Tipy na prechádzky v prírode pri Slnečniciach
Ahojte. Ak bývate v Slnečniciach alebo to tam poznáte, dávnejšie, predtým ako začali stavať novú etapu, sa dalo ísť za Slnečnice, takou betónovou cestou, tam sa potom dalo prejsť cez koľajnice a za nimi sa dalo krásne prechádzať. Bola tam velmi dlhá cesta obklopená stromami a končila v takom lesíku. Ľudia tam chodili so psíkmi alebo na bicykloch ale nevedelo o tom veľa ľudí podla mňa lebo nikdy tam nebolo plno, vždy som tam stretla len pár okoloidúcich. A chcela som sa spýtať, či mi náhodou neviete poradiť niečo podobné. Nejaké také miesto kde nechodí veľa ľudí a je to že všade naokolo len príroda. Bolo tam nádherne ale od kedy začali stavať sa tam uz nedalo ísť bohužiaľ...
neda sa tam ist ani po starej betonovej ceste od konecnej elektricky? Chodil som tam na bicykli pomedzi tie betonove zatarasy pri kolajach
neda sa tam ist ani po starej betonovej ceste od konecnej elektricky? Chodil som tam na bicykli pomedzi tie betonove zatarasy pri kolajach
@anonym_d4b33f ano, presne tak aj ja😀 este keď som tam bývala, keď začali stavat, tak tam dali take železné ploty a nedalo sa, teraz uz bývam inde tak uz nemam až taky prehlad ale podla mňa sa tam uz vôbec nebude dat
@anonym_d4b33f ano, presne tak aj ja😀 este keď som tam bývala, keď začali stavat, tak tam dali take železné ploty a nedalo sa, teraz uz bývam inde tak uz nemam až taky prehlad ale podla mňa sa tam uz vôbec nebude dat
@anonym_autor tak potom len cez Jarovce smerom na Kittsee za nadjazdom ponad dialnicu. Alebo alternatíva je Pečniansky les, predný od Incheby a zadný od priechodu Berg. Do zadného chodí minimum ľudí.
@anonym_autor tak potom len cez Jarovce smerom na Kittsee za nadjazdom ponad dialnicu. Alebo alternatíva je Pečniansky les, predný od Incheby a zadný od priechodu Berg. Do zadného chodí minimum ľudí.
@anonym_d4b33f ďakujem😊
zobrat auto a odparkovat ho v Bergu a ist hore smerom Pottenburg, Konigswarte.....alebo nad hainburg...... to mas najblizsiu prirodu, alebo potom smerom na HU hranicu za Cunovo - stare koryto Dunaja,

Takto to tam vyzeralo, pre predstavu🙂