Zubár s prijateľnými cenami v Bratislave
Poraďte prosím zubára (stomatologickú kliniku) v Bratislave s prijateľnými (alebo aspoň prijateľnejšími) cenami - najlepšie Rača, Nové Mesto, Staré Mesto, Ružinov. Vec sa má tak, že mám zubára, s ktorým som spokojná ale tie ceny už sú troška aj na mňa veľa. Verím, že sa nájde v BA kvalitný zubár, čo nepýta za výplň 115€+.
@bg92 nehladam lacneho, iba menej draheho ako je moj, ktory ma jedny z najvyssich cien v BA
@renka30 je tvoj zubar plne vybaveny ? Zubný mikroskop, CT, korunky na počkanie ? Recepcia a objednávanie funguje bez problémov? Ak áno, neoplatí sa ti menit. Pretože ušetris max 30%, ale kvalita pojde dole, aj cele spektrum poskytovaných služieb. Cena za výplň je normálna, ak su služby na úrovni. Všetci sa v danej kategórii pohybujú rovnako, rozdiel max 10%. Cize si premysli, či sa ti to oplatí.
@renka30 V Rači je Dr. Vavro, ten je podstatne lacnejsi, len uz v dochodkovom veku, cize neviem, ako dlho este bude robit.
@renka30 V Rači je Dr. Vavro, ten je podstatne lacnejsi, len uz v dochodkovom veku, cize neviem, ako dlho este bude robit.
@marianarem ďakujem, toho poznám, len to ma odrádza, že má už vyšší vek a zrejme onedlho by som musela znovu meniť.
@renka30 nehnevaj sa, ale ja som z vychodu a tu platom za zubara v priemere 180 eur a viac za ukon, ci som to ja ako dospela alebo su to deti. A ano, ako vyssie pisali, ma vybavenu amb. zubným mikroskopom, CT,Rontgen, vsetko pokope a aj napriek tym cenam ma stale plno. radsej usetri na niecom inom, ale kvalitneho zubara si ponechaj
@marianarem ďakujem, toho poznám, len to ma odrádza, že má už vyšší vek a zrejme onedlho by som musela znovu meniť.
@renka30 kam chodíš? Lebo s cenou so 115 eur za vypln sa určite nedá povedať, ze je jeden z najdrahších. Je to klasický priemerná cena, ak je ambulancia vybavená. Dokonca aj menej vybavené ambulancie maju tento cenník.

kombinacia kvalitny+lacny+beruci novych pacientov v bratislave neexistuje