icon

Stomatologická ambulancia Opident na Šustekovej v Bratislave

nika2244
10. mar 2021

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na skúsenosti so zubnou ambulanciou Opident (konkrétne na pani zubárku Greksovú). Hľadám zubára pre moju 15 mesačnú dcéru a jej prvú prehliadku. Ďakujem

belllinka
10. mar 2021

@nika2244 S Dr. Greksovou nemám skúsenosť, ale chodím do Opidentu k Mudr. Balážovi a je super, vidno , že ho to práca baví, ja som spokojná 🙂 Vybavenie ambulancie, aj prostredie fajn, nové a hlavne sa dá objednať online.

nika2244
autor
10. mar 2021

@belllinka a aj ceny sú v pohode? Nedostala som sa k cenníku

belllinka
10. mar 2021

@nika2244 ceny neviem s cim mam porovnat, no tak lacne to nie je 🙂 ved skus ich mailom poziadat aspon o nejaky zakladny cennik

nika2244
autor
10. mar 2021

@belllinka ďakujem za info 😊

angiela
10. mar 2021

@nika2244 dobry den, ja chodim k pani Greksovej a odporucam na 100%. Mila, komunikuje s pacientom a poradi, a skvely vysledok opravenych zubov. 🤗👍

minyminy
21. mar 2022

@angiela dobrý prosim Vas Vy komkretne alebbo Vase deticky? Som myslela ze je ona ibapre deticky 🙂

angiela
22. mar 2022

@minyminy ja k nej chodím . Strach zo zubarov som mala , ona mi dala zuby čo trebalo do poriadku, bez strachu . K inému zubárovi do kresla nesadne len k nej

minyminy
22. mar 2022

@angiela no wau super.. dakujem krasne za recenziu.. aj Van trhala zubky ci iba vrtala? 🙂

angiela
24. mar 2022

@minyminy aj trhala