Stretnutie ľudí bez záväzkov v Bratislave
Ahojte,
dňa 18.01.2026 (nedeľa) organizujem neoficiálne stretnutie ľudí, ktorí sú 100% bez záväzkov, v Bratislave, v kaviarni neďaleko Hlavnej vlakovej stanice, v časovom rozpätí 17-20hod.
Program je pokec o živote a hranie kariet - žolíka.
Parkovanie v zóne SM1 je v nedeľu zadarmo. Každý si platí, čo si kúpi.
Veková kategória mužov je od 48 rokov do 55 rokov.
Ženy majú neobmedzenú vekovú kategóriu.
Aktuálne mám nahlásených viacej mužov ako žien. A bez žien sa to nebude môcť konať.
Prosím napíšte mi, kto by mohol prísť.
Na FB som pod Sonia Malinik.
Co je to 100 percent bez záväzkov?
Co je to 100 percent bez záväzkov?
@anonym_a2cbe2 žiadny exmanžel, deti, hypotéka, lízing, nehnuteľnosť, ktorá ťa zaväzuje 😂. Čo len chceš si tak doplň
@anonym_a2cbe2 žiadny exmanžel, deti, hypotéka, lízing, nehnuteľnosť, ktorá ťa zaväzuje 😂. Čo len chceš si tak doplň
@anonym_e0aec3 ani pes a mačka😂
Hej a to platí len pre ženy hej?😅 Takže vek nezáleží ale spĺňajú niektoré ale iba niektoré 15tky
👍
Musis na to inak. Slova ze 100% bez zavazkov evokuju u urciteho typu muza zaruceny sex bez snahy alebo nasledkov a preto tam mas viac chlapov . A ver mi, tento kader muzskej populacie tam mat nechces ak chces hrat zolika
@martinmmartin bohuzial to musim ponechat to 100% bez zavazkov, aj ked to evokuje kadeco. Muzi na zoznamkach vela krat nie su rozvedeni, este sa hadaju doma s manzelkami a uz hladaju novu zenu. Zatial sa mi ani nikto nenahlasil poriadne. Skusam, moznosti. A viacej ako 15 ludi tam nebude urcite aj keby som to propagovala uplne vsade. Cize 15tky by tam ani neprisli. Co by tam robili s tou vyzsou vekovou kategoriou.
Keby sa takéto stretnutie konalo v našom meste, možno by som aj išla, ale určite nie, ak by som tam musela hrať karty. To by ma nebavilo. Skús toho žolíka zrušiť.
Keby sa takéto stretnutie konalo v našom meste, možno by som aj išla, ale určite nie, ak by som tam musela hrať karty. To by ma nebavilo. Skús toho žolíka zrušiť.
@anonym_f2dbed to fakt dnes uz nikto nechce hrat spolocenske hry?
@anonym_f2dbed to fakt dnes uz nikto nechce hrat spolocenske hry?
@sonia3macova To vazne jedina hra spolocenska ktoru poznas je zolik?
@sonia3macova To vazne jedina hra spolocenska ktoru poznas je zolik?
@anonym_bfad3e aku hru by si navrhla? O stretnutie zaujem nemam ale uz dlhsie uvazujem, co by sme mohli na stretkus kam, party zahrat...
@anonym_bfad3e aku hru by si navrhla? O stretnutie zaujem nemam ale uz dlhsie uvazujem, co by sme mohli na stretkus kam, party zahrat...
@anonym_5a5e8a Tak my sme v praci napr. mali kvizy a to vsetkych bavilo. Ale, keby nam povedia, ze budeme hrat zolika asi od smiechu vybuchneme. Ved to taka hra z doby plazov. Ale toto stretko co pani robi je cele zle. Uz len ten vek muzov, hranie zolika...
Na žolíka podľa mňa veľa žien neprilákaš, to mi pripadá skôr ako krčmová akcia pre starších mužov

Musis na to inak. Slova ze 100% bez zavazkov evokuju u urciteho typu muza zaruceny sex bez snahy alebo nasledkov a preto tam mas viac chlapov . A ver mi, tento kader muzskej populacie tam mat nechces ak chces hrat zolika