♥ Piešťanky IV:o)))
taaaak novým dnom otvárame novúúú temu.....vitajte:o)))veríme že sa zase zídeme v hojnom počte a zdravíme aj šmíračky:o)))
neprivstala som si kvôli MK 😀 😀 😀 😀
vstávame skoro lebo teraz nemusím chodiť s malým do školy,vozí ho tatik do rannej družiny 😔
bola som u borodača i v pn ale pani policájti tam neboli tak inokedy
radovi zavolala babka a odvtedy len ruči, každy ho otravuje a potom je zly
no čo je?čo je?nejaké ste lenivé? 😠 😠
mili začni viac písať,ani sranda tu neni,ty si lúbila viac prispievať ☹ 😒
a ty sa kde zas zašívaš???? 😝
u nás to už krásne vonia....robím pečené zemiačky a pečených pstružíkov 😀 😀 😀 😀 😀
no v robote??????????????????????? 😅 ja nahadzujem zmluvy a ked už nahadzujem asi desiatu tak sa mi krížia oči z toho a prepnem na kona,ale nemám tu čo čítať 😠
Mimus,hej,už chodíme s Maximkom zemiaky "vyžierať" 😀 😀 😀 😀
a vždy musíme rybkám povedať že ichbudeme papať do bruška 😀 😀 😀 😀 😀 😀
luci po 30tej??????????????????to by som už po 20tej asi nevidela,lebo to nahrávaš stále to isté a potom už ked ich je vela sa mýlim na úplne normálnych veciach 😒 🙂
ale mili nooo....sak uz to tak neber tragicky....
budu nas vsetky citat ci chceme alebo nie..stym nic nenarobime....len treba sem tam porozmyslat co napisat...
ahojte.. co tooo? 2 dni som tu neni a skoro som to tu nespoznala.. jaaaaj to nejako rychlo sme naplnili temu c.3 xixi
ahojte zdravím vás a už máme 4 našla som nás rýchlo 😉
adaptácia super ani lukasko nechcel odísť dnes sme boli pol hodinku s ním potom sme boli na chodbe a a malý si to ani nevšimol až nám ho priviedla vychovávateľka 😀
zajtra ideme na pol hodinu ale celý čas tam bude sám.tak uvidíme ale dostalzatial skrinku hríbiček 😀
dadulka už som si zistila čislo na gaspara tak mu zavolam kedy tam bude
je to bratranec bratrancovej ženy
elise....tak super ze sa lukaskovi paci....uvidis...bude mu tam dobre 😉 zahra sa s detickami a nauci sa vselico nove...a ty budes mat kludne svedomie ze je medzi detmi a v dobrych rukach....

dobréééé ráááánko 😀 ty si si dobre privstala 😀 😀 😀 😀
a pamätáte ako sme rozbehli III?behom dvoch dní asi 10strán 🙂 tak šup šup snažíme sa písať 🙂