icon

Zúčastňuje sa MUDr. Vladimír Ferianec zazmluvnených pôrodov?

47katka47
18. aug 2024

Dobry den,

Po hladani informacii, komentarov na soc.sietiach, recenziach by som sa rada opytala, ci p.Dr. Ferianec chodi na zazmluvnene porody, lebo som ziadny aktualny koment/ recenziu nenasla…

Stare z r.2012 casto spominalu, ze chodi na konferencie casto…a nestiha “dobehnut”

Dakujem

dollydo
Autor odpoveď zmazal
raszuz
11. máj 2025
@dollydo
Odpoveď bola zmazaná

@dollydo ďakujem za ochotu a informáciu 🙂. Takže na SK sa tak skoro nechystá, ak vôbec

dollydo
12. máj 2025

Ak by ste chceli tak MUDr.Ferianec moze v z zahranici vybavit aj pacientky zo SR.. Da sa to bez problemov, nemocnica v ktorej som, pracuje s privatnymi poistkami a cashom. Cize kludne sa da prist aj na prevenciu a uhradit si to. V podstate rovnako ako v Gynsane.
V pripade Vasho zaujmu ( resp.aj inych pacientok do buducnosti ..🙂😉).
objednavaci link.
https://hospiten.com/medicos-y-profesionales/fe....

katkapetka
8. júl 2025
@raszuz

@dollydo ďakujem za ochotu a informáciu 🙂. Takže na SK sa tak skoro nechystá, ak vôbec

@raszuz dobry den, prave dnes som sa chcela objednat na prevenciu a dozvedela som sa, ze dr je od februara 2025 dlhodobo pracovne v zahranici, navrat je zatial v nedohladne. Sestricka mi odporucila vysetrenie u jeho kolegov v ambulancii. Takze zatial tolko. Pekny den

raszuz
8. júl 2025
@katkapetka

@raszuz dobry den, prave dnes som sa chcela objednat na prevenciu a dozvedela som sa, ze dr je od februara 2025 dlhodobo pracovne v zahranici, navrat je zatial v nedohladne. Sestricka mi odporucila vysetrenie u jeho kolegov v ambulancii. Takze zatial tolko. Pekny den

@katkapetka aj nejaké konkrétne mená?

katkapetka
9. júl 2025
@raszuz

@katkapetka aj nejaké konkrétne mená?

@raszuz zavolajte si priamo do ambulancie Gynsana
+421 908 463 037, sestricka vam povie

katkapetka
10. júl 2025
@raszuz

@raszuz nie je za co…no, vyzera to tak

zuzulenkaa
29. nov 2025

@dollydo A ceny? Dám celú výplatu za prevenciu? ☹

47katka47
autor
30. nov 2025
@zuzulenkaa

@dollydo A ceny? Dám celú výplatu za prevenciu? ☹

@zuzulenkaa 70€ preventivka

zuzulenkaa
1. dec 2025

@47katka47 70€ plus ešte odbery stery, či to je v cene? A letenka a ubytovanie vyjde koľko?