Svadba - úrad Ružinov
Dobrý deň, nemal niekto za posledné obdobie sobáš na MiÚ Ružinov?
Ako to prebieha, je potrebné niečo dať oddávajúcemu a pod.?
Ďakujem 🙂
Mi máme kúpenú flasu a objednané zákusky na úrad.niekdo dáva keď som sa pitala mojej mami tak tabzas na úrad nedávala nič a mi sme sa rozhodli že dame
Brali sme sa sice uz dva roky dozadu ale vela sa asi nezmenilo 🙂 bola tam koordinatorka, poslankyna (oddavajuca) a matrikarka - ja som mala pre vsetky tri nachystanu flasu vina a malu krabicku s kolacikmi (vtedy sa velmi potesili, lebo cez koronu im nik nedaval) a teda prebieha to relativne easy, pridete na konkretnu hodinu, koordinatorka vam povie co a ako, idete dnu, oddaju vas, podpisete sa a v zasade ste vybaveni 🙂 este gratulacie na zaver ak teda tam budete mat gratulantov
vysluzka je cisto dobrovolna vec, urob ako citis
a to preco sa akoze ma nieco davat? ved je to ich robota ci? toto prvýkrát v živote pocujem a teda waw, este by som povedala ze ok na dedine, ale načo v Bratislave takéto cirkusy? Zeby dobre oddali? 😂
@barborachors tak my mame taky zvyk na oboch stranach rodiny - davame aj fotografovi, djovi a ti tiez len spravili svoju robotu ;) kazdy ako je zvyknuty, v nasich rodinach sa vzdy dava/lo bez ohladu na miesto, kde obrad prebiehal (aj v kostole sa dava a je to vlastne to iste)
@petamich áno, aj u nás je to zvykom.
Len aby som tušila koľko ľudí tam cca bude. Ďakujem veľmi pekne 🙂

Mi máme sobáš budúcy týždeň v piatok ale nie v Ruzinove