Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
aj ja sa chcem pridat do sukromnej skupinyyyy 😠 ak mozem 😀
Ja mam dve ciarocky a vychadza to na oktober. Este neviem presnejsie, ale tesim sa.
aj ja prosim do sukromnej skupinky. nam to vychadza na polovicu oktobra a cakame stvrteeee 🙂
Ahojte baby, mozem sa k vam pridať, dva testy mam pozitivne a zajtra idem k lekarovi.
ahojte oktobrovky 2012 🙂, aké mile, ja som patrila do skupiny oktobroviek 2011 🙂, malý sa mi narodil 16. októbra 🙂, chcem sa len spýtať, mám plno krásnych detských vecičiek a chcela by som to dať preč za smiešne ceny, oblečko je kvalitné, môžem poslať aj fotky, ak máte záujem píšte na veronika.botanska@gmail.com
prajem vám veľa krásnych zážitkov v tehulkovaní 🙂
Ahojte, rada by som sa k Vam pridala. Uz mam jedneho chlapceka a druhe babo cakame pravdepodobne 5.10. Dakujem 🙂
mima01 možem sa k vám pridat, prave som prišla od lekara, zobral mi krv na HCG a na utv. bolo vidiet gestacný vak.
@dzurimar @zuzanamatko baby, prave som vas pridala....a gratulujem obom 😉
Ahojte aj ja by som sa pridala ak mozem, termin 18.10 🙂 dakujem
Ahojte kočky , ja som si tiež tento týžden našla po dvakrát //. 🙂 v stredu ideme potvrdiť. 🙂 tak sa budem dufam radiť do vašej skupiny 🙂
Ahoj, ak môžem tak aj prosím pridať do skupiny 🙂 vyzerá to zatiaľ na 9. október ..

ahojte baby je nas tu stale viac.je mi na nic.uz zase sa blizi vecer.nech uz je jar.dnes som bola 4 krat odhadzovat sneh.vietor jak blazon vonku.ani malu som nepustila hrat sa von.ani nechcela ist.stacilo ze ju neodfuklo do skoly a zo skoly.je take tintitko tenke ze ju taska drzi pri zemi .