icon

Zubár pre deti v Rači a okolí

jurka2907
10. jan 2023

Ahojte, poraďte malý ma 3r. Chcela by som ho objednať na preventívnu prehliadku ale Google mi vyhľadá len kliniky, kde sa bojím ze len za vstupné vyšetrenie nechám pol rodičaku. 😄
Hľadám zlatú strednú cestu, hlavne Dr s dobrým prístupom k detickam.

marci77
10. jan 2023

familydentalcare ....maju viacere pobocky, dobry pristup k detom, vstupne vysetrenie 25eur
preventivka zadarmo, rontgen doplatok 30eur
a potom podla problemov......doplatok trhanie mliecneho zubu 50eur, plombovanie nad 100eur doplatok pacienta

alebo skuste zavolat do
http://rideta.sk/
len netusim, ci beru este novych pacientov, tam to vraj nie je take drahe, ale to som iba citala v nejakej diskusii

jurka2907
autor
10. jan 2023

@marci77 super, ďakujem krásne 🙂

moninah
10. jan 2023

@jurka2907 Ak rajonovo patrite k zubarovi na Hubeneho, tak smelo chodte tam. Je mlady, dosledny, moje deti ho maju radi. Vzdy im povie srandicku, da im dajaku minihracku. Vie ich ukecat, aby spolupracovali. Sestricka je tam ako anjel. Ceny uplne v pohode. Ale berie deti len zo svojho rajonu.

zoeeoz
10. jan 2023

Chodim do rideta na nobelovej, super 🙂

jurka2907
autor
11. jan 2023

@moninah Bojím sa ze aj tak ma nevezmu, i keď to by bolo super, chodíme k pani Dr. Bankovej, len keď som sa jej pýtala kde ísť s malým, tak mi povedala ze berie pani Dr co je pri súkromnom paracelsi, na Hlinickej. No tu nechcem.

jurka2907
autor
11. jan 2023

@zoeeoz tu skúsim určite cinknúť, ďakujem 👍🙂

marci77
11. jan 2023

@zoeeoz
a ako sa tam prosim pohybuju doplatky pacienta?

@jurka2907
date sem potom prosim vediet, ci beru este v rideta.sk pacientov? tiez by som presla niekam inam, lebo v tom familydentalcare som nechala minuly rok cez 400eur😅
tak este aj rontgen pre deti, co je hradeny zo zdravotneho poistenia, daju doplatok 30eur - a nazvu to analyza rontgenu

zoeeoz
11. jan 2023

@marci77
@jurka2907 baby som zatial vzdy mala zadara..ale okrem preventivky nemali nic...a ja ked som mala vstupnu, rtg 1 zubu a este nejake meranie krčkov ci co to tak som platila tusim 25-30 eur a aj to mi povedali, ze nebojte nabuduce to tolko nebude :D ale este mi nevrtali ani nic

Odisla som od zubarky pri zoo, tam som za 3 zuby nechala 750 evri za vrtanie 🤮

marci77
11. jan 2023

@zoeeoz
velmi pekne dakujem za info😍
akoze pre deti clovek zaplati .....ale aj nam s muzom nasli nejake kazy na preventivke .....ale nechat tam min.200eur doplatok za jeden zub sa nam zda vela, minule jedna pani platila 330eur, neviem sice, co presne jej robili ....ale hned na recepcie v tom Familydentalcare maju reklamu na spotrebny uver😅 .....a tak tiez by sme si radi nasli nieco ine
tie peniaze si radsej odlozim na dovolenku

o rideta som citala aj na inych forach iba dobre recenzie, preto nad tym vazne uvazujem, len aby nas zobrali 😅

zoeeoz
11. jan 2023

@marci77 mne pomohlo, ze som sa tam minuly rok v januari dala ja a na prvej vstupnej prehliadke som poziadala ci mi nevezmu aj deti a vzali🤣

jurka2907
autor
18. jan 2023

@marci77 tak dnes som sa konečne dovolala, ideme k pani Dr Chrenkovej, že ešte ta berie nových pacientov.
Inak odbehla som rači, osobne a nikto nás nechcel vziať....

marci77
18. jan 2023

@jurka2907
jeeej, to v tej ridete?
tak supeeer, podla mna budete spokojni
mozete sem potom napisat skusenost, tiez by som rada deti niekde prehlasila

jurka2907
autor
18. jan 2023

@marci77 obj sme 1.3.tak potom napíšem, áno do tej ridety ideme. 🙂

marci77
18. jan 2023

@jurka2907
supeeer

sticker
zoeeoz
18. jan 2023

@jurka2907 aj my mame chrenkovu :D je zlata velmi, malu aj dinosaurom zabavala, mala mu umyt zuby :D

jurka2907
autor
1. mar 2023

@marci77 tak dnes sme boli v Ridete, u pani Dr Chrenkovej, super prístup, veľmi milá, naša prvá návšteva ale malý sa teší aj nabudúce keďže mu nasla kaz, pôjdeme o mesiac opäť.
Neplatili sme. Nič, každého pol roka je prevencia zadarmo. 😊😊😊

marci77
1. mar 2023

@jurka2907
supeeer, perfektne, to sa tesim
dakujem za recenziu👍