icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

saska247
4. feb 2012

@pa_mi v pohode,ani ja som nevedela...tak meraj rano pred tym ako vyjdes z postele,najlepsie tu istu hodinu...no a aka by mala byt?myslim,ze nad 37....ja mam uz tyzden 37,2 ale niektore maju aj viac...daj vediet,ze ako 🙂

katie1
4. feb 2012

@lawrus ahoj, gratulujem 🙂 Zavolaj si v pondelok dr. a spytaj sa kedy mas prist...kazdy lekar objednava inak. Moja dr. objednava po 2 tyzdnoch meskania (cize v 7tt) 🙂

lawrus
4. feb 2012

@katie1 takže v pondelok hned volám 🙂 ale pred tym este radsej jeden test vyskusam.... 😀

katie1
4. feb 2012

@lawrus urcite este testni kym nebudes mat vyrazne ciarocky 🙂 Najlepsi je mamatest 10 🙂

lucinka1104
4. feb 2012

u každej je to s bazalkou iné niektoré su tehu aj pri 36,8.....ja už mam 7 dní 37, 1 a celkovo 15 dní zvýšenu bazalku,mrcha zatiaľ nikde..... k Dr stačí isť v 7 tt,aj ked ja som bola tiež nedočkavec a šla som už v 5 tt,ale to ma zbytočne vystresoval, že nič nevidí......

ktore
4. feb 2012

@lawrus len tomu ver.ani ja som neverila.ja som bola na prvom utv ku koncu piateho tyzdna aby som vedela ze test naozaj neklame.bolo uz vidiet malu bublinku.mam ju v albume.teraz uz pojdem len v deviatom tyzdni to je 17.2.to uz na srdiecko a ak bude vsetko ok tak aj knizka odberi a tak.

ktore
4. feb 2012

@lucinka1104
@eri28 mne naprklad mamatest ukazal aj poobede a este mi ani nemeskala.je to ten najlepsi test.ostatne mi neukazali len slabeho ducha.darmo boli 10-tkove.a bol aj taky co neukazal nic.tak som bola vyplasena ze preco mi mamatest ukazal a tie nie.tak som si zohnala a urobila poobede o 17 hod a to som bola snad 20 krat cikat a ciarocka bola pekna silnucka.krasne viditelna.

bambulka6661
4. feb 2012

ahojte, tak ja se, uz asi patrim 🙂 , meskam 6 dni a na teste dve ciarky 🙂

2mimi2
4. feb 2012

@cantharis no ja som to mala presne take tyzden v kuse a napriklad vcera vecer ma to zasa bolelo ja som toto tiez nemala pri prvom tehu vobec mne bolo tak tyzden troska rano zle inak bez problemu tehu teraz mi cely den nic neni len navecer uz len trocha pobolieva ten zaludok ale tyzden ma to bolelo v kuse cez den vecer a aj v noci som sa budila na krce a bolesti nebolo mi na grcanie len vyslovene bolest zaludka...ale citala som tu na MK v jednom fore ze to malo vela kociek...mna napriklad palieva aj zaha...

cantharis
4. feb 2012

@2mimi2 tak neviem ci si mam spokojne odfuknut, ze to patri k tehotenstvu, lebo to znamena, ze to nemusi tak skoro prejst 🙂 ale urcite lepsie ako keby som teraz musela riesit nejaky navyse zdravotny problem... Tak dakujem za odpoved! Snad nam to coskoro pominie 🙂

2mimi2
4. feb 2012

@cantharis no pevne verim ze to patri k tehu 😅 uvidis sa posleduj a keby to bolo brutal neznesitelne rasej sa opytaj u dr. inak treba si vyberat na jedenie nieco menej mastne ja napriklad ked zjem nieco co je troska masnejsie v momente bolesti...ale ak by len toto bol problem tehu bolo by to fajn 😉 mna to relativne po tyzdni preslo teraz vravim dlhsie ma to nebolelo vcera vecer az...

mojalaska
4. feb 2012

@katie1
@ktore baby ja ten mamatest neviem nikde zohnat kde ich kupujete? mne rapid clear ukazal slabunku ze som si ju domyslala HCG z DMky uz silnejsiu ale stale nebola bohvie aka silna ale teda blbo mi je kvalitne prsia mi idu prasknut a ja este kojim prveho od zaludka je aj mne zle ako @2mimi2 a hlavne po tom ako sa najem asi by som mala len nieco lahke jest jezis a stale by som len spala to som mala aj pri malom pocas pracovnej doby nebol den kedy som si nepospala aspo 4 krat v kresle 😀

2mimi2
4. feb 2012

@mojalaska inak vidis ja som napriklad ani neni nejaka unavena pri prvom malom som mala pocit ze zaspim hockde aj postojacka 😀 a teraz napriklad unavena nejaka niesom sem tam zaboli podbrusko sem tam prsia a to pri malom mi prsia isli prasknut...

Inak baby sa mi snivalo v noci ze cakam stvorycky no des boze som normalne plakala v tom sne 😀

mojalaska
4. feb 2012

@2mimi2 o tom snivani mi ani nevrav mne sa snivalo ze cakame chlapca a ze mal problemy pri porode a ze hned ako mi ho vybrali som sa postavila a chodila po nemocnici 😀

katie1
4. feb 2012

@mojalaska ja som si kupila mamatest 2v1 v lekarni v Auparku a aj v lekarni v Apolle Business centre I.
Inde som nekukala...
Ale aj z DM Pepino 10-citlivost su dobre, skusala som tiez 🙂

mojalaska
4. feb 2012

@katie1 tento moj DMkovy bol tusim 20tkovy to je aky rozdiel v tom to je vacsia citlivost ci?

katie1
4. feb 2012

@mojalaska no jasne a velky...

mojalaska
4. feb 2012

@katie1 ktory je lepsi?

2mimi2
4. feb 2012

@mojalaska xi no tak vidim ze nie len ja mam bujne sny :D

fely
4. feb 2012

Ahoj, minulý týždeň jsem našla krásné II 🙂 Ještě tomu nedokážu uvěřit,ale už se nemůžu dočkat. 😉

katie1
4. feb 2012

@mojalaska Test s 10-tkovou citlivostou.
Rapid Clear su tiez desiatkove, ale tie vraj nie su dobre.

mojalaska
4. feb 2012

@katie1 a tie 20tkove su teda neni dobre? nevies preco?

2mimi2
4. feb 2012

@katie1
@mojalaska mne rapid ukazal jeden den po vymeskani... ale napr. mamatest ukaze silnesie kolajnicky🙂 tiez som mala 10tkove

mojalaska
4. feb 2012

@2mimi2 ja som nedockava ja testujem este pred mrchou 😀 ta ma prist az v pondelok 😝

mojalaska
4. feb 2012

@fely gratulujem a ciarky boli silne kolko mas po vynechani MS?

luludi
4. feb 2012

Ahojte,

tiez sa hlasim do klubu buducich okt. mamiciek - predpokladany termin zatial vychadza na 7.10., uz mam doma jedneho krasneho chlapceka - 18 mesacneho 🙂

mojalaska
4. feb 2012

@luludi vitaj 🙂 ja mám doma 13mesačného 🙂

luludi
4. feb 2012

@mojalaska dakujem, dufam, ze teda najdes aj ty 2 ciarocky, ja som testovala az 35 dc, teda 4 dni po vynechani mrchy, aj pri prvom mi test skor neukazal 🙂

bv_alexandra
4. feb 2012

ahojte čakatelky a budúce mamičky. Presne takto pred rokom som si našla na teste dve čiaročky. 🙂 Prajem všetkým nech to zvládnete bez komplikácii aby ste v oktobri mohli držať svojich drobčekov v náruči 🙂

fely
4. feb 2012

@mojalaska Ďakujem, čiarky byli ještě slabé, mám iba 4 dny po meškaní. Dělala jsem si i mamatest v den mensturace a byl tam duch. Ale už jsem byla u doktora, nesla jsem mu výsledky z jednoho vyšetření a udělal mi hned i ultrazvuk. Takže to mám potvrzené,ale prý je to "špendlíková hlavička".
Přeju II 🙂