icon

Spoľahlivý taxík na pravidelnú školskú dopravu

olimuc
10. dec 2025

Ahojte, existuje nejaky taxik alebo nejaka sluzba, s ktorou mate skusenost, ktora by napr kazde rano odviezla mensie dieta o urcitej hodine do skoly? Alebo kde hladat nieco take? Su ludia, ktori tuto sluzbu vyuzivaju v inom meste bezne… ale v BA nepoznam nikoho takeho. Dakujem

madeincssr
10. dec 2025

@olimuc a nie radsej niekto z okruhu znamych, susedov, rodicov/starych rodicov spoluziakov, krory nebyva daleko a za nejaky obojstranne rozumny prispevok na palivo by bol ochotny? Nik z nich nebyva aspon priblizne vasim smerom?

olimuc
autor
10. dec 2025
@madeincssr

@olimuc a nie radsej niekto z okruhu znamych, susedov, rodicov/starych rodicov spoluziakov, krory nebyva daleko a za nejaky obojstranne rozumny prispevok na palivo by bol ochotny? Nik z nich nebyva aspon priblizne vasim smerom?

@madeincssr nie, nemam tu nikoho a potrebujem uplne absurdny smer. Takze jedine platena sluzba

123sofia123
12. dec 2025
@olimuc

@madeincssr nie, nemam tu nikoho a potrebujem uplne absurdny smer. Takze jedine platena sluzba

@olimuc ja si takto privyrábam popri škole už dlhšie vozím deti na krúžky z krúžkov do školy robím s nimi úlohy atď

lienka.7
12. dec 2025

@olimuc skus pozrieť na FB nejakú skupinu. Myslím, že sú aj detské taxíky. Určite sa s niekym dohodneš. V okolí, na sídlisku nemáte žiadneho taxikára? U nás presne takto vozil každé ráno do a potom aj zo školy syna de facto "sused". Mala aj inú cenu.

olimuc
autor
12. dec 2025
@lienka.7

@olimuc skus pozrieť na FB nejakú skupinu. Myslím, že sú aj detské taxíky. Určite sa s niekym dohodneš. V okolí, na sídlisku nemáte žiadneho taxikára? U nás presne takto vozil každé ráno do a potom aj zo školy syna de facto "sused". Mala aj inú cenu.

@lienka.7 nie bohuzial nemam, nikoho nepoznam. Nezili sme tu 25 rokov. Taxikar, kt som poznala ma uz po 70 tke takze to nie a uz sa vymenila generacia. Dakujem idem hladat skupiny

olimuc
autor
12. dec 2025
@123sofia123

@olimuc ja si takto privyrábam popri škole už dlhšie vozím deti na krúžky z krúžkov do školy robím s nimi úlohy atď

@123sofia123 pisala som SS