Výmena vane - cena, proces
Ahojte, prosím vás ideme do nového bytu a teraz som zistila, že vaňa sa vraj nesmie na jednej strane chytať a sťáť v nej, lebo jedna strana má nejaký problém a už tak vytopili susedov z tej strany... (neviem, či je tam nejaké zlé podopretie alebo podobne). Chcema sa tak poradiť a spýtať - koľko by vyšlo vybrať starú a vymeniť za novú? (bez nového obkladu kachličiek, ak to vôbec pôjde) Plus poznáte prosím nejakú overenú serióznu firmu či majstra, kto by to vedel urobiť? Pýtala som sq známych, ale nenašla som nejaký kontakt dobrý, a najradšej by som od niekoho, s kým už má niekto reálnu a dobrú skúsenosť v rámci BA... ? Ďakujem veľmi pekne. 🙂
Ak je ta vana polozena na obmurovke zo vsetkych 4 stran, tak sa to da celkom jednoducho. (Predpokladalm, ze to tak nie je, ked sa vana hybe. Ani za nou nebude spravena obmurovka.) Ak je na stenach obklad nad okrajom vane, bez vyburania jedneho radu obkladu to nepojde. Ale aj to sa da riesit, bud sa najde rovnaky obklad, alebo nejaky iny co bude pasovat alebo sa okolo vane da mozajka, ktora bude ladit s ostatnym obkladom.
@viestta Dakujem pekne. Je to pre mna uplne necakany vydavok. Neviete prosim odporucit niekoho, s kym ste boli spokojna? Dakujem pekne.

Ak je ta vana polozena na obmurovke zo vsetkych 4 stran, tak sa to da celkom jednoducho. (Predpokladalm, ze to tak nie je, ked sa vana hybe. Ani za nou nebude spravena obmurovka.) Ak je na stenach obklad nad okrajom vane, bez vyburania jedneho radu obkladu to nepojde. Ale aj to sa da riesit, bud sa najde rovnaky obklad, alebo nejaky iny co bude pasovat alebo sa okolo vane da mozajka, ktora bude ladit s ostatnym obkladom.