icon

Tipy na návštevu múzeí a galérií v Bratislave

16. máj 2025

Ahojte, zajtra je noc muzeii a galerii, co by ste odporucili v ramci Bratislavy navstivit? Nie som velmi na umenie, ale ked je taka moznost, rada by som sa niekam isla pozriet. Je nieco, co sa urcite oplati vidiet?

muchotrafka298
16. máj 2025

Aj ked pises, ze nie si na umenie, tak by som Ti doporucila pozriet Galeriu Nedbalka, je to galeria moderneho umenia (zo sukromnych zbierok) a sidli vo velmi zaujimavej budove. Nikdy nesklame Bratislavsky hrad a pre mna je moja srdcovka Muzeum mesta Bratislavy v starej radnici.
Priprav sa na to, ze bude vela ludi, velmi vela ludi a budes na vacsinou vstupov stat v rade.

mane01
16. máj 2025
@muchotrafka298

Aj ked pises, ze nie si na umenie, tak by som Ti doporucila pozriet Galeriu Nedbalka, je to galeria moderneho umenia (zo sukromnych zbierok) a sidli vo velmi zaujimavej budove. Nikdy nesklame Bratislavsky hrad a pre mna je moja srdcovka Muzeum mesta Bratislavy v starej radnici.
Priprav sa na to, ze bude vela ludi, velmi vela ludi a budes na vacsinou vstupov stat v rade.

@muchotrafka298 my sme boli minuly rok a v rade sme nikde nestali, to zavisi asi aj od stastia trochu… inak suhlasim s tipmi.

autor
17. máj 2025

Dakujem, boli sme😊