Trpezlivý pediater pre často choré dieťa - Bratislava
Zdravim mamicky, moj 4 r syn ma neustale zdravotne problemy nakolko mame alergiu,atop.ekzem,astma,neustale infekty dychacich ciest..proste lepsie je napisat co nema :(
Kedze som s nim sama je to narocne i ked sme uz boli aj na lieceni v Tatrach atd. Hladam prijemneho( aj sukromneho) pediatra ktory nas neodbije uz v cakarni, ze aha ved vy ste ti co maju tie alergie..proste niekoho kto bude k synovi trpezlivy lebo ma uz z lekarov dost strach. Ma za sebou uz fakt vela slusenosti. Sucastna lekarka v Dubravke uz nie je pre nas " ta prava" nehovoriac o sestricke cez ktoru sa bojim aj prejst lebo nema mileho slova hned od dveri.
Viem ,ze je vsade plny stav a tamer vsetke ambulancie maju na strankach ze neberu len rajonovanych ale ak nahodou mate dobru skusenost s niekym kto by bol pre nas vhodny velmi by ste mi poholi a ulahcili zivot so synom. Dakujem pekne.
@larazivago ano ja viem, je to mozne. Napriek tomu hladam dalej. Aspon pre pocit ze som urobila dalsi krok k lepsiemu zdraviu pre dieta. Snad najdeme co potrebujeme.
@sasankaster mozem sa spytay riesili ste so synom gastro? Moj syn trpel podobnymi problemami 6 rokov az pokial sa vdaka salmonele dostal na gastro. Porobili mu vsetku mozne vysetrenia. Zaver - blba laktozova intolerancia + salmonela. Odstranili sme laktozu a stal za zazrak - zmizol atopicky ekzem, zapchy, zapali oci, ranny kasel... Ja by som Vam za seba odporucila porobit testy ma gastre. Laktoza za da zistit u deti iba dychacim testou. Tu imunolog nezisti

@sasankaster tak ja si myslím, že každý ďalší lekár, ktorý zistí opakujúce sa problémy pri potvrdených diagnózach postupne rovnako zareaguje. Ale možno sa mýlim, a podarí sa vám nájsť niekoho k vašej spokojnosti.