icon

Victoria Secret na Nivách

kamila2021
13. feb 2025

Vie o tom niekto nieco? Videla som to na tik toku

melanta
13. feb 2025

@kamila2021 určite. Nemajú shopping vo Prahe ani vo Viedni (ak nepočítam mini shop na letisku už za checkinom), ale do Bratislavy prídu. 🤦🏻‍♀️ Ani náhodou.

bonboniera
13. feb 2025

@melanta nech sa páči 🙂

amelia89
14. feb 2025

@melanta v Prahe je uz rok na Chodove 🙂 a na Nivach bude tiez vyzera to tak

patriciavanesska
14. feb 2025

@kamila2021 hej aj dcera my o tom hovorila dnes rano, tak uvidime 😊

melanta
14. feb 2025

@amelia89 áno, máš pravdu, na Chodov som zabudla. Keďže ide o malinkú predajňu, tak ak som v Chodove, nenapadne mi tam zájsť.

kajkosilvika
27. mar 2025

A už je otvorená tá predajňa? Ďakujem

kamila2021
autor
27. mar 2025
kajkosilvika
27. mar 2025

@kamila2021 Dakujem 😍

ketrint
24. apr 2025
@kamila2021

@kamila2021 už je otvorená 👌🏻☺️

ketrint
24. apr 2025

Od dnes 😉 isla som práve okolo 😂

nelka93
24. apr 2025
@melanta

@kamila2021 určite. Nemajú shopping vo Prahe ani vo Viedni (ak nepočítam mini shop na letisku už za checkinom), ale do Bratislavy prídu. 🤦🏻‍♀️ Ani náhodou.

@melanta práve otvorili predajňu v BA. ;) išla som okolo a milión ludi

ivonkapivonka
24. apr 2025

boli ste niektora vnutri? videla som dake fotky.. ze ake su ceny oproti netu.. konkretne take kozmeticke tasticky bieloruzove pruhovane a tasky tiez rovnake maju na nete , ci su ceny rovnake alebo si clovek priplati 🙂

ketrint
24. apr 2025
@ivonkapivonka

boli ste niektora vnutri? videla som dake fotky.. ze ake su ceny oproti netu.. konkretne take kozmeticke tasticky bieloruzove pruhovane a tasky tiez rovnake maju na nete , ci su ceny rovnake alebo si clovek priplati 🙂

@ivonkapivonka nie preboha 🙏🏻😅, také rady tam boli dlhočizne pred predajnou (aj keď som šla do fitka aj potom keď som šla späť), to dnes bez šance sa dostať dnu… treba počkať pár dni, kým šialenstvo opadne. Ja som ani nepochopila prečo všetci boli ochotní stať také rady… že či sú prvý den nejaké uvítacie ceny alebo čo 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

ivonkapivonka
24. apr 2025
@ketrint

@ivonkapivonka nie preboha 🙏🏻😅, také rady tam boli dlhočizne pred predajnou (aj keď som šla do fitka aj potom keď som šla späť), to dnes bez šance sa dostať dnu… treba počkať pár dni, kým šialenstvo opadne. Ja som ani nepochopila prečo všetci boli ochotní stať také rady… že či sú prvý den nejaké uvítacie ceny alebo čo 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

@ketrint diik :D mo tak to ani nvm ci tam zajtra ist

ketrint
25. apr 2025
@ivonkapivonka

@ketrint diik :D mo tak to ani nvm ci tam zajtra ist

@ivonkapivonka dnes som šla z fitka a už v pohode, žiadna tlacenica, tak som aj vyliezla dnu. Pozrela som len narýchlo, lebo som sa ponáhľala, ale teda na prvý okuk za mňa celkom sklamanie, čakala som viac… Plus tovar mali strašne rozhrabany. Ten taký položený na policiach, to bolo ako v sekaci, “na hrabačku”, akože jooj

ivonkapivonka
25. apr 2025

Vdaka za info 🙂 kamoska mi volala, lebo som sa pytala na taku tasticku a teda o dost drahsia ako na eshope, skoro o 20eur, tak ja sa tam asi tak skoro neukazem, vcera mali akciu , ze prvych 1000zakaznikov dostane k nakupu nad daku sumu tasku, tak asi preto tam bol taky blazinec 🙃