icon

Potrebujem pomoc v okolí Čertovice

lia1988
12. jan 2026

Ahojte 🙂 prosím vás je tu dobrá dušička ktorá býva v blízkom okolí Čertovice a vedela by mi pomôcť 🙏 ? Moja neterka je tam prvý krát a zároveň prvý deň na lyžiarskom výcviku a zabudla si doma fľašku ktorá jej chýba pretože často pije a aj vnoci. Áno viem mnohé sa chytíte za hlavu,ale bohužiaľ z ubytovania jej pohár nemôžu dať (nemôžu si zobrať zo servisu nič) a milí drahí učitelia majú len pre seba - bez komentára (však ich dieťa to nie je a do rána vydrží neumrie) 🙄 a mimo rezortu nepôjdu,takže aj keď peniažky má, sú jej momentálne na dve veci. Čaro internetu je silné 💝 a ak by sa niekto našiel budem vám veľmi vďačná. Zaplatím ihneď len keby jej niekto fľašku kúpil (keď aj obyčajnú vodu v menšom balení) a odniesol jej pripadne nechal v chate kde sú ubytovaní (chata pod sedlom). Rodičia momentálne cestujú lietadlom, sú v letovom režime preto to riešim ja. Bohužiaľ aj ja som ďaleko za hranicami a na "malej " mi veľmi záleží, je to moje všetko. Prosím komentáre typu čo učiteľia čo rodičia a podobne si nechajte pre seba ☝️☺️ Kto má srdce na správnom mieste to pochopí 💝

jenna9
12. jan 2026

@lia1988
Skúste sa ozvať majiteľom chaty, tí Vám najskôr pomôžu. Keď nie pohár, tak fľašu minerálky budú vedieť zabezpečiť.

michaelam2
12. jan 2026

Nie je tam automat? Kolko ma rokov? Ale do rana urcite vydrzi a zajtra si kupi 🙂 inak je dost vela hodin, to pochybujem ze niekoho pustia dnu alebo ju von

patka06
12. jan 2026

@lia1988 Na nete je kontakt na majiteľov, oni najrýchlejšie zabezpečia alebo si zajtra kúpi v bufete na svahu

lia1988
autor
12. jan 2026

Ďakujem dievčatá už som sa spojila s pani/slečnou z chaty a pohárik si môže zobrať 🙏☺️