icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

katulka74
4. feb 2012

Ahojte oktobrovky 2012,ja som z oktobroviek 2011,strasne to uteka,drzim vam vsetkym palceky aby ste drzali svoje babetka zdrave a stastne tak ako my 🙂

jarula25
4. feb 2012

@maminka86 presne si to vystihla !!

katarina_st
4. feb 2012

@katulka74 dakujeme 🙂

katulka74
4. feb 2012

@lucinka1104 pockaj 2 dni a urob si ho znovu a ciarka bude silnejsia,je jedno ako je silna,hlavne ze tam je.

katarina_st
4. feb 2012

@maminka86 🙂 dakujem aj Tebe za povzbudive slova. Jasne, je to aj o psychike. Uz prestavam sledovat, citat negativne relacie, prispevky,... K nicom to nie je dobre, iba sa potom trapim.

cristinna
4. feb 2012

@2mimi2
Ano k nej tiez rada chodim, nevedela som ze nerobi porody, snad to ubehne a male vyrastie natolko, aby mohla aj poridy robit...Ale urcite sa opytaj, lebo aj mna to zaujima..🙂
Este som nerobila testik, to si pockam do menzesu a uvidim, nema zmysel robit skor a vyhadzovat zbytocne money 🙂

Drzim palce 🙂

michaela18
5. feb 2012

ahojte maminky.ja som tiez z oktobroviek 2011.vsetkym vam prajem vela vela zdravicka,co najmenej tehu problemov a nech to stastlivo dotiahnete az do oktobra a rychlo porodite zdravucke babetka.moje oktobrovcatko ma 15 tyzdnov a akurat vykrikuje z postielky 😀

lucinka1104
5. feb 2012

takže mrcha dorazila ,ale dobre lebo ma staršne bolia zuby tak si fičím na liekoch.....všetko dobré vam prajem ,aby ste to dotiahli do šťastného konca

saska247
5. feb 2012

takže tie chute už začínajú...dnes som raňajkovala varené vajce a táááááááááááááák smrdelo 🙂

lawrus
5. feb 2012

@katie1 jeeeej, aj ty budeš mať bábo...mne vychádza predpokladaný termín o den neskor ako tebe 🙂 už si bola u lekára?

lucka1987
5. feb 2012

ahojte zienky.. a mate aj sukromku? 😅 zeby som sa pridala ak mozem

lawrus
5. feb 2012

@katarina_st ahoj 🙂 a v ktorom si týždni, ja pravdepodobne v 4 plus nejaké dni 🙂 bude to moje prvé bábatko a tiež sa veľmi bojím....ked ma pichne v bruško, čo ma pichá...ale skor mám pocit že to je z nadúvania 😀

lawrus
5. feb 2012

@saska247 :D mne nechutila horčica, fuj 😀 a celé dni mám kovovú chuť v ústach 😒

lawrus
5. feb 2012

@ktore ty už máš za sebou aj lekááára 🙂 a ako to prebiehalo? zajtra idem volať svojmu lekárovi, tak dúfam že ma čo najskor zoberie 🙂

katie1
5. feb 2012

@lawrus ahojky, ano aj ja som 😀 Dnes som 4tt + 3d. Zajtra volam tiez dr. a uvidime na kedy ma objedna 🙂 Ja by som najradsej isla az v 7tt, aby bolo uz aj srdiecko a nemusela som chodit na dva krat... Ale kedze som dva mesiace dozadu potratila, tak si ma mozno zavolaju skor, uvidime, zajtra dam vediet co a ako 🙂
@lucka1987 ahoj, nie sukromka zatial nie je...ale dufam, ze ju niekto zalozi 😉 Zatial sa zbierame s pozitivnymi testikmi 🙂 Aj Ty si tehu? Vidim, ze mas 4 mes. synceka, gratulujem 🙂

lawrus
5. feb 2012

@katie1 to mi lúto, teraz už bude určite všetko v poriadku, držím palčeky 🙂 ja som 4+2 🙂 skoro rovnako.... 🙂

katie1
5. feb 2012

@lawrus dakujem, myslim pozitivne, takze verim, ze bude vsetko OK, musi! 🙂 No super...gratulujem Ti este raz 😉

lawrus
5. feb 2012

@katie1 aj ja tebe 🙂 o 9 mesiacov budeme mamičky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

lawrus
5. feb 2012

dievčatá, a už aj užívate nejaké vitamínky? viem, že je potrebná kyseliny listová, tú som si včera kúpila 😀 ale asi aj iné bude treba, však?

mojalaska
5. feb 2012

@lawrus ahoj ja si davam len kyselinu listovu a magnezium ine nie 🙂

apoloma
5. feb 2012

predavam novy monitor dychu ak by bol zaujem nakuknite moj bazar

katie1
5. feb 2012

@lawrus ahoj, ja Femibion a Magne B6 🙂

gebrlinka
5. feb 2012

@saska247 jasné // 🙂

mojalaska
5. feb 2012

@gebrlinka snáď aj ja zajtra už uvidím jasné dve 🙂

marianka0101
autor
5. feb 2012

Ahojte,ked som zakladala tuto temu,velmi som dufala, ze sa to podari a ono sa to naozaj podarilo🙂 v piatok testik a jasne dve ciarocky, velmi sa tesim. Teraz hlavne aby bolo vsetko v poriadku 🙂 Gratulujem buducim maminkam 🙂

lu2112
5. feb 2012

@marianka0101 gratulujem ja som tiez v 5tt+2

certica1979
5. feb 2012

@katie1 drzim silno palce nech ti to vijde 🙂

certica1979
5. feb 2012

@lu2112 dievčata drzim palce 🙂

katie1
5. feb 2012

@certica1979 dakujem 🙂

2mimi2
5. feb 2012

@cristinna oki tak ti drzim palceky nech mas krasne // :D v stredu idemk dr tak som zvedava ak nezabudnem budem sa pytat aj ci rodi uz 🙂