icon

Stretnutie ľudí bez záväzkov v Bratislave

sonia3macova
Dnes o 13:59

Ahojte,

dňa 18.01.2026 (nedeľa) organizujem neoficiálne stretnutie ľudí, ktorí sú 100% bez záväzkov, v Bratislave, v kaviarni neďaleko Hlavnej vlakovej stanice, v časovom rozpätí 17-20hod.

Program je pokec o živote a hranie kariet - žolíka.

Parkovanie v zóne SM1 je v nedeľu zadarmo. Každý si platí, čo si kúpi.

Veková kategória mužov je od 48 rokov do 55 rokov.
Ženy majú neobmedzenú vekovú kategóriu.

Aktuálne mám nahlásených viacej mužov ako žien. A bez žien sa to nebude môcť konať.

Prosím napíšte mi, kto by mohol prísť.

Na FB som pod Sonia Malinik.

martinmmartin
Dnes o 14:22

Musis na to inak. Slova ze 100% bez zavazkov evokuju u urciteho typu muza zaruceny sex bez snahy alebo nasledkov a preto tam mas viac chlapov . A ver mi, tento kader muzskej populacie tam mat nechces ak chces hrat zolika

anonym_a2cbe2
Dnes o 14:34

Co je to 100 percent bez záväzkov?

anonym_e0aec3
Dnes o 14:50
@anonym_a2cbe2

Co je to 100 percent bez záväzkov?

@anonym_a2cbe2 žiadny exmanžel, deti, hypotéka, lízing, nehnuteľnosť, ktorá ťa zaväzuje 😂. Čo len chceš si tak doplň

anonym_8a4643
Dnes o 14:58
@anonym_e0aec3

@anonym_a2cbe2 žiadny exmanžel, deti, hypotéka, lízing, nehnuteľnosť, ktorá ťa zaväzuje 😂. Čo len chceš si tak doplň

@anonym_e0aec3 ani pes a mačka😂

anonym_a2cbe2
Dnes o 15:09

Hej a to platí len pre ženy hej?😅 Takže vek nezáleží ale spĺňajú niektoré ale iba niektoré 15tky
👍

sonia3macova
autor
Dnes o 15:38
@martinmmartin

Musis na to inak. Slova ze 100% bez zavazkov evokuju u urciteho typu muza zaruceny sex bez snahy alebo nasledkov a preto tam mas viac chlapov . A ver mi, tento kader muzskej populacie tam mat nechces ak chces hrat zolika

@martinmmartin bohuzial to musim ponechat to 100% bez zavazkov, aj ked to evokuje kadeco. Muzi na zoznamkach vela krat nie su rozvedeni, este sa hadaju doma s manzelkami a uz hladaju novu zenu. Zatial sa mi ani nikto nenahlasil poriadne. Skusam, moznosti. A viacej ako 15 ludi tam nebude urcite aj keby som to propagovala uplne vsade. Cize 15tky by tam ani neprisli. Co by tam robili s tou vyzsou vekovou kategoriou.

anonym_f2dbed
Dnes o 16:07

Keby sa takéto stretnutie konalo v našom meste, možno by som aj išla, ale určite nie, ak by som tam musela hrať karty. To by ma nebavilo. Skús toho žolíka zrušiť.

sonia3macova
autor
Dnes o 16:40
@anonym_f2dbed

Keby sa takéto stretnutie konalo v našom meste, možno by som aj išla, ale určite nie, ak by som tam musela hrať karty. To by ma nebavilo. Skús toho žolíka zrušiť.

@anonym_f2dbed to fakt dnes uz nikto nechce hrat spolocenske hry?

anonym_bfad3e
Dnes o 16:50
@sonia3macova

@anonym_f2dbed to fakt dnes uz nikto nechce hrat spolocenske hry?

@sonia3macova To vazne jedina hra spolocenska ktoru poznas je zolik?

anonym_5a5e8a
Dnes o 17:03
@anonym_bfad3e

@sonia3macova To vazne jedina hra spolocenska ktoru poznas je zolik?

@anonym_bfad3e aku hru by si navrhla? O stretnutie zaujem nemam ale uz dlhsie uvazujem, co by sme mohli na stretkus kam, party zahrat...

anonym_bfad3e
Dnes o 17:15
@anonym_5a5e8a

@anonym_bfad3e aku hru by si navrhla? O stretnutie zaujem nemam ale uz dlhsie uvazujem, co by sme mohli na stretkus kam, party zahrat...

@anonym_5a5e8a Tak my sme v praci napr. mali kvizy a to vsetkych bavilo. Ale, keby nam povedia, ze budeme hrat zolika asi od smiechu vybuchneme. Ved to taka hra z doby plazov. Ale toto stretko co pani robi je cele zle. Uz len ten vek muzov, hranie zolika...

anonym_065724
Dnes o 18:14

Na žolíka podľa mňa veľa žien neprilákaš, to mi pripadá skôr ako krčmová akcia pre starších mužov

petronelag
Dnes o 18:21

@sonia3macova To je minimálne zle sformulované Neoficialne stretnutie ľudí, ktorí sú 100% bez záväzkov vo veku nad 48 rokov muži ? a ženy povedzme nad 40 rokov, tých tiež nie je veľa. A napr. žolík je vôbec nehrám a ešte je aj také počasie.

viestta
Dnes o 18:42
@anonym_065724

Na žolíka podľa mňa veľa žien neprilákaš, to mi pripadá skôr ako krčmová akcia pre starších mužov

@anonym_065724 vsak tam budu hlavne starsi muzi mastit karty a maju sa tam prihlasit mladsie zeny aby im nebolo otupno...

jazula
Dnes o 19:06

Naaahodou, na takéto žolíkové stretká som pred dlhým časom aj ja chodila a bolo to super, žolíka milujem 😀. Jasné, že aj rozmanité iné spoločenské hry, ale žolík je taká nostalgická záležitosť, hrávame ho s rodičmi 😀. Ale teda nebolo to podmienené žiadnym 100% bez záväzkov, to fakt zaváňa kadečím…