icon

Suma za opatrovanie dieťaťa v Košiciach

Včera o 08:54

Dobrý deň,
chcela by som sa opytať akú sumu by ste si pytali ako opatrovateľka? Rodina požadovala predchadzajuce skúsenosti, kurz prvej pomoci ideálne niekoho zo zdravotnictva a to všetko splňam
Len stale som sa akosi nenaučila ohodnotit svoju pracu
Je suma 15-20€ veľa?

anonym_1c52e3
Včera o 09:11

Za den? Hodinu? Bez detailov ti nikto relevantne neporadi

anonym_0352da
Včera o 09:15

Len "postráženie", či celodenná starostlivosť, príp. varenie, upratovanie? Hodinová mzda je tých 20€?

anonym_7acd06
Včera o 09:18

@anonym_autor ja mám v cz na prepočet cca 35€ hodinu. Škôlkar, bez varenia, len stráženie

anonym_1c52e3
Včera o 09:23
@anonym_7acd06

@anonym_autor ja mám v cz na prepočet cca 35€ hodinu. Škôlkar, bez varenia, len stráženie

@anonym_7acd06 ty kokos zarabas jak kralovna. Kolko hodin za mesiac odpracujes?

anonym_70be9f
Včera o 09:27
@anonym_1c52e3

@anonym_7acd06 ty kokos zarabas jak kralovna. Kolko hodin za mesiac odpracujes?

@anonym_1c52e3 to sa pani musela pomýliť. Však pozri na českého MK.

anonym_7acd06
Včera o 09:29
@anonym_70be9f

@anonym_1c52e3 to sa pani musela pomýliť. Však pozri na českého MK.

@anonym_1c52e3 mám to ajo brigadu, nepracujem 5 dni v tyzdni. No niekdy, ale stále nie.
@anonym_70be9f nie nepomýlila som sa 🙂

anonym_1c52e3
Včera o 09:32
@anonym_7acd06

@anonym_1c52e3 mám to ajo brigadu, nepracujem 5 dni v tyzdni. No niekdy, ale stále nie.
@anonym_70be9f nie nepomýlila som sa 🙂

@anonym_7acd06 to nie je odpoved na otazku
pytam sa kolko hodin v priemere mesacne strazis

anonym_7acd06
Včera o 09:33
@anonym_1c52e3

@anonym_7acd06 to nie je odpoved na otazku
pytam sa kolko hodin v priemere mesacne strazis

@anonym_1c52e3 netuším? Niekedy 30, niekedy 40, niekedy 25. Podľa toho ako to majú. Je to dosť lepšia rodina v Prahe 😄

anonym_70be9f
Včera o 09:44

Podľa mňa pani trepe. Kdeže 35e/hod.
Pri 30 hod. by mala 1000 e. Tak sprostí hádam nie je nik.

anonym_89f90a
Včera o 09:44

Takto ti napisem. Mne ako matke, co zaraba priemer, by aj 10€ na hodinu bolo vela. Nevychadzalo by mi to.
No na druhej strane, ako osoba s relevantnym vzdelanim by som zas pod 10€ na hodinu nesla. Ked vyzaduju taketo vzdelanie a prax, nech to aj ti zamestnavatelia ocenia.

anonym_cf9aed
Včera o 09:50

my keď sme mali opatrovateľku pre dcéru (tak 3-4 roky dozadu), hlavne keď sa ešte doliečovala z choroby, teda mala navarené, pani mala v tom aj stravu, že sa mohla najesť u nás doma, dcéra bola veľmi samostatná, no nemohla ostať doma sama, keďže mala cca 5 rokov, tak sme platili 4e na hodinu a bola u nás tak 8-9h tá pani, ale teda nevyžadovali sme žiadnu špeci prax, ale riešili sme to ženami, ktoré boli na invalidnom alebo teda už na dôchodku..teda iba ako také privyrobenie, keďže u nás doma nemuseli nič robiť, iba dať pozor na dieťa...

autor
Včera o 09:55
@anonym_1c52e3

Za den? Hodinu? Bez detailov ti nikto relevantne neporadi

@anonym_1c52e3 za hodinu

anonym_971920
Včera o 09:56

Štandardná cena je medzi 10-15 eur/h, ale sú aj nižšie, zažila som za 8 eur, dokonca aj za 6 eur. Závisí od toho, čo všetko je vyžadované. 20 eur/h je veľmi veľa.

anonym_a93316
Včera o 10:04

My máme zamestnanú pani na stráženie na polovičný pracovný úväzok tj 80 hodín mesačne. Fix v čistom je 850€. V prípade “nadčasov” je hodina za 15€. Ak ide s nami na dovolenku alebo víkend, má samostatnú izbu, stravu a peniaze naviac.
Hľadali sme takú, čo má C1/C2 z angličtiny a dobré referencie z predchádzajúcich rodín. Sme spokojní.

autor
Včera o 10:06
@anonym_70be9f

@anonym_70be9f prepáč prečo sprostý? Tak keď niekto chce straženie lebo maju vela prace, bohatý spoločensky život tak je sprostý hneď?

anonym_7acd06
Včera o 10:17
@anonym_70be9f

@anonym_70be9f nie netrepem. Keď si si nevšimla nepíšem o Sk. Ale o dosť za vodou rodinke v Prahe. Pani si môj čas váži, tak ho aj tak ohodnotila. A keďže sme si sadli sama mi navrhla túto sumu, ja som mala v pláne pýtať 20-25/h. A ano keď mám Viac hodín zarábam dobre.

autor
Včera o 10:22
@anonym_7acd06

@anonym_70be9f nie netrepem. Keď si si nevšimla nepíšem o Sk. Ale o dosť za vodou rodinke v Prahe. Pani si môj čas váži, tak ho aj tak ohodnotila. A keďže sme si sadli sama mi navrhla túto sumu, ja som mala v pláne pýtať 20-25/h. A ano keď mám Viac hodín zarábam dobre.

@anonym_7acd06 ďakujem velmi pekne za odpoveď

autor
Včera o 10:23
@anonym_971920

Štandardná cena je medzi 10-15 eur/h, ale sú aj nižšie, zažila som za 8 eur, dokonca aj za 6 eur. Závisí od toho, čo všetko je vyžadované. 20 eur/h je veľmi veľa.

@anonym_971920 ďakujem za odpoveď, pod 10€ na hodinu sa mi to zdá aj málo, nakoľko predsa len zodpovednosť za dieťa, požiadavky rodičov

ivicatolic
Včera o 10:55

@anonym_autor je veľa

sara07
Včera o 11:02
@anonym_7acd06

@anonym_7acd06 to más super
tak ludi je dost , len nie každy sadne a zveriš mu dieta , takže ano verim že máš 35€ , však si ich aj odmakaš ....
obavam sa že tu to nevysvetlíš ...

anonym_c5c33c
Včera o 11:12

Tak toto pre mňa nie je otázka peňazí. Nedám svoje dieťa strážiť len tak niekomu, lebo je to lacné. Takze by som hľadala podľa referencií a individuálne podľa požiadaviek a nie podľa ceny. Normálny človek vie zvážiť na čom mu reálne záleží. V tvojom prípade so skúsenosťami by som si pýtala minimálne 20€/hodina. Osobne by som z princípu nikoho, kto sa ponuka za menej, ani nezvazovala.

kalifka
Včera o 11:15

@anonym_autor tu zohráva úlohu aj či mesto, alebo dedina... Kolega dáva bývalej zdravotnej sestričke na hodinu 10 eur na dedine.

anonym_02dc81
Včera o 11:20
@anonym_c5c33c

Tak toto pre mňa nie je otázka peňazí. Nedám svoje dieťa strážiť len tak niekomu, lebo je to lacné. Takze by som hľadala podľa referencií a individuálne podľa požiadaviek a nie podľa ceny. Normálny človek vie zvážiť na čom mu reálne záleží. V tvojom prípade so skúsenosťami by som si pýtala minimálne 20€/hodina. Osobne by som z princípu nikoho, kto sa ponuka za menej, ani nezvazovala.

Tak podla mna, strazenie deti je dost zodpovedna robota, ja by som dieta nezverila nejakej neskusenej studentke a fakt je dobre vediet poskytnut prvu pomoc. To mi pride ako samozrejmost.
@anonym_c5c33c asi takto.

anonym_8f9643
Odpoveď bola odstránená
anonym_6d5ac9
Včera o 15:21

Bavíme sa o strážení zdravých detí, alebo detí s diagnózami?

brrunetkaa
Včera o 15:35

V BA by som pod 20€ na hodinu nešla. Cením si svoj čas a ešte pokial majú aj požiadavky typu zdravotnícke vzdelanie a pod, tak snáď rátajú s tým, že to nebude za 10€ na hod.

autor
Včera o 18:47
@anonym_6d5ac9

Bavíme sa o strážení zdravých detí, alebo detí s diagnózami?

@anonym_6d5ac9 jedna sa o straženie 2 ročneho, zdravého a riadne živého chlapčiatka

anonym_6d5ac9
Včera o 19:17
@anonym_autor

@anonym_6d5ac9 jedna sa o straženie 2 ročneho, zdravého a riadne živého chlapčiatka

@anonym_autor Len za stráženie zdravého 2 rocneho chlapčeka je 15 eur dobra cena.

anonym_f2acbb
Včera o 21:02

@anonym_autor my platime 8€/hodinu a je u nás 3x do týždňa po 8 hod.
Za tri dni ma zarobené 192€
Máme 2 deti, jedno zdravotne znevýhodnené (ale samostatne,mentálne v poriadku)
Tiež sme požadovali kurz prvej pomoci
Nebudem konkretizovať ,ktorá časť Slovenska
Za mesiac nás vyjde len opatrovateľka ,študentka niečo pod 800€