Váš názor na aktuálnu situáciu v Bratislave?
baby čo sa to deje zasa, už aj na Slovensku sa mam bst pustat svoje dieta do skoly?😣smutne tato doba
na čo konkrétne myslíš? tie nahlásené bomby ?
@vanilkovazmrzka nejaky magor sa vyhrazal strednym skolam,ze zajtra postriela deti ak nedostane 100000 bitcoin. A,ze aj vybusniny umiestnil
Vraj nahlásili nejaké bomby na internátoch. Mne to dcérka hovorila. Je na internáte v Ivanke pri Dunaji. Vraj tam tiež boli policajti.
Keby len v Bratislave. Ale aj v Senci a v Žiline.
@elenajezova vraj sa niečo podobné deje aj v Prešove a Žiline
nejaké sprosté decko chce mať zajtra voľno... dala by som mu zosobnit a preplatiť celý tento cirkus, obrovské množstvo policajtov a hasičov. hajzel pomateny
@zuzanka.zuzu podľa mna to nieje decko , nieje Slovák , to bude nejaký primitív
Srandicky s nahlasenim bomby su stare asi ako ludstvo same. V 90tych rokoch som to ako decko zazivala pravidelne a som tu. Oni musia budovu evakuovat, aj ked ide o uplne amaterske vyhrazky.
@zuzanka.zuzu Ale ved to sa aj riesi trestnym stihanim, ked pachatela identifikuju, klud.
@stanielka17 no a? však ja viem. a čo? to je nič, to tie decká vôbec nevyplasi, to má efekt ako no no no! sama píšeš že si to zažívala ešte v 90tkach. no tak asi je niečo zle nastavené keď si s tým nevieme rady doteraz, nie? či pohoda, kľud, však čo, iba to zaplatíme z našich daní, sranda prevelika 😉 potom nejaké iné decko nedostane liek lebo naň proste nebudeme mať, tak sa pozbierame vrchnacikmi 👍
@zuzanka.zuzu no ale toto nebude len nejake decko. Bohuzial toto vyzera,ze je niekto kto sa vyzna,ked ho nevedia vystopovat
Mne včera volala zas mama, že sused policajt (20 rokov pracujúci pri dvoch levoch, čiže žiadna JPP) tvrdil, že začali únosy deti a treba si dat velky pozor a nepúšťať ich z oci. Vraj to nie sú únosy medzi rodicmi deti, ale treťou osobou.
@lula313 nemyslis,zeby sa o tom pisalo?
@zuzanka.zuzu uz ani to nebude mozne...ved vrchnacik budes musiet odovzdat s flasou...dalsi debilny vymysel eu
@petulda333 toto sa ma aj pýtal muž, ale vravím mu, že policajti veľa veci nedavaju von a že nech si len spomenie, že ma kamarata vysoko postaveného policajta, ktory mu tiež hovoril viacero dôverných veci, ktoré nikdy neodzneli v mediach, aby nevyvolali paniku a nemarili vyšetrovanie 🤷🏻♀️
@h2 neviem, teraz mi na fb vyskocilo, že sú pohrešovane dve dievcata, ale z Košíc, nie z ba https://emefka.sk/mimoriadne-patranie-po-dvoch-... bude tých pripadov asi viac
@lula313 Ale veď každú chvíľu sa niekto stratí a zase sa nájde, lebo proste ujde z domu, alebo prespí u kamošky, či u frajera a má na háku dať rodičom vedieť. Nemusí ísť hneď o únos. Tebe keby uniesli dieťa, nikomu by si to nepovedala, okrem polície? Ja by som to vytrúbila do sveta, nech je čím najväčšia šanca ho nájsť.
@mimi3008 Ano, aj mne, taká som zarazena z toho. Lebo vzdy to boli len anonymne storky z fb o bielej dodávke a pod, čo mohli byt hoaxy, tiež sa mi nechcelo tomu nikdy verit, ale tentokrát to išlo od suseda rodicov, ktorý by nemal dôvod klamat. On zvykne upozorňovať na veci, ktoré riešia ako napr. podvodne reakcie na inzeraty a vytunelovanie kariet a pod. Samozrejme, že nechcem ani ja sirit paniku, len teda upozornujem na to, že by sme mali byt ešte viac opatrní na svoje deti a nespúšťať ich z oci.
@lula313 zase ten FB, nástroj na dezinformácie a udržanie paniky 🙄 o 2 ráno keď si pridala príspevok boli dievčatá daaavno nájdené
@lula313 Neverim ze ak by na Slovensku operovala skupina co unasa deti, tak by to policajti drzali v tajnosti aby nesirili paniku. To je uplne na hlavu. Zijem v krajine kde su unosy ovela castejsie ako na slovensku a ked k tomu dojde je do hodiny fotka dietata aj s udajmi uplne vsade. Opakovane sa prerusuje TV vysielanie, ludia dostavaju automaticky spravy do mobilov. A prave ze velakrat sa to dieta najde prave vdaka tomu ze ho niekto spozna.
Zaujimave ze ten clovek s bombami v skolach chce bitcoin. Asi nejaky IT hacker.
Na súdoch máme stále bomby😄 a tiez nás to štve keď máme začatú prácu opustiť budovu🙄
@lula313 dobre,to beriemzale ja som skor myslela info od ludi. Mne keby uniesli deti,tak to dam asi vsade a medzi znamymi by sa to tiez rozsirilo. A take spravy sa siria rychlo. A tie 2 dievcata sa nasli
@zuzanka.zuzu A kde boli?
@andreatytler nepisalo sa,len,ze sa vratili

A co sa deje?