Zirkónové zubné korunky pre deti - Bratislava, Senec
Prosím Vás riesil už niekto Zubné korunky pre deti(zirkonove)? Potrebujeme pre dcéru na všetky zubky,preto sa chcem informovať ,kde nás to koľko približne vyjde a ako prebieha postup? Má niekto skúsenosti?
mna by zaujimalo ze kedy sa davaju tie zirkonove korunky? Ci su zubky znicene alebo preco to odporucanie..Lebo mam pocit z tych spickovych klinik, ze niekedy idu cisto len vytazit co najviac penazi
Dr Bačová Macáková v BA, tak by som sla jednoznačne
@rebbecca2354 Dcérka dostala korunku na stoličku (mala hlbší kaz), jedna korunka stála 150€.
@jazula a bola to zirkonova korunka alebo tá klasická?bol to zložitý postup alebo bolo to hneď spravené?kde ste prosím vás bolí u akého zubara
@babushkaem už na trvalé zubky
@kaca222 ďakujem za tip vyskúšame
@klementinka58 nás to bude stáť si síce veľmi veľa,pretože potrebujeme na každý jeden zub,v našom prípade na nás nechcú zarobiť a nedávali by to len tak,ale dcérka má vyvinovu vadu zubov, kedy jej nenarástla vôbec žiadna zubná sklovina,teda zuby sú velmi citlive čiže musíme to riešiť,skôr na vlastnú ziadost
@rebbecca2354 dakujem za vysvetlenie
@rebbecca2354 Pardón, ja som sa sekla, dcérka má nerezovú, nie zirkónovú. Boli sme v Prosmile clinic v BA.

Na mliečne?