozrieť. Bývalá "šupka" tak sme to volali čo vyrastali a pochádzajú z BA. Bola to stretna škola pre umelcov maliarov socharov a pod. Hneď vedľa je konzervatorium tam študujú muzikanti a herci. A poviem Vam žiadna sláva vo vnútri. Ako budova pekna mohutná stará a to je ten problém. Nemusí byť všetko zlé čo je staré, ale toto je. Žiadný náznak trošku prichystať školu pre moderné deti a to už nehovorím o modernizácii v roku 2025. Nemusí mať všetko elektronické, ale aspoň trošku bezpečneišie lebo tieto deti nie sú také železné ako sme boli my čo sme skákali po strechach. Proste sem tam natreté dvere. Okná už pomaly rozpadnú, že keď ho budete chcieť otvoriť kvôli vzduch tak trieska istá lebo po klíme ani náznak. Proste som stará škola ,a nevadia mi retro veci, ale aby som sem dal svoje dieťa , ktoré by si sadlo na gauč sto krát tepovaný a stale vyzerá ako ošťatí a tie drevené stoly na chodbe z roku 5 čo majú tie našpičatejšie rohy čo môže stôl mať atd. No proste choďte sa pozrieť a potom uvidíte....Keby to bola štátna škola tak sa nečudujem, ale aby za toto niekto pýtal nemalé eurá. Dlažba na chodbe nevadí, že je stará bola by aj pekná keby tam nechýbala neaká dlaždice alebo nebola rozbitá a kus čo jej chýbal nikoho nezaujíma tam, ani to že to vytvára ostré hrany že keď dieťa na to stúpne neobute tak rana za šitie a to vážne , poznáte deti... A pri tom sa riaditeľka, mimochodom jej syn je za týmto kšeftom sa tam šuška, tak chodí ako páv a tvári sa doležito a to rozprávanie ako na Slovensku hovoríme obrpi.. . Vážne to vám stojí za to sa tam ísť pozrieť , neuvidíš - neuveríš.