icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

katarina_st
31. jan 2012

@2mimi2 no som zvedava teda, ktora z nas nakoniec bude mat dievcatko 🙂

2mimi2
31. jan 2012

@katarina_st najlepsie vsetky co si ho pajeme 🙂
inak ja dnes zaludok ok🙂 akurat som taka zadychanejsia ale inak vsetko ok teraz ani neviem ze som tehu troska to pobolievanie v podbrusku ale ani prsia nejak nebolia dufam ze je vsetko ok..

katarina_st
31. jan 2012

@2mimi2 no aj mam obcas pobolievanie podbruska a aj som obcas zadychana. Tak myslim, ze mame zatial super tehotenstvo 🙂

2mimi2
31. jan 2012

@katarina_st tiez si myslim ale este nekricme bo napr s malym mi bolo zle o8 a 9tt ...tak ale aj tak som mala super tehotenstvo...oki idem spat dobru zajtra piseme...

katarina_st
31. jan 2012

@2mimi2 dobru noc 🙂

saska247
31. jan 2012

kocky,dajaky hlienik/vytok nemate na zaciatku tehu? hoci aj v malinkom mnozstve obcas?

zdenka270921
1. feb 2012

dievcata, aj ja mam nejaky vytok..lenze to je take svetle, nie je hnedy, skor taky dozlta.. vcera sa mi tak po sprche spustil, ale len kustik, potom nic, dnes zas,ale ked ani posudit to neviem, co to moze byt, nie je tmavy,ako citam po nete,ze hnedy, resp.s krvou,toto sa mi take nezda.. a tipujem , ze som v nejakom 5tt, neviete,co to moze byt? som z toho kus nervozna.. asi lekara prelozim z piatka na zajtrajsok..

delfinik855
1. feb 2012

to je tehotensky vytok, vela zien tu o tom pise, ze je zfarbeny do zlta, to nemusis mat strach, pokial nema nejaky zapach a nic ta neboli popripade nesvrbi je to ok

lucinka1104
1. feb 2012

tehotensky vytok ma byť biely vodnatý niekedy ako voda niekedy husto biely-ked je žltý odporučam vyter na kvasinky ja dnes opäť len duch uvidíme či mrcha v piatok dorazí

lucinka1104
1. feb 2012

@zdenka270921 hnedý vytok sa dostaví jednodnovo namiesto menzesu nie u každej...po teplom kupely resp sprche budeš mať vždy zvýšený vytok neboj sa

crapula
1. feb 2012

@katarina_st no ja si myslim, ze ked ti nebolo pri prvom tehu tak by nemalo ani teraz. ja dufam, ze mne nebude, lebo pri prvom sa to ako tak dalo zvladat iba skola bola moja povinnost, ale si predstav, ze je mi cely den zle a nic moc nemozem zjest a k tomu moje aktivne nie velmi poslesne šidlo doma. no hroza 😀

katarinkam
1. feb 2012

No caute baby, dnes som sa objednala k doktorke na 10.2. Take uvidime co mi povie, snad uz nieco uvidi. Testik zatial negativny, ale MS meska. Mal a prist cca medzi 25. - 27.1. A este nikdy nemeskala vzdy presne Max 1 den bol rozdiel. A ak some dobre pocitala tak sme krpca splodili asi 17.1. A v podbrusku mam mierny tlak take akoby tahanie, ale iba obcas a aj prsia mam citlive. Tak snad bude vsetko OK.

maminka86
1. feb 2012

Vcera vecer spraveny testik.Krasne // ciarky 🙂 jupiiiii a to mam dostat mrchu az v piatok.Tesim sa,ze uz teraz to je tak krasne vidiet a nemusim cakat ci pride alebo nie.Len ta choroba ma zmaha,tosku sa aj bojim aby to neovplyvnilo vyvoj ☹

lucinka1104
1. feb 2012

@maminka86 super aj ja čakám mrchu v piatok ale mne test nevyšiel 😒 robila si si 10-tkový? Ja včera ano ale dnes 25 tkový a malý dušík mm ho ani nevidel 😀

nelinocka
1. feb 2012

ženusky aj ja cakam nech pride krize ma sakramensky bolia ....mam taky nahnedli kustik vytok newem nech sa to nespusti prosim....v pondelok robim test som zvedava

certica1979
1. feb 2012

ahoj aj ja patrim konecne do tejto skupiny o dietatko sme sa snazili skoro tri roky a konecne som sa dockala je to neopisatelny pocit.Menzes som mala dostat vcera spravila som si test a nemohla som tomu uverit boli tam tie dve vytuzene ciarky 🙂 🙂

saska247
1. feb 2012

Tak dievčatá, krásne dve čiarky!!! takže v októbri sa narodí naše prvé bábetko 🙂

delfinik855
1. feb 2012

@saska247 aj pre nas to bude nase prve babatko 🙂
@certica1979 vitajte 🙂 kocky

certica1979
1. feb 2012

dakujem velmi sa tesime 🙂

delfinik855
1. feb 2012

@nelinocka a robila si si uz test, ked mas taky vytok?

saska247
1. feb 2012

ja som mala dostať 28.1, čakala som pre istotu dodnes.....ale cítila som to hneď...také bolesti,pichanie,ťahanie...od polovičky januára...

delfinik855
1. feb 2012

@saska247 ja som tiez mala dostat 28.1. 🙂 a tiez som uz mala ten vnutorny pocit, ze som tehotna, proste som to vedela 🙂

saska247
1. feb 2012

delfinik855 úžasné...tak nech ste zdravunkí! a kedy sa objednávaš na sono? myslím,že to ešte nieje vidno 😉

delfinik855
1. feb 2012

@saska247 este asi vidiet toho vela nebude, ale ja idem zajtra k doktorovi, aj ked toho vela neuvidi, ale chcem od neho pocut, ze je vsetko ok..a dakujem aj tebe prajeme hlavne zdravie a bezproblemove tehotenstvo 🙂

nelinocka
1. feb 2012

@delfinik855 ee v den ked mam dostat urobim uz tych 1 kolajovych bolo dost

nelinocka
1. feb 2012

@certica1979 gratulujem

nelinocka
1. feb 2012

@saska247 joj aj ja cem gratulujem

saska247
1. feb 2012

delfinik855 môj manžel chodí na týždňovky , tak ešte nevie nič🙂 tak sme mali sexik 13,14 januára keď bol doma a z toho mi vychádza krátka doba na sono. Budem zajtra volať, že čo mi povedia, na kedy ma objednajú...

delfinik855
1. feb 2012

@nelinocka a kedy mas dostat? lebo uz som to tu pisala, tiez som spinila a cakala som na ms, no v tom case som bola tehotna a k dokt.som uz prisla neskoro ☹

saska247
1. feb 2012

@nelinocka Ďakujem, podarí sa, uvidíš...my sme po dvoch rokoch neúspechu pol roka nič neriešili a teraz v jan na prvý šup 🙂 držím palce!