icon

Stratená sandálka Geox 20

simonad7
12. jún 2022

Dobrý deň, dnes sme kúpili synovi sandále značky geox, a jednu sme domov akosi nedopravili, boli sme tankovať na olive na konci Rači, tam pri Kauflande a cestou sme sa zastavili v lidli na peknej ceste. Prosím nevideli ste ju niekto? Nestihol ich mat chudacik ani hodinu na nohách… BRATISLAVA. Prikladám foto sandálky v komente, Dakujem za pomoc. Pekný večer

simonad7
autor
12. jún 2022
jankka1981
12. jún 2022

@simonad7 dajte to aj na facebook do bratislavských skupín

lenka7477
12. jún 2022

tu ťažko niekto pomôže , skúsila by som sa vrátiť po stope a pýtať sa

simonad7
autor
12. jún 2022

@jankka1981 už som dala najmä do račianskej… ale od 19 mi doteraz nik neodsúhlasil príspevok. 😔

simonad7
autor
12. jún 2022

@lenka7477 muž skúsil ísť naspäť bolo to asi 10min odvtedy ako sme došli domov a zistili to, ale na parkovisku pri lidli nebolo nič. Napadlo má ešte že skúsim zavolať zajtra do toho lidla, ale bohvie či si ju niekto nevzal, ale stále mi nejde do hlavy že načo je komu jedna sandala … 😔

evaachesa
12. jún 2022

@simonad7 skús to dať aj sem do FB skupiny..zvyknú sa tam riešiť aj takéto straty a nálezy a je tam dosť ľudí. Držím palce 🍀❤️

simonad7
autor
12. jún 2022

@jankka1981 Dakujem, skúsim 😔

nikasmile
12. jún 2022

Možno to niekto vyložil na nejaké miesto alebo dali niekam do podniku na tej ulici

lenka7477
12. jún 2022

@simonad7 do LIDL sa nedovoláš - čísla na filiálky sú tajné ☹ pracujem v LIDL - najlepšie ísť osobne a popýtať sa na pokladni

simonad7
autor
12. jún 2022

@lenka7477 a tam ísť koho sa spýtať? Lebo asi robia krátky dlhy týždeň a nakoľko dnes je nedeľa, nebudú tam tí istí zajtra 😣

lenka7477
12. jún 2022

@simonad7 V LIDL sa nerobí sa krátky a dlhý týždeň
ak sa niečo nájde , odloží sa to buď na pokladni č. 2 , alebo v kancelárii . Treba sa len popýtať , oni sa popýtajú cez sluchátko , či sa niečo našlo a odložilo.

tramtada31
12. jún 2022

A nestratili ste to inde? Pripadne nevypadlo to niekde v aute, alebo to niekde niekto nevylozil na viditelne miesto/aby to nejaké auto nepreslo?

simonad7
autor
12. jún 2022

@tramtada31 auto sme total cele prehadzali na 5x, nie je tam. A nikde inde to vypadnúť nemohlo, lebo si pamätám ešte že keď sme išli od olivy, tak som mu ich vyzula do lidla, že aby ich nestratil… (kolka ironia) a prišli sme domov a teda sandala bola iba jedna.

simonad7
autor
12. jún 2022

@lenka7477 super Dakujem vám Lenka, skúsim tam zajtra vybehnúť…

lenka7477
12. jún 2022

@simonad7 Ak ste stratili tam, tak odložili 🙂 Budem rada ak dáte vedieť 🙂

simonad7
autor
12. jún 2022

@lenka7477 jasne, napíšem. Verím že ju tam niekto odniesol, dúfam… 😣

zuzinka888
12. jún 2022

A pozreli ste auto poriadne?? Viem blba otazka. Ja som takto stratila penazenku. Nasla som ju o dva tyzdne ked son vybavila vsetky doklady, karty aj marticky poistenca. Skoro ma ...

simonad7
autor
12. jún 2022

@zuzinka888 😳 to naserie viac ako tá sandala! Bohužiaľ, prezreli. Vyhadzala som autosedacku, všetky blbosti a neni jej. Nikde. Ešte že je ta sandala taka veľká a mám istotu že ju nemohol zjesť, aj keď človek nikdy nevie, má rok a zjedol by aj mna 🤷🏽‍♀️

cawes
12. jún 2022

@simonad7 si presne spomen kde ju mal naposledy a ked si ju vyzula kam si ju dala. Na boku dveri auta napriklad? Ja som tak hladala pol roka neviem co a az potom ma napadlo kuknut do priepakzky na dverach auta

simonad7
autor
12. jún 2022

@cawes nie, žiaľ v aute nie je nikde

dididudu
13. jún 2022

@simonad7 no my sme uz stratili tiez z dvoch párov po jednej topánke vracala som sa 15min po tej istej ceste nikde nic proste.. Ja nechápem tiez komu je naco jedna topánka

simsalabim
13. jún 2022

@simonad7 v tom Lidli moze byt aj na pulte medzi tovarom - niekto ju tam mohol dat v domneni, ze odtial spadla. Alebo naopak, odkopnuta pod policami…

zuzu1304
13. jún 2022

@simonad7 ja keď niečo takeho nájdem tak to dám na nejaký múrik, alebo ciapocku na konar zavesím tak aby to človeku do očí "udrelo" mozno skúste tak pohľadať, nezameriavat sa na zem...

bessable
13. jún 2022

@simonad7 na Olive som sa vam bola teraz opytat, zial, nie je tam

simonad7
autor
13. jún 2022

@simsalabim bola som už v lidli pýtať sa… sandálky nikde nič. Zjavne si ju niekto vzal 😥 už som objednala druhé… bohužiaľ

simonad7
autor
13. jún 2022

@bessable Dakujem vám moc za pomoc

bessable
13. jún 2022

@simonad7 😉

simsalabim
13. jún 2022

@simonad7 to je normalne nepochopitelne, vziat jednu topanocku....