icon

Vybratie nosnej mandle na Antolskej

22. nov 2025

Pozajtra nás čaká výber nosnej mandle u dcerky, ma 4roky v nemocnici na Antolskej. Povedali nám že síce je to v celkovej anestézii, ale potrvá to len pár minút. Vraj tam pár hodín po výkone, ešte budeme na izbe pozorovaní, teda dcéra a ja snou. A mám jej zobrať niečo lahke jest, kapsičky, Piskoty, vodu, Dzus. Prosim vas, kto ste tam takto boli s dieťaťom, mate ešte nejaké tipy alebo nápady, co by sa nám tam zišlo? Alebo co by mohla ešte spapat? Pripadne, ci ju to potom bude veľmi bolieť alebo ani nie. Akú máte skúsenosť vy?

zuzkaa1991
22. nov 2025

@anonym_autor nic tvrdé nemoze
Takze len tekute jedine co bolo ok toustovy chlieb ten je makky
Ale nepamätám si ale nepapa moja skoro nic asi
Len vodu pila dzus(ani kysle.nic nemoze) tiez by som nedavala je tazky na zaludok takze voda so sirupom a hlavne cistu po narkoze cistu sa mi zda nie som si ista...aby nezacala grcat....

Dany den sme isli poobede domov jasne este slaba otapena takze manzel niesol na rukach
Doma v pohode ja som len zakazovala behat skákať aby sa nerozkrvacalo..vecer nurofen som dala kedze sa sťažovala na bolest

Rano zaschnute (ked my dospelí chrapeme alebo ked mame suché hrdlo) tak isto rano mala robila mensi cirkus nechcela prehltat sliny ani pit ani nic tak sme isli do nemocnice dali antibiotika a daco jej lekar povedal a zacala pit vodu 🤣🤣🤣
A uz zrazu nic nebolelo...ale fakt moj strach bol vacsi nez dcerin preto som tak dlho odkladala zakrok a jasne ze týždeň v kludovom režime som strazila ale na druhy den nic uz jej nebolo 😇

anonym_5b9bb1
23. nov 2025

@anonym_autor prosím ta,kedy si sa tam objednala a kedy to dali termin? Dcerku to tiež caka 4r, tak idem zajtra volat.

anonym_5b9bb1
24. nov 2025

@anonym_autor prosim ta a budes nueco doplavat za operaciu?

anonym_5b9bb1
24. nov 2025

@anonym_autor ako ste dopadli? Ako to prebiehalo?