icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

veronikani
9. okt 2012

@lin123 ja som na tom rovnako 😒

tinasc
9. okt 2012

@katarinka32 mne pri prvom pôrode prichádzali bolesti, bolo to ako silné menštruačné kŕče, keď silneli, išla som do nemocnice... držím palce 🙂

lin123
9. okt 2012

@veronikani akosi sa im nechce tým našim drobcom. 🙂

veronikani
9. okt 2012

@lin123 nie 🙂 som strašne zvedavá kedy to príde...

lin123
9. okt 2012

@veronikani aj ja, neviem sa dočkať, ale najradšej by som bola, keby sa vypýtalo samo, bez zásahu lekárov. Aj niečo robíš preto, aby ste to tomu nejako pomohli?

veronikani
9. okt 2012

@lin123 aj ja by som to tak chcela, včera na kontrole mi lekár niečo urobil trochu to bolelo a teraz ma bolí trochu v podbrušku a ráno zo mňa ,,niečo kvapkalo ... ,, nerobíme nič ,, extra,, 🙂 boli sme na prechádzke 🙂

lin123
9. okt 2012

@veronikani mňa doktor ani nepozrel, len si preštudoval papiere a CTG záznam a zhodnotil, že je všetko ok a keď sa to nerozhýbe, tak piatok na príjem. My tiež chodíme na prechádzky, celkovo sa ale cítim dobre, od tejto nedele mám občas bolesti v krížoch, opúcham, stále som na WC a nespí sa mi dobre..ale to je prirodzené 🙂 A začala som chodiť po schodoch. Aspoň pre ten dobrý pocit, že niečo robím. Ale ja tým vlastne aj tak drobca len uspím, keď som v pohybe, on sa nehýbe a naopak. Takže mu tam je takto dobre. .)

veronikani
9. okt 2012

@lin123 a máš aj zazmluvneného lekára? ja mám... kde budeš rodiť? mňa prezrel a povedal,že vo štvrtok určite zbalená a do piatku porodíme.... aj ja som myslela na schody, ale prerábajú nám schodisko a nechce sa mi promenádovať pri tých ,,švárnych chlapcoch,, 😅

lin123
9. okt 2012

@veronikani 🙂
Doktora nemám zazmluvneného. Ja pôjdem do nemocnice - Kramáre najprv na pozorovanie a časom sa uvidí. Nejdú mi pôrod vyvolávať, možno až časom, keď sa nebude nič meniť.

veronikani
9. okt 2012

@lin123 aha, ja idem na Antolskú, bývam neďaleko nemocnice a lekára som si radšej zazmluvnila, tak som zvedavá že čo a ako bude , som aspoň kľudnejšia že viem kto ma odrodí...

lin123
9. okt 2012

@veronikani jasné, veď ono to má svoje výhody a keď vieš koho si zazmluvniť, poznáš doktora, tak je to fajn. Držím palce, nech všetko dobre dopadne.

veronikani
9. okt 2012

@lin123 Ďakujem veľmi pekne, podobne 🙂

nikusa008
10. okt 2012

Ahojte tak ja som objednana na piatok rano 6:15 na vyvolavacku, kedze sa somnou nic nedeje a malej sa nechce von.... 😒

veronikani
10. okt 2012

@nikusa008 držím palce, možno budeme rodiť jeden deň 😉

darina123
10. okt 2012

@gumidekmomo gratulujem 🙂 a v dobrom zívidím 🙂

darina123
10. okt 2012

@veronikani tak čo ešte stale nič?

veronikani
10. okt 2012

nič 😒 ale zajtra už idem zalahnúť 🙂

katarinka32
13. okt 2012

Tak baby z radostou Vam oznamujem, ze uz som maminka. Saska sa narodila pressne na temin 9 oktobra. Sme zdravucke a uz sme domka z porodnice

betis84
13. okt 2012

@katarinka32 ahoj blahozelam 🙂

katarinka32
13. okt 2012

@betis84 Dakujeme

marfie81
13. okt 2012

ahojte baby, tak ako? babatka uz su na svete? ja mam do terminu 7 dni a zatial sa vobec neotvaram, malemu je vraj zatial dobre.... i ked ja som v napatom nervoznom ocakavani....vy ste na tom ako?

misimimi
14. okt 2012

no babenky nic sa nedeje a vraj ked neporodim do stredy rano o 9:45 mam ist na ctg a pravdepodobne vyvolaju porod...malemu sa nejako ven nechce a nechce 😀

misimimi
14. okt 2012

@katarinka32 gratulacie velike a zavidim v dobrom ale 🙂 uz by som aj ja uvitala porod 😀

katarinka32
14. okt 2012

@misimimi No za chvilku to pride aj na teba, nebojkaj, drzim palce.

blackstrap
15. okt 2012

Ahojte. Rada by som sa k vam pridala. 7.oktobra sa nam narodilo chlapciatko, jeden den po termine (plodova voda zacala odtekat presne na termin 🙂 ). Uz sme doma z porodnice, takze mame s oteckom spartansky rezim a to je maly velmi dobre babo 🙂

kristina39
15. okt 2012

ahojte tak aj ja sa k vam pridavam...termin mam uz za 5 dni ale podla dr.sa malinkemu moc nechce 🙂 v stredu idem na poradnu tak som zvedava ci sa nieco zmenilo 🙂

misimimi
15. okt 2012

baby jak tie oktobrovky rodia kazdy den jedna dve jak na beziacom pase 😀 hihi a ja mam dneska termin podla menstruacie a nic no ale uz do stredy to vydrzime a pojde ven 😀 prajem krasny den 😝

marfie81
15. okt 2012

mozno sa vychytime rodit vsetky naraz 😉 drobcom sa nechce do tej zimy asi.. no cakame a cakame.. tak dajte vediet a drzim palce

blackstrap
15. okt 2012

Inak mne zacala odtekat plodova voda a to som bola otvorena len na 1,5cm a do odtoku plodovej vody nic nenasvedcovalo,ze budem rodit (nemala som ani tvrdnutie brucha ani nic). A maly sa narodil po 11 hodinach, otvarala som sa celkom rychlo (som prvorodicka). Takze hlavy hore, porodite, ani nebudete vediet ako 🙂

gumidekmomo
15. okt 2012

@tinasc sice neskoro ale aj tak dakujeme :D