Základné školy v Karlovej Vsi: Skúsenosti a odporúčania
Dobrý deň,
blíži sa nám zápis do 1. ročníka základnej školy a stále sa nevieme rozhodnúť, kam podať prihlášku.
Rozhodujeme sa medzi ZŠ Karloveská 61, ZŠ Tilgnerova a cirkevnou školou Spojená škola sv. Františka z Assisi Veternicova 20.
Budem veľmi vďačná za vaše skúsenosti – či už s učiteľmi, prístupom k deťom, množstvom úloh alebo celkovou spokojnosťou detí.
Za každý komentár vopred ďakujem 😊
no hlavna otazka, kam patrite podla obvodu? lebo ked ani do jednej statnej skoly, tak sa kludne moze stat, ze ani do jednej dieťa nezoberu. osobne by som sa popytala este na FB v Karlovke.....
@hviezdicka2409 Náš syn chodil na ZŠ A. Dubčeka, ale len prvé 4 roky, potom prešiel na gymnázium L. Sáru. V tom čase mala dobré meno aj Karloveská. Gympel je hneď vedľa, ak by išiel potom na gymnázium, tak by to pre dieťa nebola veľká zmena. Ja by som dal na tú Karloveskú a potom hneď na osemročný gympel.
Podľa mňa je ale úplne jedno, na ktorú základku ho dáte. Hlavné je, aby mala voľné kapacity.
@anonym_0b17ad Nie kazde dieta sa dostane na 8-rocny gympel 🙄, aby ho tam rodic dal.
@hviezdicka2409 podla mojho nazoru su vsetky skoly v Karlovke dobre. Dala by som na tu najbliziu k domu. Ja som tiez nespekulovala, moje deti chodili na tilgnerovu, lebo ju mali 200m od domu.

@hviezdicka2409 Náš syn chodil na ZŠ A. Dubčeka, ale len prvé 4 roky, potom prešiel na gymnázium L. Sáru. V tom čase mala dobré meno aj Karloveská. Gympel je hneď vedľa, ak by išiel potom na gymnázium, tak by to pre dieťa nebola veľká zmena. Ja by som dal na tú Karloveskú a potom hneď na osemročný gympel.
Podľa mňa je ale úplne jedno, na ktorú základku ho dáte. Hlavné je, aby mala voľné kapacity.