icon

Urologička MUDr. Martina Serátor

26. aug 2025

Ahojte. Chcem sa spýtať či ste už boli u urologičky p. Martiny Serátor a ak áno ako ste sa k nej objednali? Ukazuje mi len cez navstevalekara a tam si pytaju 26€ za objednanie vez ich stránku + vystavenie karty 20€ (s čim som rátala) ale neda sa tam zavolat alebo email?

Ďakujem

alienka7
12. sep 2025

Ahoj , ak si ešte nenašla tak kontakt je urosanus.sk

dagmarmaria
Včera o 19:42

Ahoj, ambulanciu som navstivila kvoli manzelovi. Mal lekarom z tejto ambulancie predpisanu magneticku rezonanciu a pracovisko MRI vyzadovalo pisomnu ziadanku. Elektronicka nestacila. Prisla som tam v pondelok o 15.00h. Pritomny bol len zdravotny brat Tomas, ktory umyval podlahy. Prosila som ho o vytlacenie ziadanky. Nebol ochotny s odovodnenim, ze uz je po ordinacnych hodinach. Mam prist v utorok. Vo vsetkych informaciach na nete, ako aj na tabulke pred ordinaciou boli ordinacne hodiny v ten den do 15.30. Nastvalo ma to, ale som bez reci odisla. V utorok som sa tam nedostala a prisla som tam v stredu. Kedze spominany zdravotny brat komentoval, ze som mala prist v utorok, dovolila som si poznamenat, ze som tam bola v pondelok v ordinacnych hodinach. A to som asi nemala robit. Rozkrical sa, ze som tam bola po ordinacnych hodinach, co si to dovolujem, vypocula som si, ze sa neviem spravat, ze on nemoze za to, ze neviem robit s pocitacom, ze ma moze vyradit z evidencie atd. atd. Cakala som, ze vyjde lekar a spytam sa, ci ma naozaj moze vyradit z evidencie. Nikto nevysiel, napriek tomu, ze sme uz na seba kricalli. Skoncilo to tak, ze ma ten clovek zdrapil za rukáv vetrovky a vysotil z miestnosti tak, ze ak sa nezachytim o veraje dveri, padnem na usta na chodbu, kedze dvere boli otvorene. Normalne fyzicke napadnutie. Pripominam, ze som 77 rocna zena a ten clovek mozno nema ani 30. Musim povedat, ze v mojom uz pomerne dlhom zivote sa ku mne takto chrapunsky nikto nespraval. Teda uz vobec nie v zdravotnickych zariadeniach. Podla mna ten clovek je chory. Pisem to preto, aby zaujemci o vysetrenie alebo pacienti tejto ambulacie si dali pozor......