icon

Tipy na prechádzky v prírode pri Slnečniciach

Dnes o 09:16

Ahojte. Ak bývate v Slnečniciach alebo to tam poznáte, dávnejšie, predtým ako začali stavať novú etapu, sa dalo ísť za Slnečnice, takou betónovou cestou, tam sa potom dalo prejsť cez koľajnice a za nimi sa dalo krásne prechádzať. Bola tam velmi dlhá cesta obklopená stromami a končila v takom lesíku. Ľudia tam chodili so psíkmi alebo na bicykloch ale nevedelo o tom veľa ľudí podla mňa lebo nikdy tam nebolo plno, vždy som tam stretla len pár okoloidúcich. A chcela som sa spýtať, či mi náhodou neviete poradiť niečo podobné. Nejaké také miesto kde nechodí veľa ľudí a je to že všade naokolo len príroda. Bolo tam nádherne ale od kedy začali stavať sa tam uz nedalo ísť bohužiaľ...

autor
Dnes o 09:16

Takto to tam vyzeralo, pre predstavu🙂

anonym_d4b33f
Dnes o 10:22

neda sa tam ist ani po starej betonovej ceste od konecnej elektricky? Chodil som tam na bicykli pomedzi tie betonove zatarasy pri kolajach

autor
Dnes o 10:48
@anonym_d4b33f

neda sa tam ist ani po starej betonovej ceste od konecnej elektricky? Chodil som tam na bicykli pomedzi tie betonove zatarasy pri kolajach

@anonym_d4b33f ano, presne tak aj ja😀 este keď som tam bývala, keď začali stavat, tak tam dali take železné ploty a nedalo sa, teraz uz bývam inde tak uz nemam až taky prehlad ale podla mňa sa tam uz vôbec nebude dat

anonym_d4b33f
Dnes o 11:15
@anonym_autor

@anonym_d4b33f ano, presne tak aj ja😀 este keď som tam bývala, keď začali stavat, tak tam dali take železné ploty a nedalo sa, teraz uz bývam inde tak uz nemam až taky prehlad ale podla mňa sa tam uz vôbec nebude dat

@anonym_autor tak potom len cez Jarovce smerom na Kittsee za nadjazdom ponad dialnicu. Alebo alternatíva je Pečniansky les, predný od Incheby a zadný od priechodu Berg. Do zadného chodí minimum ľudí.

autor
Dnes o 11:17
@anonym_d4b33f

@anonym_autor tak potom len cez Jarovce smerom na Kittsee za nadjazdom ponad dialnicu. Alebo alternatíva je Pečniansky les, predný od Incheby a zadný od priechodu Berg. Do zadného chodí minimum ľudí.

@anonym_d4b33f ďakujem😊

lucik194
Dnes o 13:36

zobrat auto a odparkovat ho v Bergu a ist hore smerom Pottenburg, Konigswarte.....alebo nad hainburg...... to mas najblizsiu prirodu, alebo potom smerom na HU hranicu za Cunovo - stare koryto Dunaja,