icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

katarina_st
30. jan 2012

@2mimi2 ja by som velmi chcela dievcatko 🙂. Jasne, nech je babo hlavne zdrave, ale velmi tuzim po dievcatku. Manzelovi som povedala, ze ked bude aj druhy chlapec, tak chcem aj tretie dieta. Ale tak este uvidime. Aj po prvom porode som povedala, ze uz nikdy viac 🙂. A Ty by si co viac chcela?

2mimi2
30. jan 2012

@katarina_st ja tiez strasne tuzim po dievcatku...uz od prveho dietata 🙂 hlavne nech je zdrave ale v kutiku duse strsne dufam ze to bude dievcatko... in ak my v rodine teraz samy chalosi..svagrina ma dvoch, sesternica jedneho aj druha sesterka caka teraz vo februari a tiez chalos tak uz sa smiali vsetci ze yb som to mohla konecne prelomit🙂 rada by som🙂 inak manzel su dvaja chalani bratia a ja mam jednu segru 🙂

katarina_st
30. jan 2012

@2mimi2 aj ja som uz prve chcela tiez dievcatko, ale vtedy mi to bolo v podstate jedno, lebo som vedela ze chcem este jedno, tak snad jedno by nam vyslo dievcatko 🙂. A manzel velmi tuzil po prvom chlapcovi, tak som sa tesila s nim. Ale teraz je rad na mne 🙂. Ale ked pre dievcatka je aj take rozkosne oblecenie. Keby to bolo dievcatko, tak je stale v ruzovom alebo fialovom 🙂. Som zvedava ako dlho ma to bude drzat ta ruzova farba 🙂.

zuzu611
30. jan 2012

Ahojte tak v oktobri ideme nato baby ja cakam uz druhe dieta a chceli by sme dievcatko

katarina_st
30. jan 2012

@zuzu611 Ahoj, takze aj Ty mas termin v oktobri?

zuzu611
30. jan 2012

No dufajme neoficialne zatial hej

2mimi2
30. jan 2012

@katarina_st no tak to mate presne ako u nas u nas tiez mm chcel strasne chlapca tak som sa tesila koly nemu ze to bdue chlapec ale teraz proste veriiiim v kocku 🙂 manzel aj maly by prijali este jedneho chlapca ale mm povedal ze pre mna by sa tesil tomu dievcatku ze by mi ho doprial xi 🙂
@zuzu611 vitaj no snad pojdeme nato🙂) a tiez by si kocku ako vidim no je nas tu dost co by chceli dievcatko uvidime komu sa ujde🙂

zuzu611
30. jan 2012

No moja mala ma rok a pol a ja by som dievcatko ale ked bude chlapcek nevadi a budes kupovat ajnovy kocik?

2mimi2
30. jan 2012

@zuzu611 no ja urcite maly mal v oktobri 3roky a od 2 rokov vobec nepouzivame ziadny kocik vsetko spm predala🙂 aspon sa bduem vytesovat z nakupu novej vybavy🙂

katarina_st
30. jan 2012

@2mimi2
@zuzu611
no tak uvidime komu sa ujde dievcatko 🙂). Snad ich maju dostatocne mnozstvo na oktober 🙂.
A co sa tyka kocikiu, tak asi ja budem kupovat novy. Lebo ten po malom sme predali. Teraz mam teda uz iba sportovy. Sice je do neho aj taka latkova vanicka, ale nemam autosedacku. No ved este uvidim. Keby to bolo dievcatko, tak by som chcela kocik do ruzova 🙂.
A vy dievcata chcete novy kocik?

katarina_st
30. jan 2012

@2mimi2 tak maly uz od 2 rokov nema kocik? Lebo moj maly mal v decembri 2 roky a este mam kocik. Ked idem do obchodu, tak jedine s kocikom. Bez neho si neviem predstavit nakupovanie.

monikapt
30. jan 2012

ach baby,uz som robila 5 testikov a vsetky pozitivne,dnes ciarka trosku silnejsia ako vcera 🙂 ale stale tomu neverim,ze som tehotna 😠 stale si myslim,ze testy klamu ☹ ale vsak tolko testov nemoze klamat?

katarina_st
30. jan 2012

@monikapt tolko testov urcite nebude klamat 🙂).

monikapt
30. jan 2012

@katarina_st tak to dufam 🙂 straaasne sa tesim,ze budeme mat babatko 😀 ale ajtak rano znova testujem,pre istotu haha 😕

2mimi2
30. jan 2012

@katarina_st nie nema on mi v nom neposedel reval jak tur v nom proste krasne sam alebo na odrazadle ... a ked sme sli dakam nakupovat tak som ho dala do kosika🙂
ja by som chcela peg perego gt3 completo to sme mali aj s malym a boli sme max spokojni potom som ho predala kupili sme len buginu peg perego plico no a to sa nedalo porovnat to bolo nestabilne a hlavne musel sa kocik ovladat dvoma rukami Gt3 bola super na ovladanie bola priestranna a do kazdeho pocka vrelo odporucam fakt a aj na hociaky teren paradna...
@monikapt neboj isto to bude ok tolko by ti ich neukazalo pozit. 😉

katarina_st
30. jan 2012

@monikapt tak teraz sa dobre testuje, ked vies, ze tam budu dve // 🙂 a coraz silnejsie a silnejsie 🙂

katarina_st
30. jan 2012

@2mimi2 no mne zas maly neobsedy v kosiku, stale mi odtial vylieza, radost nakupovat 🙂. Snad z toho vyrastie 🙂. Aj mne sa paci ten kocik Peg Perego. Aj kamoska ho mala a bola velmi spokojna.

2mimi2
30. jan 2012

@katarina_st no fakt som bola spokojna svedci otom to ze si ho idem kupit zasa 🙂 no to ti verim mne maly tiez vymysla a to ma uz 3 prec ..ale ak ti usedi v kociku to mas paradne fakt ak ti tam v klude usedi neni ocom🙂
oki koceny idem spinkat rano zasa budicek do prace🙂 tak sa majte dobru 🙂

katarina_st
30. jan 2012

@2mimi2 dobru noc aj Tebe 🙂

eri28
30. jan 2012

ja som na tom rovnako, aj ked som dala menzes kalkulacku a vyslo mi, ze cakam od dnes, ale inac 2.2 na moje meniny, úpekny darcek, mimco, dufam 😉 , ale nas je uff

eri28
30. jan 2012

@crapula mne vychadza 08.10 snad je to pravda, happy som 3 tyzden dufam 😉

lu2112
30. jan 2012

@monikapt no ja som tiez spravila vcera asi 4 a dnes dalsie dva ale stale tomu nemozem uverit 🙂 a gratulujem

cantharis
30. jan 2012

@2mimi2 Ahoj, no zatial tu mini bublinku nemerala, to by sa asi ani nedalo... takze termin neriesila, ja som si zatial nechala ten co som si sama vypocitala. a dalsi termin mi uz dala ako do poradne, lebo vravela, ze mi uz aj krv budu brat a neviem co este... len neviem preco az v polke marca :( ale uz som spominala, ze rozmyslam nad vymenou dr. tak mozno sa hecnem a to by ma potom ta nova snad vysetrila skorej 🙂

cantharis
30. jan 2012

@2mimi2 @katarina_st vam este vydrzia deti v kociku? aspon trochu? zavidim 🙂 nam sa uz na kocik od oktobra prasi doma... odvtedy sme ho hadam len 2x vytiahli ked sme potrebovali aby dakde vonku spala 🙂 katastrofa 🙂

cantharis
30. jan 2012

@zdenka270921 no ved to! ze az na polku marca 🙄 mala som dostat 28. teraz v sobotu. teraz som v 5tt a ten dalsi termin mam az ked budem v 11tt... daleko, nie?

katarina_st
30. jan 2012

@cantharis no ked idem do obchodu, tak si beriem kocik. ALebo ked ideme iba nachvilu na prechadzku, tak mi tam chvilu vydrzi, ale inak uz ani moj maly v kociku nechce byt.

cantharis
30. jan 2012

@katarina_st ako nam bolo dobre s kocikmi, ze? 🙂 tak zavidim mamickam, ktore si tlacia v kociku dvoj-trojrocne deti... ja sa uz ani nepokusam 🙂 teraz uz len ovesane ako vianocne stromceky a este ich musime nahanat 🙂

katarina_st
30. jan 2012

@cantharis no to mas pravdu, ako keby som videla seba 🙂)). A este teraz, ked musime davat na seba pozor, tak je to narocnejsie 🙂

cantharis
30. jan 2012

@katarina_st ved toto! 🙂 bezim spat... dobru! 😔

katarina_st
30. jan 2012

@cantharis dobru noc 🙂