Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@katarinka32 mne pri prvom pôrode prichádzali bolesti, bolo to ako silné menštruačné kŕče, keď silneli, išla som do nemocnice... držím palce 🙂
@veronikani akosi sa im nechce tým našim drobcom. 🙂
@lin123 nie 🙂 som strašne zvedavá kedy to príde...
@veronikani aj ja, neviem sa dočkať, ale najradšej by som bola, keby sa vypýtalo samo, bez zásahu lekárov. Aj niečo robíš preto, aby ste to tomu nejako pomohli?
@lin123 aj ja by som to tak chcela, včera na kontrole mi lekár niečo urobil trochu to bolelo a teraz ma bolí trochu v podbrušku a ráno zo mňa ,,niečo kvapkalo ... ,, nerobíme nič ,, extra,, 🙂 boli sme na prechádzke 🙂
@veronikani mňa doktor ani nepozrel, len si preštudoval papiere a CTG záznam a zhodnotil, že je všetko ok a keď sa to nerozhýbe, tak piatok na príjem. My tiež chodíme na prechádzky, celkovo sa ale cítim dobre, od tejto nedele mám občas bolesti v krížoch, opúcham, stále som na WC a nespí sa mi dobre..ale to je prirodzené 🙂 A začala som chodiť po schodoch. Aspoň pre ten dobrý pocit, že niečo robím. Ale ja tým vlastne aj tak drobca len uspím, keď som v pohybe, on sa nehýbe a naopak. Takže mu tam je takto dobre. .)
@lin123 a máš aj zazmluvneného lekára? ja mám... kde budeš rodiť? mňa prezrel a povedal,že vo štvrtok určite zbalená a do piatku porodíme.... aj ja som myslela na schody, ale prerábajú nám schodisko a nechce sa mi promenádovať pri tých ,,švárnych chlapcoch,, 😅
@veronikani 🙂
Doktora nemám zazmluvneného. Ja pôjdem do nemocnice - Kramáre najprv na pozorovanie a časom sa uvidí. Nejdú mi pôrod vyvolávať, možno až časom, keď sa nebude nič meniť.
@lin123 aha, ja idem na Antolskú, bývam neďaleko nemocnice a lekára som si radšej zazmluvnila, tak som zvedavá že čo a ako bude , som aspoň kľudnejšia že viem kto ma odrodí...
@veronikani jasné, veď ono to má svoje výhody a keď vieš koho si zazmluvniť, poznáš doktora, tak je to fajn. Držím palce, nech všetko dobre dopadne.
@lin123 Ďakujem veľmi pekne, podobne 🙂
Ahojte tak ja som objednana na piatok rano 6:15 na vyvolavacku, kedze sa somnou nic nedeje a malej sa nechce von.... 😒
@nikusa008 držím palce, možno budeme rodiť jeden deň 😉
@gumidekmomo gratulujem 🙂 a v dobrom zívidím 🙂
@veronikani tak čo ešte stale nič?
nič 😒 ale zajtra už idem zalahnúť 🙂
Tak baby z radostou Vam oznamujem, ze uz som maminka. Saska sa narodila pressne na temin 9 oktobra. Sme zdravucke a uz sme domka z porodnice
@katarinka32 ahoj blahozelam 🙂
@betis84 Dakujeme
ahojte baby, tak ako? babatka uz su na svete? ja mam do terminu 7 dni a zatial sa vobec neotvaram, malemu je vraj zatial dobre.... i ked ja som v napatom nervoznom ocakavani....vy ste na tom ako?
no babenky nic sa nedeje a vraj ked neporodim do stredy rano o 9:45 mam ist na ctg a pravdepodobne vyvolaju porod...malemu sa nejako ven nechce a nechce 😀
@katarinka32 gratulacie velike a zavidim v dobrom ale 🙂 uz by som aj ja uvitala porod 😀
@misimimi No za chvilku to pride aj na teba, nebojkaj, drzim palce.
Ahojte. Rada by som sa k vam pridala. 7.oktobra sa nam narodilo chlapciatko, jeden den po termine (plodova voda zacala odtekat presne na termin 🙂 ). Uz sme doma z porodnice, takze mame s oteckom spartansky rezim a to je maly velmi dobre babo 🙂
ahojte tak aj ja sa k vam pridavam...termin mam uz za 5 dni ale podla dr.sa malinkemu moc nechce 🙂 v stredu idem na poradnu tak som zvedava ci sa nieco zmenilo 🙂
baby jak tie oktobrovky rodia kazdy den jedna dve jak na beziacom pase 😀 hihi a ja mam dneska termin podla menstruacie a nic no ale uz do stredy to vydrzime a pojde ven 😀 prajem krasny den 😝
mozno sa vychytime rodit vsetky naraz 😉 drobcom sa nechce do tej zimy asi.. no cakame a cakame.. tak dajte vediet a drzim palce
Inak mne zacala odtekat plodova voda a to som bola otvorena len na 1,5cm a do odtoku plodovej vody nic nenasvedcovalo,ze budem rodit (nemala som ani tvrdnutie brucha ani nic). A maly sa narodil po 11 hodinach, otvarala som sa celkom rychlo (som prvorodicka). Takze hlavy hore, porodite, ani nebudete vediet ako 🙂
@tinasc sice neskoro ale aj tak dakujeme :D

@lin123 ja som na tom rovnako 😒