Súkromné slovanské gymnázium
ssg. sk
Skúsenosť so školou
@mistymay33 ďakujem krásne
Chodím na túto školu,a musím Vám povedat,že to je čistá katastrofa.Prvá vec toalety na dievčenskych záchodoch nemajú dosku,toaletný papier nehovorim o tom,že netečie voda a nie je tam ani mydlo a už vobec nie utieracie potreby na ruky.Škola propaguje,že máme školské autobusy,pričom ten “školský autobus” je dodávka pre robotníkov, kde sú palety vo vnutry a je cely špinavý od blata a betónu. Nemáme žiadnu telocvičňu,a učíme sa v kanceláriách,kde nemáme ani základnú školskú výbavu.Učitelia sú nekvalifikovaní a majú iba kurzy.A to nie je všetko ,keby mám spomenúť úplne všetko,vedel by som o tom napísať celú knihu.
Chcel by som sa aj ja vyjadriť ku tejto školy lebo mam osobne skúsenosti. Na tejto škole máte povolený iba jeden politicky názor (aj napriek tomu ze škola by mala byt jednoznačne nestranná) a ak náhodou máte iný názor budete diskriminovaný a pocítite to na hodinách. Riaditeľ cely deň nerobí nic a nikto ho nerešpektuje. Ak máte problém s niečím tak je to uplne jedno lebo tu nerieši nikto nic. Keď ste inostranec tak si tu môžete robiť čo chcete a nebudete za to nijak postihnutý. Šofér a skolnik v jednom sa správa neprofesionálne a nebojí sa zdvihnúť hlas a vynadať ako študentom tak aj učiteľom.Keď ma urobiť nejakú prácu radšej sa vykričí na ostatných aj keď je za to platený. Popravde platíte si za 4 roky nic nerobenie.

My sme tam mali dceru, byvame rovno oproti. Ja som bola z tej skoly sklamana. Podla mna tam chodi banda nevychovaných deciek, ktore nevedia ani učitelia ukocirovat, lebo rodicia platia. Zobrali tam hocikoho. Vsak tam si chodia robit maturity všelijakí skrachovanci, co by inde nezmaturovali a tam si to zaplatia. A tie vedomosti co tam nadobudnú vobec nie su adekvátne gymnazistom. Vobec tu skolu neodporucam ak chces pre dieta vzdelanie. Dcera mala z maturít same jednotky, ale na vysku nevedela urobit prijímačky. Vobec sa nechytala vedomosťami.