Súkromná vysoká škola v Bratislave
Ahojte, o rok ma čaká výber Vysokej školy, najlákavejšie a najmodernejšie vyzerajú Bratislavské súkromné školy. Ideálne by som chcela ostať v Bratislave a ísť cestou manažmentu, poprípade niečo ekonomické, bussines, alebo niečo v oblasti športu, okrajovo možno žurnalistiku. Veľa ľudí ma však odrádza, že súkromné VŠ hádžu zamestnávatelia priamo do koša. Je to naozaj tak alebo sa to už zmenilo? Konkrétne som uvažovala o Paneurópskej, Newton alebo VŠ ekonómie a manažmentu
keď chces ist cestou manazmentu, prečo nie fakulta manazmentu Uk? alebo euba?
@lucik194 hľadám porovnania, rôzne možnosti, tak sa zaujímam, hlavnou možnosťou je pre mňa stále pravdepodobne táto fakulta. Počula som o nej ale aj mínusy tak sa zaujímam aké iné možnosti ešte mám
Moja známa má sice štátnu, ale keď chodila po konkurzoch, stretla sa s tým u uchadzačiek ss, ktoré spolu s ňou na konkurz boli. Nie je pochopiteĺne pravidlo.

@anonym_autor Hmm mam Bc. na VSEMvs a Ing. na Paneuropskej a zatial ma nikto do kosa nehodil (obrazne povedane, samozrejme mam na mysli moje CV), ale ja som studovala externe a pracovala som este predtym, nez som si zacala tu vysku robit, cize som asi vzdy mala hlavnu prednost skusenosti a skolu nikto akosi neriesil, ze aku mam, hlavne, ze mam. U denneho studia netusim, ako to chodi a tiez si myslim, ze dost zalezi na konkretnej spolocnosti. Niektori HR-isti tomu prikladat dolezitost mozu, ini nemusia