Súkromné centrum psychológie Kory
Chcem vás upozorniť na súkromné centrum prevencie psychológie Kory. Kde ma majiteľka Oravkinová oklamala - od začiatku vedela, že lekársku správu potrebujem pre dieťa na úradné účely pre ZŠ. Po zaplatení a napisaní lekárskej správy mi zamestnanci majiteľky Oravkinovej oznámili, že lekárska správa slúži iba na účely pre rodičov. Recenziu na google pani Oravkinová nahlásila a recenzie na google si úplne vypla. Ďalší podvod je, že celú svoju činnosť nevykonáva ako štandardný lekár a nedáva príjmové pokladničné doklady- fungujú ako občianske združenie, kde dávajú,,zákazníkom " podpísať darovaciu zmluvu- nakoľko od štátu nemajú právomoci ako lekárky vydávať lekárske správy na úradné účely celé OZ funguje týmto spôsobom a takto krásne tieto šikovné pani doktorky obídu zákon, kedy pri darovacej zmluve sa ťažko dokazuje skutková podstata obohatenia sa na základe klamstva. A verím, že nie som prvá ani posledná s touto skúsenosťou v OZ CPP Kory.
@sellycka13 kde si prisla na to, ze su tam lekarky?
@sellycka13 myslím, že sa vždy musíte pýtať či daná inštitúcia je zaradená do siete školských zariadení mi isterstva školstva. Aj súkromné cpptam niektoré sú, ale školy akceptujú iba s pečiatkou MS.
@alenka58 ide o to,že mi tvrdila iné za účelom získania peňazí....je to podvodníčka, ktorá vopred vedela, že ja potrebujem dokumenty na úradné účely pre ZŠ nie pre seba......keď takto inkasuje peniaze darom od každého a každého oklame ako mňa, má celkom slušný biznis......ja som sa niekoľko krát VOPRED informovala a oklamali ma, až po zaplatení mi poslali email, že bohužiaľ dokumenty neslúžia na úradné účely
@sellycka13 tieto súkromné centra by sa mali pýtať klientov na aký účel to potrebujú, to určite lebo vedia, že to potrebujú prevažne pre školy

ona je špeciálna pedagogička nie lekárka a takisto aj ďalšie pracovníčky sú pedagogičky, to len pre úplnosť a áno tie správy slúžia pre rodičov, pre ďalšie účely sa musí absolvovať štátne zariadenie, tak je to aj s logopédami v súkromnej sfére správy sú len pre rodičov pre iné potreby školy je potrebné absolvovať logopédiu v štátnom zariadení