Apríloví drobci - 2007 - II.
takže týmto zahajujem novú tému (na odporúčanie admina).. 😉
Salaj... aj ja mám občas také stavy 😉 vtedy vyjdem na dvor, sadnem si sama pod strom, zhlboka dýcham a je mi fajn 😉 🙂
Boli vám už deťúrence na kolotoči...??? Tomu mojemu sa páááčilo... bude po mne 🙂
stelka chodi na kolo kolo a paci sa jej to, ludia su zhrozeny, ze je tam sama a ja toci...ak sa to slimacie tempo da tak nazvat...ale ona sedi ako 5 penazi.
Môjmu stačí aj krútiaca stolička pri mame 🙂
keď nie je kolotoč
baby kde ste?
salaj, mounty, mirka...hallo
simonka na klotoči ešte nebola, ju akosi zatial nebaví nič okrem zúrenia a vyhadzovania vecí z komody, alebo všetkého čo nájde doma...ja mám z nej baby moje občas také nervy 😝 😅 😕
Je to taký moj malý nerváčik 🤐
a pod strom som si sadla, aj z hlboka dýchala...len keby som za tú krátku cvhílu nepočula MAMA asi milion krát 😝 mám doma aj karinku a tá stále niečo "súrne" potrebuje 😉
vymenim behacie dieta za sediace, teda naopak......na den, na skusku, co je lepsie 😎
Salaj vy mate doma klon nasej Sarah, som ju minule chcela vymenit za Zinku a ze doplatim 50,-Sk ked si ju Veronikap zoberie a normalne povedala ze aj 100,- by bolo malo 😝 😀
tak stelka ma svoje hodiny v dni...moc neuteka, skor sedi...stoji...ale zato hugo? snad ani nechodi a len bezi...tak co mounty beres stelku? upozornujem len na VAHU dietata...je dost tazka.
miri ked bola u nas bola zinka kludna ako aj stelka...tak asi nebude menit 😉
inak ked sme s kamoskami, vzdy si menime deti v nasej pritomnosti...je to osviezenie pre nas a aj oddych.
Salaj... to keď sa detí zbavíš 😅 už keď budú v posteli... 🙂 Môj malý je tiež akýsi besný... máme druhé slovo...!!! Kačka- KA 😀
tak ja by som Simonku občas vymenila veru....neviem síce za ktoré kedže nepoznám,ale fakt by som si priala, keby bola taká kludná a dobručká ako bola karinka 😒
no čo už, nemôžem mať všetko 😀
melory beriem 😀 ale Niki k zivotu potrebuje kanale aby mal kam strkat palicky a vyberat odtial pavuciny.nevadi ze budes potom mat pavuky v pracke? 😀
tie slova, to je sranda, ze?
toto je co....dookola 🙄
Mounty halooo tu je v ponuke jeden duracelko 😀
ahojte, som vás dočítala, tak na stretko sa určite poistite aj teplejšími vecami, večeri sú chladné a dost fuka studeným, dnes som zistila, bolo krásne slnečno celý deň, ale keď zafúkalo, tak to bolo hneď cítiť
mňa to s kočíkom zatiaľ ešte baví, na moje prekvapenie v ňom Riško neodmieta sedieť, aj keď už chodí , tak som rada, lebo moje presuny na nákup do dediny, by trvali večne 😀
....rozumie len muz a ja podotykam.
mounty, ved to je hugo 2...lopta? smyklavka?co??? ja chcem palicu a diery...to poznam.
a u nas je KA vsetko mozne: kvapka, kacka, kako, kvety 😉
A ešte keď sa opýtam ako robí havo...??? Povie K
ale HAM to mu ide...!!!
ahoj veronika 😉
u stelky najoblubenejsie je toto
alebo ešte... ho volám urobí ...hm?... a potom si zároveň aj odpovie že ...hm...
U nas je vsetko ba a niekedy mamamama
no náš hovorí niečo ako po japonský, je to zlaté, ale často používa de je, mama, hijo, ma, daš 😀
môjmu ku šťastiu stačí malá mláčka a kus zeminy 😀
Veronika13 😀
náš zas rád zbiera kamienky, a trhá trávičku, včera trhal kvietky a dával mi ich 🙂
mounty ale fakt ako opisujes nikiho...cely hugo... 🙂 ale mi to zvladame, no nie? ja by som ho nemenilaaaaa, je to moje zive striebro. mne sa pacia chalani plny energie....lebo moj muz nieje

salaj tak este ani nebudem v skrini robit jar.