icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

bejka82
31. máj 2012

tak trošku sa pochválim s našou herečkou 😉 som sa zamilovala do tej čiapky 😀 😅

susanq
31. máj 2012

ahojte maminky, tak pridavam aj ja par aktualnych z nasho domaceho "rodea":D

natalitimk
31. máj 2012

@bejka82 -krasne ma vlasky, 🙂 ja som dnes našej kupila prvu pukačku 😀 som sa tešila 😵 .Ale naša ma len take miny vlasky 😝 tak dlho jej tam nedržala 😉

verka
1. jún 2012

babulky neboli ste niektora na dovolenke v sturove vadas? hkladame ubytko, co by bolo vhodne aj pre nase tri ratolesti....

krhlicka
1. jún 2012

Caute baby, zelam krasny den deti vsetkym drobcom a aj nam rodicom, aby sme boli hravi a vynaliezavi pri nasich pokladoch 😉
@bejka82 fesanda, podrastla a ta ciapocka je pekny ulovok 🙂
@susang pekne rodeo mate doma, aj za nim stihas? 😀
My sme sa dnes vratili od dedkovcov, bolo super, ale tatinkovi uz bolo smutno, tak si po nas prisiel a chystame sa na preteky lezunov 😎

bejka82
1. jún 2012

@krhlicka no ja som tu mala mamu týždeň, bolo super. a zajtra ideme na oravu k svokrovcom ale ocko bude len do nedele takže celý týždeň tam budeme len my dve s herečkou, nech si dedkovci užijú malinkú 🙂 a až bud. víkend si po nás príde 😕 takže si dúfam trošku oddýchnem 😝
Bože, teraz dávali v správach malých lezúnov, straaaaaaašne sú zlaté tie detičky 🙂 🙂 🙂
@natalitimk nooo my už fontankujeme dávno, malinká sa už vlasatá narodila 🙂 občas nám síce klesne tá fontanka, ale inak drží 😀 😀

natalitimk
1. jún 2012

joj už nevladzem 😝 .nech su tie zuby von. 🙄 Mala len mrnčí 😒 ani Erikova detska izba už nezabera 😢 čo doteraz ked bolo zle tak sme išli do jeho detskej a bolo fajn. 😉 už mam ruky vytahane až po zem.A vonku hrozne počasie...mala len ku dveram stale lezie a bucha... 😖 😠

gabika84
2. jún 2012

Caute babulky. Ja som velmi chcela ist s Belou na preteky lezunov, ta by sa isto umiestnila na vyssich prieckach 🙂 lozi jak drak. Zial tento rok sa preteky v TN (vobec neviem preco) nekonali ☹ ale nevadi, Beli je mojho srdca sampion 😉 na den deti som sa neovladla ( hoci som pred tym vyhlasila, ze uz ziadne hracky nekupujem ) a kupila Bele taky ten tunel na hranie. A veru sa jej paci.
Inak zuby sa zastavili, nic sa nedeje, stale mame iba 2 spodne :-/ aj zacala viacej papat teraz. Uz dvakrat mi normalne zacala jacat, ked dojedla cely via poharik a uz nebolo... Podavalo sa avokado. Ak ste este neskusili, urcite vyskusajte. Bela sa ide po nom zadrhnut. Napr. psenova kasa s avokadom a jogurtom, alebo ryzova kasa, avokado, banan, jogurt- mnamka 😉

dadulajda
2. jún 2012

@susanq taky sibal, jemu to az z oci ide. Ale je to naaadherny chlapcek!! 🙂 🙂 jake kukadla ma, no rozpravkovy. 😉 a vidim ze ti teda da zabrat, expert 😉 tu fotku s prackou mam aj ja. maly sa chodi kukat ako na telku. 😀 😀
@bejka82 fakt pekna ciapocka, necudujem sa ze sa zapacila 😉

Ahojte baby, ako oslavujete?my sme to zobrali nejak zhurta..vcera mal maly dva sviatky. MDD a oslavil svoje 10.mes.narodeninky!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 zase dostal oblecko a hrackyy ale kupila som mu aj knizky,nech sa chlapec vzdelaava 😝 bolo postovne zadarmo-no nekup to! 😀 vcera sme boli v jednom centre,dnes v druhom,maly krasne lozil, vylozil si tasku dobrot nestle (potom dame uz aj my dajake fotecky) len este zajtra ideme dooslavovat-dotretice.. 🙂 mame soplikyy a obcas vybehne aj teplotka.trva to uz vyse tyzdna a nechce to prejst.davam mu Calcium, ale soplov je tolko,ze mu to steka do hrdielka a neda spat,takze noci mame fantasticke 😒 neviete mi poradit co by este pomohlo?

rikarika
2. jún 2012

@dadulajda proti zatekaniu soplov su fenistil kvapky - uplny zazrak - asi 15 minut pred spanim podla dávkovania napisanom na letaku - deti do roka tusim 10 kvapiek

dadulajda
2. jún 2012

@rikarika dakujem skusim. 🙂 dufam ze nepotrebujem recept 😕

krhlicka
2. jún 2012

Caute baby, preteky lezunov boli fajn, ale mne prekazal velky hluk, reklamne prestavky...Takze chvilocka nam naozaj stacila. @gabika84 zlepsil sa vam spanok?u nas rovnako...Avokado mala nechce, ona celkovo nie je ovocny tip, mrkvu by chrumala cely den, co uz s nou 😀 Dori idu dalsie dva zuby, trojky hore, uz su skoro prerezane, tak uz budeme mat 9 😎

verka
3. jún 2012

no ahojte, my tiez avokado moc nemusime, ale ani mne to nechuti....nase deti dostali k MDD darcek od nas a starych rodicov.....inac super, ked boli dole z nej, tak som tam vybehla ja, a cvicila som jak kedysi na jumpingu, no paraaada

katarina6
3. jún 2012

BAby ja len na rychlo, neskor napisem viac, lebo tolko ste popisali, tolko krasnych a usmevnych foto!!! to musim okomentovat! 🙂....
Chcem sa spytat kolko vazia vase 9mes. dietky? Lebo my sme zasa spadli na priecku chude 😀DD, mala ma 7,8kg a 73cm. este v 7.mes. mala 8,5kg a postupne to znizila az na tuto vahu..... ono nebolo nam povedane nic tragicke lebo vraj genetika pracuje 😀, ja som velmi chuda...... a mala proste ked ju trapia zubky tak mi to obdobie velmi nepapa..... potom sa zasa rozbehne, teraz papa dost.... je velmi aktivna, az moc, vsade sa splha, dokonca uz aj na vankus pri tv vie vyliezt a je skoro pri telke.... no skoro ma porazilo si tam tak stala, keby padla tak si dobre natlce hlavu...... takze lozi, chodi popri vsetkom.... a dnes az 3sek sa udrzala stat, ze si schytila hracku do oboch ruk a stala a studovala ju a potom padla na zadocek...... takze vobec nie je nejako apaticka, unavena, nepohybliva, nic z toho..... tak neviem..... myslim ze vykrmit decko chlebom, z coho sa asi najviac pribera a mohla by mat vyssiu vahu, z coho ale nemyslim ze by z toho mala nejaku energeticku hodnotu, vitaminy.... je asi blbost......

krhlicka
3. jún 2012

@verka trampolina 😀 to je najlepsi darcek, tiez by som si zaskakala, parada!Tak nech si ju krpci uziju v zdravi a radosti.
@katarina6 cauko Kati, hlasim,ze body s fotakom su uz na predajni v Lindexe, ale najvacsie cislo, ake som dnes videla bolo 86 tusim. Ten fotak vyzera ako ozajstny takto nazivo, lepsie ako na nete 😉 inak sme tam neobjavili nic prevratneho, co by sme museli mat... S vahou si nerob starosti, Dori ma uz 2 mesiace nieco cez 10kg, furt jej to kolise, nemyslim si, ze teraz nam budu nejak velmi priberat. Tiez by som do malej nepchala hocico. Tento tyzden sme boli u mojich rodicov a babka si nachystala pribinaciky. Darmo som ju prosila, aby jej este nedavala, ze nech si najprv zvyka na biele jogurty a acidko (velmi ich nechce). Po pribinaciku sa vraj len tak zaprasilo, samozrejme som sa to dozvedela uz po ,,akcii", vsak aby som sa vyspala, museli jej dat nieco jest 😝

katarina6
3. jún 2012

@krhlicka Jeej super sprava 🙂, aj ked prave rozmyslam ze si take asi vyrobim sama 🙂 to bodycko s fotakom.... ale diky ze si si spomenula 🙂, este uvidim ci ho vezmem 🙂, je fakt super 🙂.
Hahaha si ma pobavila ze s vahou sa netrap, no vy sa nemusite ked mate cez 10kg 😀DDDD....... a Dori ti lozi? Ktora si tu pisala ze nelozi a ja si teba s mimikett stale mylim 😀DDD, nie deticky to viem ktora mate ktore 😀, ale prispevky ked pisete 😀, tak vzdy si to mylim ktora co pisala ;-DDD.....
No ta tvoja babka, no teeeda.... no predo mnou maju respekt aj svokrovci aj moja mama ;-D, aj tety.... ja som ako byk v tomto 😀, vidim cervenu a kricim im ze nie, tak nie, oni si vychovali po svojom, a ja si po svojom! 🙂 Tak vacsinou len tak vtipkuju ze Talii no co dame ti klobasku? zmrzlinu? pudincek?....atd.... 🙂.... ale nedaju jej.... postupne jasne ze jej dovolim aj ine veci, ale aspon do roka, nech ma fakt len to najlepsie.....

krhlicka
3. jún 2012

@katarina6 Talinke klobasku do rucky, urcite by si dala 😀nasa mala nelozi, u @mimikett prosim ta pekne, tam uz Ninus maraton moze behat 🙂

majulino
4. jún 2012

ahojte mamicky opat potrebujem vasu pomoc moj majko si v kuse o nieco bucha hlavicku stol. kocik, stenu, stolicku... proste o vsetko na co natrafi trva to uz mesiac a som z toho nestastna a navyse mi vobec nepribera malo papka neustale poplackava......... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ale zase nie je malatny ani nijako extra unaveny je hotove sidlo lozi plazi sa postavi sa pri vsetkom dokonca aj jazdi na odrazadle. neviem co robim zle ☹ 😢 😢 😢

verka
4. jún 2012

@katarina6 vsak sa aj ale viac hybe,nie?my mame 8640g, tiez uz tak pomenej priberame...neriesim to...

majulino
4. jún 2012
verka
4. jún 2012

@majulino myslim ze keby mu nieco je, tak neni taky zivy ako pises...poznam vela deti,co si tak hlavicku buchalo, tak s nich skoc dokine,mozno ta posle na nejake neurolog.vysetrenie,aby si mala pokoj na dusi....sak za to nic nedas

majulino
4. jún 2012

@verka prave ze ta mi povedala ze to deticky robia a ze ked neje tak asi nie je hladny no ked mi dieta takmer za dva dni zje 4 kocky uvarenych zemiakov a vypije 30ml vody tak neviem ci je vhodne cakat kedy si zacne sam pytat ☹

majulino
4. jún 2012

@verka aj my vazime tak malo 8250g

verka
4. jún 2012

no my zase zjeme co nezje nas....s tym problem nemam.a k tej vahe, kazdy kto vidi matuska, si mysli ze uz ma rok, on je pomerne velky, ale na vahe to neni vidno...

susanq
4. jún 2012

@majulino : ahojky, nebojim sa, pretoze vsetky male casti, tie vyberatelne, som zabavila a malemu som nechala len tie, do coho sa tie male vkladaju. Cize sa absolutne nema cim zadusit, ani si ublizit. ked bude velky, dostane aj tie casti, s ktorymi sa budeme spolu ucit a vkladat a podobne. takze nie. My to mame zatial na hranie takym sposobom, ze malemu to naskladam na kopu a on to vsetko vyhadze :D

co sa toho jedenia tyka, urcite sa popytaj u doktorky. My nie sme vystudovani lekari, takze ona vie, plus ty, co je pre tvoje dieta najlepsie. To, co opisujes je naozaj velmi malo, co by malo takmer 10-mesacne dieta zjest. Musi sa to nejako kompenzovat, pripadne mu najst nieco, co mu chuti.

vanilashot
4. jún 2012

Ahojte maminy, pripájam aj ja zopár aktuálnych foto našej krpatej 🙂

katka121
4. jún 2012

@majulino Aj naša cica má tie puzzle - všetky malé časti máme pekne v sáčku na poličke - počkajú si na ňu kým vyrastie 🙂 🙂 tatinko ani nevedel že sú na zozname - ale hneď ako sa vybalili ich jednoducho odstránil......

katka121
4. jún 2012

Moje modroočko a hnedoočko

majulino
4. jún 2012

@katka121 http://www.soi.sk/sk/Archiv/Nebezpecne-vyrobky/... mamicky myslela som konkretne na toto a nie na male casti

majulino
4. jún 2012

@dadulajda ahoj mne doktorka dala na vykaslavanie soplikov stoptussin a sestre dala sinupret