Zúčastňuje sa MUDr. Vladimír Ferianec zazmluvnených pôrodov?
Dobry den,
Po hladani informacii, komentarov na soc.sietiach, recenziach by som sa rada opytala, ci p.Dr. Ferianec chodi na zazmluvnene porody, lebo som ziadny aktualny koment/ recenziu nenasla…
Stare z r.2012 casto spominalu, ze chodi na konferencie casto…a nestiha “dobehnut”
Dakujem
Ak by ste chceli tak MUDr.Ferianec moze v z zahranici vybavit aj pacientky zo SR.. Da sa to bez problemov, nemocnica v ktorej som, pracuje s privatnymi poistkami a cashom. Cize kludne sa da prist aj na prevenciu a uhradit si to. V podstate rovnako ako v Gynsane.
V pripade Vasho zaujmu ( resp.aj inych pacientok do buducnosti ..🙂😉).
objednavaci link.
https://hospiten.com/medicos-y-profesionales/fe....
@dollydo ďakujem za ochotu a informáciu 🙂. Takže na SK sa tak skoro nechystá, ak vôbec
@raszuz dobry den, prave dnes som sa chcela objednat na prevenciu a dozvedela som sa, ze dr je od februara 2025 dlhodobo pracovne v zahranici, navrat je zatial v nedohladne. Sestricka mi odporucila vysetrenie u jeho kolegov v ambulancii. Takze zatial tolko. Pekny den
@raszuz dobry den, prave dnes som sa chcela objednat na prevenciu a dozvedela som sa, ze dr je od februara 2025 dlhodobo pracovne v zahranici, navrat je zatial v nedohladne. Sestricka mi odporucila vysetrenie u jeho kolegov v ambulancii. Takze zatial tolko. Pekny den
@katkapetka aj nejaké konkrétne mená?
@katkapetka aj nejaké konkrétne mená?
@raszuz zavolajte si priamo do ambulancie Gynsana
+421 908 463 037, sestricka vam povie
@dollydo A ceny? Dám celú výplatu za prevenciu? ☹
@dollydo A ceny? Dám celú výplatu za prevenciu? ☹
@zuzulenkaa 70€ preventivka
@47katka47 70€ plus ešte odbery stery, či to je v cene? A letenka a ubytovanie vyjde koľko?