Taška cez plece na Gymnáziu Bilíkova
Dobrý deň,
rada by som sa obrátila na študentov (príp. absolventov) Gymnázia Bilíkova v Bratislave, keďže by som na túto školu chcela ísť študovať. Zvažujem nosenie tašky cez plece (tote/shoulder bag) ako alternatívy ku klasickému batohu.
Do školy by som plánovala nosiť najmä iPad namiesto klasických zošitov, prípadne menší počet zošitov formátu A4.
Zaujímalo by ma:
• či je na Gymnáziu Bilíkova bežne potrebné nosiť veľké množstvo učebníc, alebo sa dá fungovať aj s ľahšou taškou
• či je taška cez plece praktická pri vašom rozvrhu a presunoch
• aké máte osobné skúsenosti s nosením vecí do školy
• a prípadne aké značky alebo e-shopy by ste odporúčali
Vopred ďakujem za každú odpoveď a skúsenosť.🫶🏻
Tak gymnázium je stale stredná škola a nie vysoká treba počitať skôr s tým, že v prváku na každy predmet budeš mať učebnicu. Taktiež elektronice zapisovanie poznamok na mobil, tablet, počitač je stale u vela učitelov tabu, pretože oni nevedia, či si skutočne zapisuješ poznámky alebo sa len hráš. Na vysokej škole je to inak tam je tym učitelom jedno, či si to zapisuješ alebo nie, lebo keď to nebudeš mať zapisane, tak jednoducho neprejdeš. No učitel na strednej škole má stále povinnosť ťa to naučiť, tak aby si prešla minimálne ten prvý ročník.

@ellsesemere88 S nákupom počkaj po prijímačkách a ešte lepšie, keď nastúpiš. Potom sa dozvieš, čo jednotliví vyučujúci, ktorých budeš mať práve ty, vyžadujú. A je aj možnosť, že sa tam nedostaneš a potom čo? Budeš zakladať tému o tom, akú tašku potrebuješ na inej škole? Alebo kde sa dá nosiť taška, ktorá je vhodná vna Bilíkovú?