Tipy na návštevu múzeí a galérií v Bratislave
16. máj 2025
Ahojte, zajtra je noc muzeii a galerii, co by ste odporucili v ramci Bratislavy navstivit? Nie som velmi na umenie, ale ked je taka moznost, rada by som sa niekam isla pozriet. Je nieco, co sa urcite oplati vidiet?
@muchotrafka298
Aj ked pises, ze nie si na umenie, tak by som Ti doporucila pozriet Galeriu Nedbalka, je to galeria moderneho umenia (zo sukromnych zbierok) a sidli vo velmi zaujimavej budove. Nikdy nesklame Bratislavsky hrad a pre mna je moja srdcovka Muzeum mesta Bratislavy v starej radnici.
Priprav sa na to, ze bude vela ludi, velmi vela ludi a budes na vacsinou vstupov stat v rade.
@muchotrafka298 my sme boli minuly rok a v rade sme nikde nestali, to zavisi asi aj od stastia trochu… inak suhlasim s tipmi.
autor
•
17. máj 2025Dakujem, boli sme😊

Aj ked pises, ze nie si na umenie, tak by som Ti doporucila pozriet Galeriu Nedbalka, je to galeria moderneho umenia (zo sukromnych zbierok) a sidli vo velmi zaujimavej budove. Nikdy nesklame Bratislavsky hrad a pre mna je moja srdcovka Muzeum mesta Bratislavy v starej radnici.
Priprav sa na to, ze bude vela ludi, velmi vela ludi a budes na vacsinou vstupov stat v rade.