icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

misimimi
28. sep 2012

@malapepka no asi ano v pn to uz poznam 🙂 aj mne povedali tiez ze skor a nejako nic sa nedeje mame este cas 🙂

marfie81
28. sep 2012

ahojte mamicky oktobrovky, chcem sa len opytat, ci viete kolko vase miminko momentalne vazi? celkom rada by som si porovnala nasho chlapiska. som v 37 tt a vcera mi povedal pan doktor, ze maly vazi 3,10 kg. termin mam 20.10. 🙂) zda sa mi to celkom akurat, kedze mame este cca 20 dni pred sebou, co myslite?

misimimi
28. sep 2012

@marfie81 ale jasne ze je to v poho ja som prveho rodila v 37 tyzdni a mal 3500 😀

marfie81
28. sep 2012

@misimimi dakujem za odpoved, ja len tak zo zvedavosti 🙂 som zvedava, kedy sa maly vypyta na svet... asi by som mala zbalit tasku uz pomaly 🙂)

misimimi
28. sep 2012

@marfie81 hihi ja uz mam davno pre istotu aby som nic nezabudla 🙂

baaabenko
28. sep 2012

@marfie81 Ahojky, podla mna je to super vaha, taky akurat do narucia🙂 ja idem v pondelok na kontrolu, tak som tiez velmi zvedava aky bude veliky🙂 naposledy mal 1930g pred tromi tyzdnami🙂

petkatvrda
28. sep 2012

@slavka034 🙂 🙂 🙂

veverka335
28. sep 2012

moj mal v 36 tt 3070 gramov.

katren
28. sep 2012

Kocky, tak ja som dnes po poradni, 36tt a mala ma iba cca.1700g 😒 a velkostou zodpoveda 32/33tt....lenze som otvorena na 2,5cm a minimalne 2tt by som mala este vydrzat pokope 😅

tinasc
28. sep 2012

@marfie81 ja idem v stredu do poradne, tak sa hádam dozviem koľko váži... 🙂

tinasc
28. sep 2012

@baaabenko môj mal zhruba pred mesiacom 1980g... tak uvidím, koľko narástol 🙂

sskriatok
29. sep 2012

@pe Nuž...mám sa na čo tešiť... prcek robí taký cirkus v brušku, že mám občas problém rozoznať, či ide o kontrakciu, alebo sa len on rozhodol ponaťahovať kostičky 🙂 Najnovšie mi kvoli tej neštastnej panve zblbol bedrový kĺb, takže to vyzerá, že ešte budem riešiť aj ortopéda :( No...ale už nám zostáva len pár dní a drobci budú robiť šarapatu mimo našich brušiek 🙂

asimon
29. sep 2012

Ahojte vsetky tehulky...s nostalgiou spominam na moje tehotenstvo...bola som oktobrovka 2011 a mam pocit ze to bolo vcera 😉 ubehlo mi to hrozne rychlo...termin som mala 6.oktobra ale nakoniec som rodila 21.9.2011...takze mam doma uz rocnu babulku...rodila som 37+3 sekciou lebo som pocas dna zakopla o snuru ktoru mali u nas murari natiahnutu a zacala mi odtekat voda.. ale vsetko v poriadku...chcela som vam len napisat aby ste si este uzivali posledne dni kedy ste 2 v 1 lebo o chvilu budete drzat svoje poklady v naruci...a ked budete vidiet temu oktobrovky 2013 budete same prekvapene ako ten cas rychlo leti...tak ako som teraz ja 😀 Drzte sa a zelam vela radosti z vasich ratolesti 😉

marfie81
29. sep 2012

@baaabenko tak potom urcite napis kolko vazi 🙂 oni teraz naberaju dost rychlo, tak som zvedava veru... uz sa nam to tu vsetkym krati.... drzim nam palce :D

marfie81
29. sep 2012

@katren budes mat malinku princeznu, ja ked som sa narodila, mala som tiez nieco vyse 2,5 kg a vsetko v poriadku, normalne v 9. mes.. tak drzim palce

pe
29. sep 2012

@sskriatok no to moj je rovnaky betar, ked spi, tak je ako taky balvancek v brusku, uplne tvrdy a ked sa mrvi, tak to je hotova katastrofa, kopne ma do mechura, do klbu, ja to nechapem, ako sa tak jedno babo dokaze odviazat 🙂 mna tiez riadne boli cela panva a vsetky klby, uz to ani neviem vydrzat, este cely tyzden mam do terminu ach jaaaaaaaaaj

malapepka
29. sep 2012

@katren Fíha, to je nejako málo, nie? Ale pokiaľ bude zdravá, všetko dobehne. Ja ani netuším, koľko má môj, keďže mi to nikto nemieni zmerať. Ale aspoň neporovnávam a som v klude 😀 Aj ja som už otvorená, uvidíme, či nás predbehnú iné baby... Kam pôjdeš rodiť?

katren
29. sep 2012

@malapepka no, je to malo, preto som isla hned na CTG 😅
ak stihneme, tak by som najradsej do TO, tam som rodila obidvoch, ale ked je takato mala, tak este rozmyslam nad TN, bo v TO nemaju novorodenecku JIS

slavka034
29. sep 2012

@katren
neboj sa všetko bude v poriadku...USG skresľuje tak o 300 g v priemere,,,,,veľa sa nehýb oddychuj "vylihuj" a žiadne stresy... 🙂 😉 😉

katren
29. sep 2012

@slavka034 srandistka.....pri 2 detoch sed a vylihuj 😀 😀 😀 😀

sskriatok
29. sep 2012

@pe Držím moc palce! Určite Ti ten týždeň rýchlo ubehne 🙂 Pripomína mi to čakanie na Vianoce - tie posledné dni príprav majú najväčšie čaro ;) A ten darček čo príde... :D

darina123
29. sep 2012

baby ja chodím k lekárovi do BS a ked sa ho opýtam kolko moja malinka zhruba váži tak vezme jeho mudru knižku a tam číta že kedže som v 36týždni tak okolo 3kg ... takže nechápem a vám to ako vedia povedať kolko v aši drobci vážia? ja idem k lekárovi v pondelok tak som zvedavá čo povie ... bolí ma tak velmi cikula že až večer ked si lahnem a potom sa chcem postavit tak joooj to bollí to sa už možno pomaly otváram :( a ešte stále nemám pobalenú tašku :(

katren
29. sep 2012

@darina123 nie z knizky, ale podla merani UTZ.....tam si nieco uklada a potom mu to vypluje data 😉

pe
30. sep 2012

@sskriatok jeeeej presne, ja sa ho uz neviem dockat, tak mi to ide tak zvlastne pomaly, ale zabava ma moja dvojrocna opica doma 🙂 ta sa ho uz tiez nevie dockat, no uvidime, co povie, ked ho potom donesiem domov, to uz bude po srande 🙂))

misimimi
30. sep 2012

baby poslickou mam stale castejsie a krize su uplne v prdeli 🙂 tak dufam ze moj chlapcek uz tento tyzden pojde ven 🙂

malapepka
1. okt 2012

@darina123 Ahoj. Toto presne mám aj ja... 😀 Veľkosť malého mi povedia podľa tabuľky, nie podľa merania. No čo už, pre nás dve to bude prekvapko, čo z nás vylezie... 😀 Tam dolu aj mňa bolí, aj mi panvu rozťahuje, vyskakuje mi noha. Ale všetci mi hovoria, ešte si to užívaj, potom budeš mať iné starosti.... tak si užívam 😀 Na koľko si už otvorená?

malapepka
1. okt 2012

@misimimi Ahoj. Ako rozpoznám poslíčkov od skutočných kontrakcií? Ja by som asi už stresovala, keby prišli aj keď len poslíčkovia.

misimimi
1. okt 2012

@malapepka mam take mini bolesti ako ked mas dostat menstruaciu a cakam cakam ze sa to vystupnuje a nic 🙂

petkatvrda
1. okt 2012

baby vecicky pre babatko si beriete do nemocnice hned alebo vam to donesu na druhy den

veronikani
1. okt 2012

Ahojte, som tu nová. Termín pôrodu mám 07.10 v nedeľu - už začínam stresovať že čo a ako 😒 Bude z Vás niektorá rodiť na Antolskej?