icon

Skúsený gastroenterológ v Bratislave

flower24
28. nov 2020

Ahojte, prosim, poradite skuseneho gastroeneterologa v BA? Prip. niekde blizko. Potrebujem surne vysetrenia, aj poradit ohladom vazneho stavu. Dakujem. K

lelluska
29. nov 2020

@flower24 Ahoj, z vlastnej skusenosti mozem odporučiť profesora Hlavateho z Ružinova. Je to skutočný odborník.

3009
29. nov 2020

MUDr. Bubán, v ZS Bajkalská.

evaachesa
29. nov 2020

Jednoznačne Ľubomír Michalko v Ružinove. Okrem toho je neskutočne milý a zlatý ☺️

astika
29. nov 2020

Takisto MUDr. Bubán pri ZŠ Bajkalská, len neberie všetky poisťovne, treba si zistiť, ale za mňa top, zachránil mi život ocina

sofia1
29. nov 2020

@lelluska môžem a spýtať?tento dr je priamo v poliklinike?tuez potrebujem ist na vyšetrenie

sofia1
29. nov 2020

@evaachesa kde v ružinove prosím?

evaachesa
29. nov 2020

@sofia1 ako je Lidl pred konečnou električiek na Ružinovskej a vedľa neho je taký farebný blok a oni majú ambulanciu dole v priestoroch ... Zides po schodoch

evaachesa
29. nov 2020

@sofia1 Ružinovská 1 🙂

sofia1
29. nov 2020

@evaachesa jej ďakujem a kontakt nemáš?potrebujem ísť na hadicku a strašne sa bojím...

evaachesa
29. nov 2020

@sofia1 jasné, páči sa 🙂 bola som tiež na hadičke a dalo sa to zvládnuť, doki má povzbudzoval, zlatý 😂

cimcimka
30. nov 2020

@flower24 ahoj ja som behala medzi klinikami v BA aj statnymi aj nie, vsetko im dlho trvalo, vobec neinformovali pacienta o výsledkoch a nechali by ta aj skapat pol roka natahovanim v akut stave. Nakoniec som nasla Assiduo centrum pri Kam.namesti. fantasticke sestričky aj doktori. Vsetko vybavia, bez slov spravia testy, dobre určia diagnózu, nič nezanedbaju.

P.S. boli v šoku, ze mi nikto z predošlých doktorov nevysvetlil nálezy z uz urobenych testov. Slovensko 🤷‍♀️🤣 drzim palce!!

flower24
autor
4. dec 2020

@cimcimka Ahoj, u koho konkretne si bola v Assiduo?

cimcimka
4. dec 2020

@flower24 mala ma dr.sevcikova (internistka) a teraz prebral primar dr.shatnawi

amalia0211
14. nov 2023

Mozno tato informacia niekomu pomoze, kto hlada surne gastroenterologa, tak ako ja pred 2 tyzdnami - mudr Rapos, ordinuje v DoktorPro a daju sa tam najst aj velmi surne terminy. pan doktor ma sice svojsky humor, ale asi pocas 30 rocnej praxe je to normalne))