Tipy na ubytovanie a atrakcie v Bratislave
Mamičky v decembri ideme k lekárovi do BA,keďže pôjdeme cez pol SR myslela som žeby sme niekde jednu noc prespali a trávili chvíľu v BA..viete mi poradiť ubytko a čo navštíviť v tom čase v Bratislave? 9 ročný a 1 ročný syn 🙂
S detmi do Bibiany a aj do SNG je to tam jednak krasne a jednak tam tiez robia rozne programy pre deti len si treba pozriet kedy co a ci vtedy nieco bude
Odtial sa mozte prejst popri dunaji
Este je aj nejake vedecke centrum pre deti, Aurelium tusim, len tam som nebola takze neviem ake to naozaj je a je to trochu dalej od centra
Na uvytovanie odporucam nieco medzi stanicou a centrom, az prides vlakom/busom, ak autom tak je to jedno v podstate
Pri stanici je aj dopravné múzeum 🙂
motýlia záhrada, prírodovedecké múzeum, neviem kde ideš k lekárovi ale ubytovala by som sa blízko lekára ak nepôjdeš autom
v prvom rade ak budes hladat ubytovanie, tak aby malo parkovisko sukromne, lebo ako mimo BA budes mat problem zaparkovat, teda zaparkujes ale aj riadne zaplatis......
Ked nechces nejaky super luxus staci tiche a ciste miesto v dostupnosti MHD a vlastnym parkoviskom tak odporucam
https://hotely.sk/hotel/retro-hotel-suza-bratis...
Hotel Nivy má aj wellness kde sa vedia deti vyšantiť.
@petushqa2710 keď máš chlapcov, určite pozrite to dopravné múzeum.

@petushqa2710 Ubytko velmi neviem, pocula som, ze hotel Bratislava je ok, ale nikdy som tam nebola, iba znami tam prespali.
V decembri ich mozes zobrat na vianocne trhy, podla toho, kedy pojdete mozu byt aj rozne akcie na roznych miestach. Ale co by sa mohli pacit obidvim detom a teda aj tebe je Winter wonderland, skus to pozriet, bude to v Petrzalke.