Tipy na detskú narodeninovú oslavu v Bratislave
Ahojte,máte nejaké tipy kde v BA a okolí sa dajú osláviť narodeniny pre deti 7r. U nás doma to nieje možné a memienim minút 300- 500 € za oslavu 🙈. Ďakujem za tipy 🙂
@saxana000 už som bola na podobnom mieste,a nepáčilo sa mi ,len som vyhodila veľa peňazí...
Záleží kde bývate, v ktorej časti. My robíme malému v Ružinove v planétke, je tam park veľký, pred reštauráciou detské ihrisko, čiže deti sa pôjdu tam vyjasit
@petronelka47 koľko ludi/ deti chceš pozývať? Chceš len hwrnu, alebo len pohostenie? Alebo oboje? Aj s dospelými, či len deti?
A koľko chceš minút pre koľko detí prípadne dospelých? A čo v tej sume očakávaš? Občerstvenie, herňu, výzdobu.....?
Moje deti mali oslavu v Senci stálo to na 3 hodiny 220 eur plus torta. Teraz budú mať country a tam rátam okolo 400 v tom je pravdaže detský svet, jedlo, nápoje. Tortu a výzdobu nerátam.
Ahoj, asi si uz oslavu spravila, ale o rok bude dalsia.
My robievame oslavi v Lab.cafe v Starej trznici a vies si vybrat ci chces viac kreativne aktivity, alebo viac tech aktivity. Základom je, ze si vsetky deti vzdy nieco vyrobia, vyskusaju si nejake nove technologie a postupy a hlavne sa zabavia 🙂
Ahoj, asi si uz oslavu spravila, ale o rok bude dalsia.
My robievame oslavi v Lab.cafe v Starej trznici a vies si vybrat ci chces viac kreativne aktivity, alebo viac tech aktivity. Základom je, ze si vsetky deti vzdy nieco vyrobia, vyskusaju si nejake nove technologie a postupy a hlavne sa zabavia 🙂
@vaco vyzerá zto zazjimavo, ako to vychádza cenovo?
Toto bola jedna z vyhod korony, ked boli deti male, 3 roky bola stopka tychto trapnych oslav. Usetrili sme peniaze a nemuseli kupovat milion hluposti na darceky

Nasu by potesil mekáč alebo nejaky kinder klub zaplatis im na hodinku vstupne.pripadne bowlingova draha kde im daju tie koridory aby im gule nelietali do jarku.objednat k tomu pizzu.