Apríl 2009 - naše malé zázraky. Pridajte sa
🙂 vitajte 🙂
bea tak kasli na to a konikuj 😎
uf, ja ak by som si mala vybrat, tak nechcem byt v takom pokrocilom tehu v takych hicoch... 😨
baby - vy už o rok chcete začať???? to nie je nejak skoro? ja som myslela až tak o dva - ale keď ináč nedáte - nebudem trhať partiu 😀
krpcek, takyto termin bude dost o drzku. s velkym bruchom v najvacsich horucavach....
sabi, ved tak sa mi vidi, ze to tak dopadne 😉
krpy dobreeee 😀 je dobre na smiech... inseminator 😎
mia jaska... netrhaj 😉
bea slahnem sa do bazena a nevystrcim ani nos. 😀 😀 😀 😀
neviem, to je zatial len taky ulet . . . .a dobre niektore viete ako to je s otehulkovanim . . .sabinka nam trvala 4 mesiace. 😀
a uz sa mrvi - letim.
krpy tak som si to aj ja naplánovala alebo tak ešte december to akurát výjde potom na september a nebudu už take horučavy pre drobca 🙂
inak mia moja kamoška ma chlapčeka tak tyžden starší od našej Bašky a tiež ide s nožičkami na kontrolu o 3 mesiace aj ked majú všetko vporiadku tak asi chlapcov ešte raz kontroluje.
krpy - vám sabinka 4 mesiace??? nám Alex 2 roky.... takže neviem na 100% či sa to hneď podarí... to aby som vysadila anti a začali sme skúšať 😀
basi - no asi hej, lebo predomnou bola cigánka s chlapcom a tiež na kontrolu, aj keď všetko o.ki.....
no nám sa to podarilo na prvy pokus takže dufam že to takto pôjde aj druhý krát 😀 už si len naplánovať kedy ale ten koniec buduceho roka sa mi pozdáva 😉
tak ja idem do inej temy, lebo mne deti staciiii 😀
no, mne sa ten termin februar-april najviac pozdava, ale to uz asi nestihnem 😀
solen, ked si spomeniem na prve 3 mesiace tak mam rovnaky nazor 😉
ale velmi by sme chceli este gretku.
bea a neda sa vybrat?
ale solen, este na chlapca sa zdujes 😅
mne je jedno co to bude... oboje ma svoe caro... ale ak to bude Janko, tak ma ti chlapi asi znicia... a zjedia 😎
caute baby... druhe dieta? ja tak za 6 rokov 😀 ... no to "planovanie" pomaly aj dna druheho porodu mi pride trosku chore nemyslite? ktorej sa nedarilo to prve splodit nejaku dobu tak to urcite pochopi.... a bude rada ak sa zadari druhe
tak ak budem mat chalan, potom urobime kseft s detskymi handrami dobre? ja mam taky satnik po babach, ze moj sa zdaleka nechyta 🙂
a ja uz babu nechcem. ak bude, tak potom bude aj stvrte. 😎 ved to tri baby sodoma... vzdy dve proti jednej.
lindula klidek.. srandujeme 😉
lindul, preco chore... vsak ak sa da, tak preco nie? ked to nejde... tak jasne, ze sa clovek prisposobi stavu...
tak a uz je v lehatku. 🙂
ja by som chcela aj druhe dieta, aby bolo narodene do konca augusta, kvoli skole.
vidite ako dopredu myslim. 😀 😀 😀
solen... "budem mat chalan" 😅 musis sem castejsie chodit, precvicit slovencinu 😉
no idem sa aj ja venovat drobcovi... daky je mrzoutek
sabi dikes, som si to vsimla,ale uz sa neda opravit 😀
solen, myslis ze si vybrat aby to bolo dievca ? zda sa mi ze vsetky embrya su dievcata, len v niektorom skorom stadiu sa spustia vajka a su z toho chalani. ci nie ?
bei ja sa v tomto nevyznam. len som kdesi citala, ze dali sme si vlozit dievca ci co.. vobec neviem. Ale asi niesu vsetky baby, ved teoria o X a Y...
nie, bea... vopred je jasne pohlavie... ale v takom embionalnom stadiu, sa to este neda urcit... a to co myslis, je vyvoj genitalii... zo zaciatku vypadaju aj chlapci aj dievcata rovnako, ich pohlavia... az neskor veru sa vykluje z toho vyrastku bud klitoris alebo pipik... 🙂
mozno nejak inak by to pani machri vedeli urcit (napr.chemicky)... ale "okom" nie... si myslim
tak v tom pripade by sme si mohli dat urobit geneticky test na embriach. aj tak sme o tom rozmyslali, lebo ked bol problem s tym afp testom co som mala take vysoke percento na rastepy, tak mi hovoril gynekolog, ze sme si to mali dat urobit.

ja som si to naplanovala, tak ze buduci rok v oktobri zacneme. . . ak by sa totiz podarilo hned, vychadza to na prelom jula, augusta. 😀 😀 😀