icon

Potrebujem pomoc v okolí Čertovice

lia1988
Včera o 21:46

Ahojte 🙂 prosím vás je tu dobrá dušička ktorá býva v blízkom okolí Čertovice a vedela by mi pomôcť 🙏 ? Moja neterka je tam prvý krát a zároveň prvý deň na lyžiarskom výcviku a zabudla si doma fľašku ktorá jej chýba pretože často pije a aj vnoci. Áno viem mnohé sa chytíte za hlavu,ale bohužiaľ z ubytovania jej pohár nemôžu dať (nemôžu si zobrať zo servisu nič) a milí drahí učitelia majú len pre seba - bez komentára (však ich dieťa to nie je a do rána vydrží neumrie) 🙄 a mimo rezortu nepôjdu,takže aj keď peniažky má, sú jej momentálne na dve veci. Čaro internetu je silné 💝 a ak by sa niekto našiel budem vám veľmi vďačná. Zaplatím ihneď len keby jej niekto fľašku kúpil (keď aj obyčajnú vodu v menšom balení) a odniesol jej pripadne nechal v chate kde sú ubytovaní (chata pod sedlom). Rodičia momentálne cestujú lietadlom, sú v letovom režime preto to riešim ja. Bohužiaľ aj ja som ďaleko za hranicami a na "malej " mi veľmi záleží, je to moje všetko. Prosím komentáre typu čo učiteľia čo rodičia a podobne si nechajte pre seba ☝️☺️ Kto má srdce na správnom mieste to pochopí 💝

jenna9
Včera o 22:07

@lia1988
Skúste sa ozvať majiteľom chaty, tí Vám najskôr pomôžu. Keď nie pohár, tak fľašu minerálky budú vedieť zabezpečiť.

michaelam2
Včera o 22:14

Nie je tam automat? Kolko ma rokov? Ale do rana urcite vydrzi a zajtra si kupi 🙂 inak je dost vela hodin, to pochybujem ze niekoho pustia dnu alebo ju von

patka06
Včera o 22:32

@lia1988 Na nete je kontakt na majiteľov, oni najrýchlejšie zabezpečia alebo si zajtra kúpi v bufete na svahu

lia1988
autor
Včera o 22:38

Ďakujem dievčatá už som sa spojila s pani/slečnou z chaty a pohárik si môže zobrať 🙏☺️