icon

Tipy na maxilofaciálneho chirurga v Bratislave

24. feb 2026

Ahojte, máte tip na kvalitného maxilofacialnehi chirurga v Bratislave na extrakciu zubov múdrosti? Ideálne ak ste boli za posledný rok - dva niekde, pretože pár tipov čo som mala z predošlých rokov, tak buď neberú nových pacientov, čaká sa extrémne dlho alebo su niektoré doktorky na materskej. Bohužiaľ ich nemám vonku, rastu mi šikmo a mám z toho dosť strach a vôbec neviem kam ísť.

lienka.7
24. feb 2026

@anonym_autor s výmenným listkom na Heydukovu. Tam je maxilo chirurgia.
Mimo toho, sam prednosta je súčasne Top zubným chirurgom.

kateenky
24. feb 2026

@anonym_autor ja som bola v novembri/decembri v Yluxe na Račianskom mýte. Davam 10 z 10 👍 pani, ktora zdvíha telefony je neprijemna ale ak sa dostanes cez nu tak uz všetci boli úžasný. Mala som presne 3 zuby múdrosti intaktné komplikované extrakcie (šikmo, hlboko v kosti, zasunuté za sedmičkou). Čo na inych pracoviskách ma nechceli zoperovať ale vraj na celkovu anestezu kvoli komplikovanosti, v Yluxe mi spravili zdarma konzultaciu a buď sa vieš objednat na konkretny termin alebo ak maju volne ti to spravia na počkanie (menej komplikovana extrakcia 170 eur, ja som za jednu platila 230). Ked tak napíš sukromne

kristina2412
24. feb 2026

Ja som bola v Yluxe. Tiež odporúčam. Mala to byť komplikovaná extrakcia osmičky, za 15 minút som bola vonku a nechápala som,čo sa to vlastne stalo😃. Veľa známych si tam bolo dať trhať zuby a všetci mali pozitívne skúsenosti. Neľutujem ani jedného eura.

conta22
24. feb 2026

@anonym_autor tiež odporúčam ako vyššie Ylux. Ja som mala komplikácie take že som z domu ešte letela naspäť k ním s hubou plnou krvi. Všetci traja lekari tam okolo mna chodili kontrolovali. Operoval ma doktor Malíček, kontroly aj Breza aj Malicek aj Tudik. Tudik dokonca vyšiel von na chodbu a informoval môjho manžela o zdravotnom stave lebo som mala naozaj veľmi komplikovanú operáciu nič nepodcenili, komunikácia super, profesionalita tiež vysoká. Môj zákrok trval dlho zuby som mala hlboko iný zubár povedal že obdivuje že mi to vybrali že on by to dal iba v narkoze. Čiže naozaj odporúčam

kateenky
24. feb 2026
@conta22

@anonym_autor tiež odporúčam ako vyššie Ylux. Ja som mala komplikácie take že som z domu ešte letela naspäť k ním s hubou plnou krvi. Všetci traja lekari tam okolo mna chodili kontrolovali. Operoval ma doktor Malíček, kontroly aj Breza aj Malicek aj Tudik. Tudik dokonca vyšiel von na chodbu a informoval môjho manžela o zdravotnom stave lebo som mala naozaj veľmi komplikovanú operáciu nič nepodcenili, komunikácia super, profesionalita tiež vysoká. Môj zákrok trval dlho zuby som mala hlboko iný zubár povedal že obdivuje že mi to vybrali že on by to dal iba v narkoze. Čiže naozaj odporúčam

@conta22 mne tiež doktor Malíček. Na konzultacii tej osmičky, ktoru mi mali robit na heidukovej v celkovej narkoze mi povedal "Robil som už aj horšie, ja vam to vytiahnem." A paradoxne ju mal asi do 10 minut hotovú

autor
25. feb 2026
@conta22

Dievčatá ďakujem! Skúsim teda zavolať tam 🙂 ako ste zvládli rekonvalescenciu?

@kateenky
@kristina2412
@conta22

kristina2412
25. feb 2026
@anonym_autor

@kateenky
@kristina2412
@conta22

@anonym_autor mňa to bolelo pomerne dlho , keďže som mala na zube hlboký kaz, asi tri týždne , ale nebola to nejaká hrozná bolesť, ale napríklad pri chôdzi, prudkom pohybe som to dosť cítila. Najviac mi pomohol Glimbax a v prvých hodinách sáčok s ľadom.

conta22
25. feb 2026
@anonym_autor

@kateenky
@kristina2412
@conta22

@anonym_autor dostala som taký papier ako sa starať o ranu, čo jesť atď. Ja som mala líce mega opuchnuté, aj modrinu, pomáhali mi obklady, vyplachovala som repíkom, brala som silne antibiotiká… v práci som nebola asi 3-4dni problém mi robilo hlavne rozprávať na začiatku potom už dobre 🙂

autor
26. feb 2026

ja sa strašne bojím tej bolesti po..ako s opuchom rátam, ale že nejako dlhodobo nebudem môcť jesť na tej strane, prípade, že mi tá bolesť pôjde až do hlavy a bude to trvat aj mesiac 🤣 ale snáď to dobre dopadne. Moja kamarátka mala podobný prípad ako ja, ale nesprávne si vybrala kliniku, kde neboli asi tak skúsení a to trápenie čo zažila ma desí doteraz 😵‍💫

kateenky
26. feb 2026
@anonym_autor

ja sa strašne bojím tej bolesti po..ako s opuchom rátam, ale že nejako dlhodobo nebudem môcť jesť na tej strane, prípade, že mi tá bolesť pôjde až do hlavy a bude to trvat aj mesiac 🤣 ale snáď to dobre dopadne. Moja kamarátka mala podobný prípad ako ja, ale nesprávne si vybrala kliniku, kde neboli asi tak skúsení a to trápenie čo zažila ma desí doteraz 😵‍💫

@anonym_autor ja som prvy zakrok mam obe spodne naraz. To sa mi hojilo cca 10 dni - lebo predsalen obe strany. Bolest bola v pohode. Tusim tri dni flektor prášok a bolo po všetkom. Druhá operacia bola komplikovanejšia ale bola to horná osmička a to som po jednom dni už vobec bolesť necítila. Hojila sa omnoho lepšie. 🙏🙏🙏 držím palce, ked som to zvladla ja to dáš aj ty. Ja bežne odpadávam pri lekarskych výkonoch 🤣🤣 väčšiu padavku by si len tazko našla