icon

Veselá lienka - jasle a centrum dennej starostlivosti

nadezna
13. aug 2020

Pekny den, ake mate skusenosti s tymito jaslickami?

nikolmohammed
21. aug 2020

@nadezna najlepšie môžem iba odporúčať ❤️☝️💪prístup k deťom, strava, starostlivosť a ten pocit len keď tam človek príde, kľud proste ako domáce prostredie... prístup k rodičom komunikácia s nimi... a pani riaditeľka je najuzasnejsia lepšiju osobu a riaditeľku tieto jasličky nemôžu mať!!!!
Naozaj na lepšie som už naozaj nemohla natrafiť.!!!!
Určite odporúčam ❤️

kristina1711
25. máj 2022

@nadezna naša skusenost z šk roka 2021/2022 naopak nie je dobrá. Na začiatku to vyzeralo super, rychla adaptacia. Pani riaditelka (zaroven ucitelka v jaslickach) je stara skola, helikopteruje nad detmi, stale ich za nieco komanduje, upomina. Brutalne tlaci na pilu, aby si dokazala, ze deti nieco naucila. V neposlednom rade co mi vadilo bolo ohovaranie mamiciek (pred jednou maminkou ohovara druhu). Cokolvek s nou clovek riesi, poprie, zmeni temu, obvini dieta z klamstva. Ona je v jaslickach 24/7 a mam pocit, ze je z nich unavena. Pomaha jej pani ucitelka Evka, kt. dieta oblieka stylom “pod sup rychlo nech to odsypa”. S muzom sme ju volali vyhorena. Nase dieta sme odtial zobrali a bolo to nase najlepsie rozhodnutie

lubka122
21. júl 2022

Ahojte, my sme spokojní, náš syn tam chodí od jasličiek, teraz je už v škôlkarskej časti. Pani učiteľky sú veľmi milé, ochotné špeciálne Maťka a pani Danka, vymýšľajú pre deti pekné aktivitky, syn sa doslova rozospieval, pospevuje si pesničky aj doma. Bývam kúsok od škôlky, popod naše okná chodia na prechádzky a končia pod našimi oknami, počujem ich ako sa s deťmi rozprávajú, trpezlivo vysvetľujú, spievajú, hrajú s nimi hry, nevšimla som si nevhodné správanie voči deťom. Niekoľkokrát som počula majiteľku pani Danku ako s nimi bola na prechádzke a bolo to pre mňa úplne v poriadku.
Čo sa týka pravidiel, je to škôlka/jasle ktorá jasne komunikuje deťom a rodičom pravidlá a funguje podľa nich, pre mňa to patrí do jaslí keďže ide o malé deti a nejak to zorganizované musia mať. Má to však pre mňa celkom príjemný obal a aspoň naše dieťa pozná pravidlá slušnej komunikácie nie len z domu. Pani Danka nám pomohla syna veľmi rýchlo odplienkovať, bral to ako hru, je v mnohých veciach na jeho vek veľmi samostatný a vidím, že ho k tomu vedú v škôlke.
Majiteľka je ústretová, táto práca je pre ňu jednoznačne poslaním a vidíme to s mužom na jej prístupe a na domáckom prostredí ktoré pre deti vytvorila. Prvého syna sme mali v iných jasliach, máme teda aj inú skúsenosť. Za nás môžem jasle aj škôlku iba odporúčať.

alex1303
30. aug 2022

@lubka122 aka je peosim vas cena za mesiac za jasle? Dakujem...na stranke je v cenniku uvedena tusim 350 vratane stravy ale je to asi starsi cennik...dakujem

lubka122
3. sep 2022

Dobry den, cena je 350€ + 4,50€ strava za den