icon

Vypratanie bytu v Bratislave

lulutiti
4. sep 2025

Ahojte,

budeme vypratávať 3-izbový byt v Bratislave (BA IV) v pôvodnom stave, cca 80 m2. Pani z realitky nám odhadla sumu za vypratanie bytu na 2000 EUR. Môže to byť reálna cena? Čo som pozerala orientačné cenníky na webe, príde mi to extrém. Byt nie je extrémne zaprataný, klasický byt po babke so starými, ťažkými skriňami v spálni a v predsieni, manželská posteľ, 2xgauč, nejaké kreslá, "sekretár". Prosím o reakcie, len ak máte reálne skúsenosti z nedávnej doby v lokalite Bratislava. Príp. ak máte skúsenosti s odvozom vecí do KOLO Bratislava. Ďakujem.

anonym_cc7f3a
4. sep 2025

@lulutiti Odporúčam veci z bytu podarovat za odvoz, mne sa tak ozvalo veľa ľudí a vypratatne to bolo prakticky zadarmo

dominikakoll
4. sep 2025

Do kolo môžeš doviesť takmer všetko. Treba tam ísť sa spýtať. Pani bola veľmi milá, vravela, že stačí prísť a zazvonil. Alebo dať na bazos za odvoz. My budeme zháňať skrine do pivnice a čo pozeráme priebežne, tak je tam toho viac. Niekto možno práve také zháňa. A nebude ťa to stáť takmer nič. Firma ak ide do olo musí platiť.

anonym_9ca36d
4. sep 2025

@lulutiti 2000 je dobra cena. stary nabytok je najtazsi ....

anonym_882d6e
4. sep 2025

@lulutiti to by som si radšej vypratala na tvojom mieste s mužom sama

sasazu0000
4. sep 2025

@lulutiti my sme vypratavali byt v Ziline a dali sme za odvoz vsetko a este aj po plavaciu podlahu si prisli a to niektori aj z daleka, cca 200 km okruh okolo Ziliny😀 kym sme sa vsetkeho zbavili trvalo to cca 2 tyzdne a aj celu kuchynsku linku si rozmontovali a odviezli, este aj vanu a podobne. Ale bol to cca 20rocny nabytok. Po take stare masivne skrine by zas mohli prist ludia, co sa venuju renovaciam nabytku atd🙂 ale inak ano, cena je realna

zeldia
4. sep 2025

@lulutiti cena bude reálna. Pozri bud zaplatíš a máš to za den bez roboty, alebo sa do toho pustíš sama/i bude to trvat mesiac zas je to také osobnejsie, ale budeš mať toho pokrk

babybubik
4. sep 2025

Ja som vypratavala 60m byt v BA a vyšlo ma to do 500€. Ale obvolala som viacero firiem, skoro všetci mi dali odhad 800€, jedna firma do 500€. Odporúčam nafotiť, hodiť na FB za odvoz a čo ostane, dať vypratať, určite to nebude 2000€.

alickapusinka
4. sep 2025

To sa cena výratava koľko je izieb a či je tam aj nabýtok čím menej veci tým menej platite.My s mužom to robime tiež len nie v BA a normálne na bloček cez registračnu pokladnu.A to je čas balenie skladanie vynašanie nabýtku takže môže to byť toľko 3 izbovy byt mi chodime lokalitu Martin a okolie a obce a veru za 3 izbovy okolo 1300 až 1500 eur za vypratavanie s nabýtkom.Ale my objednvame aj kontajner veľkoobjemný a menšie veci odvezieme autom nakoľko je aj balenia veľa benzín tam nazad sa tiež účtuje.A niekedy aj ked navlačíme veci z vypratavania musime odniesť na zberný dvor oni sa za taku sumu nestaraju o nič.Chodime vypratavať aj ked niekto zomrie.Veľmi veľa ľudi teraz upratovať veci z vypratavania nechcu lebo je to veľký čas a veľa roboty tak radšej daju vypratavať zaplatia.

jazula
4. sep 2025

My sme dali za 2-izbák 56m2+pivnica tuším 650€ minulý rok. Od mixu bordelu cez kopec starých zaváranín po nábytok…nie tie staré ťažké skrine. Chalani to naložili do dodávky, vraj to preberajú, čo sa podarí speňažia a zvyšok do zberného dvora.
Ja všetko, čo sa dá, darujem ďalej, ale pri vypratávaní bytu by to stálo príliš veľa času a nervov…

beataxxx
5. sep 2025

Vsetko co nechcem davam za odvoz, za par hodin je to prec

vlcica13
30. sep 2025

@lulutiti dobrý deň, manzel ma autodopravu, sme tiež z BA4, pomôžeme vam s odvozom veci. Určite to bude menej ako 2000 euro 🤗 ale pre lepšiu orientáciu ceny, mi môžete napisat, popripade na fb Autodoprava Kalea
Pekny den