icon

Skúsenosti so zubnou chirurgiou v Ružinovskej poliklinike

lucia0211
19. mar 2025

Ahojte,žiaľ musím is dať vytrhnúť zub 🦷…moja zubarka sa mi ho bála vytrhnúť,lebo podľa snímky,nevedela identifikovať či nie je koreň zlomený a tak ma poslala sem 🤦‍♂️máte niekto prosím skúsenosti ???Ako to tam funguje?Stači prísť len ráno a čakať v poradí ??Plati sa niečo ??Mám sa báť ??Ďakujem za odpoveď 🙏

lienka9
19. mar 2025

@lucia0211 pripnem sa,tiez riesime rovnaky problem a zhaname lekara.
pripajam skusenost ,som obvolala zatial len heydukovu,ale pre info,mozno pomoze- tam to funguje tak,ze treba prist medzi 6.00-6.30 s vymennym listkom a vziat si cisielko a cakat.rtg bud priniest alebo oni spravia..

lucia0211
autor
19. mar 2025

@lienka9 na Hajdukovej som bola voľakedy a áno,tam to funguje ako píšeš 🙂 trhali mi tam zub múdrosti ..každý mu vravel že mi ho budú musieť rezať a pán zubár čo tam bol,mi vravel ,,ale kdeže ,,hneď ho vyberieme🤦‍♂️😂skoro ma porazilo ale vybral mi ho 🙂

jednorozec007
21. mar 2025

@lucia0211 nemám dobrú skúsenosť, mala som prekrizene korene 7cky a 8cky a vytiahli mi oba zuby naraz.Navyse pan doktor sa rozčuľoval, že mám malé ústa a ze ich neviem viac otvoriť.a keď sa mi tou rukou, ktoru mal od mojej brady az po vlasy na hlave oprel do sánky tak mi ešte kútik natrhol.Momentalne je tento lekár myslím primárom takže už zrejme nemá toľko času na pacientov.Samozrejme, je tomu už 15 rokov dozadu ale pamäť je sviňa.