Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
ahojte mamicky oktobrovky, chcem sa len opytat, ci viete kolko vase miminko momentalne vazi? celkom rada by som si porovnala nasho chlapiska. som v 37 tt a vcera mi povedal pan doktor, ze maly vazi 3,10 kg. termin mam 20.10. 🙂) zda sa mi to celkom akurat, kedze mame este cca 20 dni pred sebou, co myslite?
@slavka034 🙂 🙂 🙂
moj mal v 36 tt 3070 gramov.
Kocky, tak ja som dnes po poradni, 36tt a mala ma iba cca.1700g 😒 a velkostou zodpoveda 32/33tt....lenze som otvorena na 2,5cm a minimalne 2tt by som mala este vydrzat pokope 😅
@pe Nuž...mám sa na čo tešiť... prcek robí taký cirkus v brušku, že mám občas problém rozoznať, či ide o kontrakciu, alebo sa len on rozhodol ponaťahovať kostičky 🙂 Najnovšie mi kvoli tej neštastnej panve zblbol bedrový kĺb, takže to vyzerá, že ešte budem riešiť aj ortopéda :( No...ale už nám zostáva len pár dní a drobci budú robiť šarapatu mimo našich brušiek 🙂
Ahojte vsetky tehulky...s nostalgiou spominam na moje tehotenstvo...bola som oktobrovka 2011 a mam pocit ze to bolo vcera 😉 ubehlo mi to hrozne rychlo...termin som mala 6.oktobra ale nakoniec som rodila 21.9.2011...takze mam doma uz rocnu babulku...rodila som 37+3 sekciou lebo som pocas dna zakopla o snuru ktoru mali u nas murari natiahnutu a zacala mi odtekat voda.. ale vsetko v poriadku...chcela som vam len napisat aby ste si este uzivali posledne dni kedy ste 2 v 1 lebo o chvilu budete drzat svoje poklady v naruci...a ked budete vidiet temu oktobrovky 2013 budete same prekvapene ako ten cas rychlo leti...tak ako som teraz ja 😀 Drzte sa a zelam vela radosti z vasich ratolesti 😉
@sskriatok no to moj je rovnaky betar, ked spi, tak je ako taky balvancek v brusku, uplne tvrdy a ked sa mrvi, tak to je hotova katastrofa, kopne ma do mechura, do klbu, ja to nechapem, ako sa tak jedno babo dokaze odviazat 🙂 mna tiez riadne boli cela panva a vsetky klby, uz to ani neviem vydrzat, este cely tyzden mam do terminu ach jaaaaaaaaaj
baby ja chodím k lekárovi do BS a ked sa ho opýtam kolko moja malinka zhruba váži tak vezme jeho mudru knižku a tam číta že kedže som v 36týždni tak okolo 3kg ... takže nechápem a vám to ako vedia povedať kolko v aši drobci vážia? ja idem k lekárovi v pondelok tak som zvedavá čo povie ... bolí ma tak velmi cikula že až večer ked si lahnem a potom sa chcem postavit tak joooj to bollí to sa už možno pomaly otváram :( a ešte stále nemám pobalenú tašku :(
baby poslickou mam stale castejsie a krize su uplne v prdeli 🙂 tak dufam ze moj chlapcek uz tento tyzden pojde ven 🙂
@darina123 Ahoj. Toto presne mám aj ja... 😀 Veľkosť malého mi povedia podľa tabuľky, nie podľa merania. No čo už, pre nás dve to bude prekvapko, čo z nás vylezie... 😀 Tam dolu aj mňa bolí, aj mi panvu rozťahuje, vyskakuje mi noha. Ale všetci mi hovoria, ešte si to užívaj, potom budeš mať iné starosti.... tak si užívam 😀 Na koľko si už otvorená?
baby vecicky pre babatko si beriete do nemocnice hned alebo vam to donesu na druhy den
Ahojte, som tu nová. Termín pôrodu mám 07.10 v nedeľu - už začínam stresovať že čo a ako 😒 Bude z Vás niektorá rodiť na Antolskej?

@malapepka no asi ano v pn to uz poznam 🙂 aj mne povedali tiez ze skor a nejako nic sa nedeje mame este cas 🙂